VG > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:34

VG - 22 april 21 kl. 03:10

Pennsylvania: Funn av levninger i søket etter savnede Linda (18)

Politiet mener den 18 år gamle amish-jenta Linda Stoltzfoos ble kidnappet på vei hjem fra kirken i juni i fjor. Onsdag avslørte de et mulig gjennombrudd i forsvinningssaken..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Linda Stoltzfoos, Linda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pennsylvania, Funnav , levningeri , søket, etter, savnede, Linda18
NRK - 11 mars 21 kl. 00:11

Funn av levninger i Kent

Det er gjort funn av levninger etter søket av den 33 år gamle kvinnen Sarah Everard. Funnet ble oppdaget i en sko nær Ashford, Kent i Storbritannia. Everard ble sist sett for en uke siden i London, da hun var på vei hjem fra en venn, melder BBC..

NRK - 25 jan. 21 kl. 16:15

Ingen funn på Kattfjordeidet

Store ressurser ble i dag satt inn i søket etter den antatt omkomne skigåeren Øystein Stangeland (51) i Tromsø. Nå er søket avsluttet for dagen, uten funn..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:18

Gjenopptar søket i Gjerdrum i dag

I dag skal politiet gjenoppta søket etter de tre som fortsatt er savnet etter leireskredet på Ask i Gjerdrum. Siden søket stanset forrige uke har politiet brukt tiden til å gå igjennom opplysninger som kan være nyttige for det videre søket..

NRK - 26 mars 21 kl. 13:43

Funn av sprengstoff i Agder

Politiet i Agder har i dag fått bistand fra bombegruppen i Oslo etter funn av betydelige mengder sprengstoff i Tvedestrand. Det er etterforskningen etter politiaksjoner mot hus i Arendal og Grimstad som har ført til funn av sprengstoff i Tvedestrand..

VG - 26 april 21 kl. 14:03

Funn av levninger i Lier: Kripos bistår for å fastslå identitet

Kripos bistår Sør-Øst politidistrikt i arbeidet med å identifisere levningene av det som trolig er et voksent menneske som ble funnet i Lier fredag..

VG - 11 mars 21 kl. 04:02

England: Levninger funnet i søket etter Sarah (33)

Forrige onsdag forsvant 33 år gamle Sarah Everard i London. Tirsdag ble en politimann pågrepet mistenkt for kidnapping og drap..

NRK - 17 april 21 kl. 07:38

Søket etter savnet mann fortsetter

Søket etter en mann i 20-årene som forsvant etter en vannscooter-ulykke i Salhusfjorden ved Knarvik i Vestland fredag, intesiveres igjen lørdag morgen. Søket ble trappet ned noe i natt på grunn av mørket. HRS Sør-Norge sier at flere båter settes inn..

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:02

11 funn av mutert virus

Det er gjort funn av det muterte koronaviruset i 11 prøver tatt i Nordre Follo kommune. Ordfører Hanne Opdan ber regjeringen og Folkehelseinstituttet om at kommunen blir prioritert framover i vaksinekøen..

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:02

11 nye funn av mutert virus

Det er gjort funn av det muterte koronaviruset i 11 nye prøver tatt i Nordre Follo kommune. Dermed er antallet i alt 17 tilfeller. Ordfører Hanne Opdan ber regjeringen og Folkehelseinstituttet om at kommunen blir prioritert framover i vaksinekøen..

NRK - 26 jan. 21 kl. 09:55

Nye funn om korona-hurtigtester

Ifølge ny dansk forskning klarer såkalte hurtigtester for koronavirus å fange opp 70 prosent av tilfellene som fanges opp av vanlige koronatester. Det er langt bedre enn tidligere funn, som konkluderte med 55 prosent..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Stortinget etter NAV-skandalen: Mottagere av pleiepenger må være i Norge

Stortinget har i et ferskt lovvedtak igjen fastslått at mottagere av pleiepenger må oppholde seg i Norge - nesten to år etter NAV-skandalen, der myndighetene måtte innrømme at trygderettigheter gjelder i hele EØS-området..

VG - 2 timer siden

Reagerer på permitteringskutt

Frp reagerer negativt på forslaget fra regjeringen, om å kutte maksimal permitteringstid fra 52 til 26 uker for nye permitterte fra 1. juli. Regjeringen sier at de vil nullstille ordningen for å unngå at folk mister retten til dagpenger i høst..

VG - 3 timer siden

Syv barn og én lærer drept i skoleskyting i Russland

En tenåring er pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte barn – fire gutter og tre jenter..

VG - 2 timer siden

Strid om politi-bevæpning: Spår dødt løp i Høyre

Politiet har mangedoblet antallet bevæpnede oppdrag de siste ti årene. Når Høyre til helgen sier ja eller nei til generell bevæpning står by mot land i et spisst politisk oppgjør..

VG - 2 timer siden

Dette betyr revidert nasjonalbudsjett for studentene

Regjeringen legger millioner på bordet for å hjelpe studenter tilbake til hverdagen. Norsk Studentorganisasjon mener særlig en gruppe er glemt..

VG - 2 timer siden

Reagerer på permitteringskutt nå: Flertallet vil forlenge til 1. oktober

Frp sier blankt nei til forslaget fra regjeringen, som vil kutte maksimal permitteringstid fra 52 til 26 uker allerede fra 1. juli. Her kan regjeringen gå på et nederlag..

VG - 2 timer siden

Mener klesfunn viser at kjæresten besøkte Thea (31) på drapsdagen

VESTFOLD TINGRETT (VG) Den drapstiltalte kjæresten til Thea Braavold fastholder at han ikke har noe med drapet å gjøre. Han mener et kriminelt miljø må stå bak..

VG - 3 timer siden

President: Minst syv drept i skoleskyting i Russland

En tenåring skal være pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte - fire gutter og tre jenter..

VG - 3 timer siden

Medier: Minst ni drept i skoleskyting i Russland

En 17-åring skal være pågrepet etter skoleskyting i Russland. Ifølge medier har minst ni mennesker mistet livet..

VG - 4 timer siden

Nye medietall: VG klart mest lest

Nye medietall fra MBL viser at VG har klart mest trafikk med 2.163.700 daglige lesere digitalt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt