E24 > Økonomi

Sunday, 28 November, 03:30

E24 - 24 okt 21 kl. 22:38

Pelosi: Krisepakkene nesten klare

Etter flere måneders intens tautrekking blant Demokratene sier lederen for Representantenes hus Nancy Pelosi at Joe Bidens digre krisepakker er nesten klare..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Demokratene, Representantenes, Nancy Pelosi, Joe Bidens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pelosi, Krisepakkene, nesten, klare
NRK - 25 jul 21 kl. 20:27

Trump-kritiker skal lede gransking

Leder for Representantenes hus Nancy Pelosi utnevnte søndag en frittalende republikansk Trump-kritiker til granskningskomiteen av kongresstormingen i januar. Pelosi kunngjorde utnevnelsen av Adam Kinzinger i en uttalelse som hyllet «den store patriotismen» han ville bringe til komiteens oppdrag «for å finne fakta og beskytte demokratiet». Den uavhengig kommisjonen med ti medlemmer skal komme med anbefalinger for å sikre Capitol innen utgangen av året..

NRK - 30 jul 21 kl. 04:00

Republikanere i munnbindprotest

Mer enn 20 republikanske kongressrepresentanter demonsterte med å gå uten munnbind etter at speaker Nancy Pelosi hadde annonsert at det var påbud om munnbind i bygningen. Pelosi har bedt politiet arrestere ansatte og besøkende uten munnbind, skriver Fox News..

NRK - 03 aug 21 kl. 22:28

Pelosi ber guvernør trekke seg

Leder for Representantenes hus, Nancy Pelosi, ber guvernør Andrew Cuomo om å trekke seg. Tirsdag publiserte delstatsadvokat Letitia James en rapport som konkluderer med at Cuomo har seksuelt trakassert flere kvinner..

E24 - 16 aug 21 kl. 10:57

Sanner svarer Tajik: – Det er lett å glemme hvilken enorm usikkerhet vi sto i våren 2020

Finansministeren forsvarer utformingen av corona-krisepakkene, og sier tid var en kritisk faktor da ordningene ble laget..

NRK - 27 jul 21 kl. 16:35

Granskning av kongresstormingen

En kongressgransking av hva som egentlig skjedde under stormingen av Kongressen i januar, begynte tirsdag mot et bakteppe av sterkt politisk fiendskap. – Vi vet at det finnes bevis for et koordinert, planlagt angrep, sa demokraten Bennie Thompson ved starten av den første høringen. De folkevalgte vil få førstehåndsberetninger fra politibetjenter som ble angrepet av opprørere.

NRK - 17 okt 21 kl. 13:28

Iran klare for atomsamtalar torsdag

Iran er klare til å ta opp att samtalane om ein ny atomavtale torsdag, seier eit iransk parlamentsmedlem til AFP. Dåverande president Donald Trump trekte USA ut av atomavtalen med Iran i 2018. Den nye administrasjonen gjorde eit forsøk på å ta opp att samtalane i april, men forsøket stranda i juni.

NRK - 29 sep 21 kl. 19:33

Sp var ikke klar for forhandlinger

Årsaken til at de tre partiene opprinnelig startert regjeringssonderinger og ikke regjeringsforhandlinger var at Sp ikke var klar for det forteller Støre. – Her tror jeg historien er ganske klar. Både Arbeiderpartiet og SV var klare for det.

NRK - 30 jul 21 kl. 19:53

Må frigi Trumps skattemeldinger

USAs justisdepartement har bedt finansdepartementet om å overlevere ekspresident Donald Trumps skattemeldinger til Kongressen. Leder for Representantenes hus Nancy Pelosi sier at tilgang på Trumps skattemeldinger er nødvendig for nasjonal sikkerhet..

NRK - 10 aug 21 kl. 18:09

Guvernør Cuomo trekker seg

New Yorks guvernør Andrew Cuomo trekker seg etter anklager om seksuell trakassering. Det skriver Reuters. Både president Joe Biden og Nancy Pelosi, lederen av Representantenes hus, tok tirsdag til orde for at Cuomo må gå av.

NRK - 14 aug 21 kl. 10:09

Strid blant demokratene i USA

Etter at demokratene greide å få både infrastrukturpakke og langtidsbudsjett gjennom i Senatet, er demokratene i strid med seg selv om den videre prosessen. De moderate demokratene i Representantenes hus truer nå med å stemme imot et langtidsbudsjett på 3.500 milliarder dollar til sosiale tiltak og klimatiltak om ikke en infrastrukturpakke på 1.

Fler nyheter fra E24

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover – Tesla faller videre

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Wall Street snur nedover

De sentrale indeksene på Wall Street faller fra rekordhøydene sine, mens industrigiganten General Electric klatrer etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 15:32

Blandet på Wall Street: General Electric stiger

De sentrale indeksene på Wall Street går hver sin vei i tidlig handel tirsdag, mens General Electric stiger mer enn fem prosent etter splitt-nyhet..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:38

Bakkafrost-raset viser at oppdrett trives best lokalt

Se ikke bort fra at det for en oppdretter er en fordel å holde seg ved sin merd..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:36

Avinor søker fellingstillatelse av oter på Vigra

Flyplassen i Ålesund vil ha lov til å felle og flytte otere som kommer seg inn på flybanen..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:32

Analytikere: Svensker kjøper boliger på billigsalg i Norge

Tirsdag kom nyheten om at svenske SBB kjøper norske Solon. Svenske eiendomsselskaper har gjentatte ganger vist interesse i Norge den siste tiden..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:00

Forlik i Anna Iversen-saken: – Fornøyd

Etter forhandlinger mellom partene kom Anna Iversen og Rosenberg Worley frem til et forlik..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:46

Reuters: Junta-krav forsinker Telenor-salg i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar ønsker delvis lokalt eierskap til virksomheten som Telenor skal selge i Myanmar, skriver nyhetsbyrået Reuters..

E24 - 09 nov 21 kl. 12:25

Da Carina ville tjene mer, fulgte hun tre råd: − Det ble et betydelig lønnshopp

Carina Heimdal Waag fulgte en konkret fremgangsmåte for å få høyere lønn. Det ga uttelling: 35.000 kroner mer i årslønn, samt ekstra goder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt