NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:16

NRK - 02 dec 22 kl. 07:40

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken. Ifølge svenske Aftonbladet var hans datter Kely Nascimento raskt ute på Instagram og sa at det ikke var noen fare for farens helse, men at han bare var innlagt for å regulere kreftmedisinen. Den levende legenden som har tatt tre VM-gull med Brasil (1958, 1962 og 1970) har fått lykkeønskninger fra hele verden og fra blant andre Brasils landslagssjef Tite som befinner seg i Qatar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Pelé, Sao Paulo, Aftonbladet, Kely Nascimento, Instagram, VM, Brasil, Brasils, Tite, Qatar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pelé, sendte, takkehilsenfra , sykehuset
Klartale - 30 dec 22 kl. 08:27

Brasil i sorg etter Pelés død

Tidligere fotballspiller Pelé er død. Han ble 82 år gammel.Pelé fra Brasil har slitt med helsa.

NRK - 02 jan 23 kl. 14:47

Likvaken for Pelé har startet i Santos

Mandag startet den 24 timer lange likvaken med fotballegenden Pelé på Santos' stadion i Brasil. Pelés tidligere klubb Santos forventer et stort oppmøte av fans for en siste hyllest til den eneste mannen som har vunnet tre VM-trofeer. Kapasiteten på stadion er 16.

NRK - 30 dec 22 kl. 11:37

Premier League og La Liga skal hedre Pelé

Den spanske og engelske toppdivisjonen i fotball vil benytte helgens kamper til å hedre Pelé etter at det brasilianske fotballikonet døde torsdag kveld. Før samtlige kamper i den 18.-runden av Premier League vil det bli klappet i ett minutt for Pelé.

Klartale - 03 jan 23 kl. 11:00

27.000 fans har besøkt Pelés kiste

30. desember døde fotballspilleren Pelé. Han ble 82 år gammel.

NRK - 30 nov 22 kl. 15:56

Pelé på sykehus

ESPN Brasil melder at den brasilianske fotballegenden Pelé er lagt inn på sykehus i Sao Paolo med hevelser over hele kroppen. Pelé har over lengre tid blitt behandlet for tykktarmskreft..

NRK - 25 dec 22 kl. 08:41

Familien våkar over Pelé

Fotballikonet Pelé (82) er svært alvorleg kreftsjuk, og den næraste familien er no med han på sjukehuset heile tida. Dottera Kely Nascimento (55) la ut dette biletet av seg og faren julaftan. – Her går det, i kampen og i trua.

NRK - 29 dec 22 kl. 19:52

Fotballegenda Pele er død

Den brasilianske fotballegenda Pelé er død, 82 år gammal. Det melder nyheitsbyrået AP. Pelé har vore innlagd på sjukehus i São Paulo den siste tida.

NRK - 30 dec 22 kl. 11:37

La Liga hedrer Pelé med ett minutts stillhet

Den spanske toppdivisjonen i fotball vil holde et minutts stillhet før de resterende kampene av runde 15. Det til ære for Pelé som døde torsdag kveld. Det skriver La Liga på sine nettsider.

Aftenposten - 31 dec 22 kl. 04:20

Syntes synd på Pelé: – Har aldri sett lignende

Den ene spilte i Pelés gamleklubb. Den andre spilte inn film med Pelé..

VG - 31 dec 22 kl. 04:20

Syntes synd på Pelé: – Har aldri sett lignende

Den ene spilte i Pelés gamleklubb. Den andre spilte inn film med Pelé. Slik husker Mads Stokkelien og Hallvar Thoresen den brasilianske fotballguden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 5 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 30 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 15 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 1 time siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com