Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:30

Dagbladet - 29 jul 21 kl. 16:41

Peis eksploderte: Advarer andre

- Dette kunne fått fatale konsekvenser. Da blir det for dumt å ikke si noe..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Peis, eksploderte, Advarer, andre
NRK - 14 jul 21 kl. 10:16

13 omkom da buss eksploderte

Ni kinesiske gjestearbeidere er blant de 13 som mistet livet da en buss eksploderte og styret ned i et bratt dalføre i det nordvestlige Pakistan, skriver NTB. Bussen fraktet kinesiske ingeniører, landsmålere og teknikere som arbeider ved Dasu-dammen som er under konstruksjon i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen. 28 andre kinesere pådro seg skader av ulik art..

NRK - 09 aug 21 kl. 13:47

Politiet advarer mot svindelforsøk

Vest politidistrikt advarer mot pågående svindelforsøk, denne gangen via politiets info-nummer 02800. De advarer mot å gi ut personopplysninger til dem som ringer. Tidligere har flere andre politidistrikter advart mot oppringninger fra det som tilsynelatende er politiets nødnummer.

Dagbladet - 16 maj 21 kl. 21:55

Vinflaska eksploderte: - Helt sykt

Vertinnegaven fra vinkjenneren eksploderte på kjøkkenbenken..

NRK - 01 jun 21 kl. 21:24

Ti drept i bombeangrep i Kabul

Minst ti mennesker ble drept da tre bomber eksploderte i Afghanistans hovedstad Kabul tirsdag. Det opplyser Said Hamid Rushan, talsmann for Afghanistans innenriksdepartement. To av bombene eksploderte med kort tids mellomrom i en bydel der det bor mange sjiamuslimer fra minoritetsgruppen hazaraene.

NRK - 19 jul 21 kl. 21:06

Minst 25 drept i Bagdad

Minst 25 mennesker ble drept og over 30 såret da en bombe eksploderte på et travelt marked i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge kilder i sikkerhetsstyrkene. Bomben eksploderte på et marked med mange besøkende i Sadr-byen mandag..

NRK - 12 apr 21 kl. 20:48

Positiv til andre AstraZeneca-dose

Det er trolig trygt å gi andre dose av AstraZeneca-vaksinen til dem som ikke opplevde de alvorlige bivirkningene etter første dose, ifølge en norsk ekspert. Flere millioner personer i Storbritannia har fått den omstridte vaksinen uten å bli rammet av blodpropp. Det får professor Per Morten Sandset – en av Norges fremste eksperter på blodproppsykdom – til å ta til orde for at man også her i landet bør vurdere å gi vaksinedose nummer to til dem som allerede har fått første dose uten å bli syke, ifølge VG.

NRK - 08 aug 21 kl. 23:17

Hizbollah advarer mot politisering

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah nektet lørdag igjen for at bevegelsen hadde noe å gjøre med gjødselen som førte til eksplosjonen i Beirut i august 2020. Hassan Nasrallah advarte også mot «politisering» av en etterforskning av eksplosjonen. Onsdag markerte Lebanon at det har gått et år siden ammoniumnitrat eksploderte i en lagerbygning på havna i Beirut.

NRK - 17 maj 21 kl. 19:46

WHO: Smittenedgang andre uke på rad

Verdens helseorganisasjon (WHO) opplyser at det forrige uke var global smittenedgang for andre uke på rad. WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus advarer mot å være for optimistisk til tross for gladnyheten. – Det er en forskjell som vokser fram.

NRK - 10 maj 21 kl. 21:22

Advarer mot økt smitte i Spania

Fernando Simón, som har ansvaret for helseberedskapen i Spania, advarer mot mulig økt koronasmitte i landet, melder nyhetsbyrået AP. Beskjeden fra helsetoppen kommer etter en rekke store fester i flere spanske byer denne helgen. – For inntil to dager siden ville jeg sagt at den synkende smittetrenden ville fortsatt.

NRK - 12 maj 21 kl. 22:00

Eksplosiv smitteøkning i Asia

Nærmere 6 millioner tilfeller av koronasmitte er registrert i Asia de siste to ukene, melder NTB. Det er en eksplosiv økning, advarer den internasjonale Røde Kors-føderasjonen. Smitteøkningen er mer enn i alle andre deler av verden til sammen, ifølge Det internasjonale forbundet av Røde Kors‑ og Røde Halvmåne, som advarer om kollaps i helsevesen og på sykehus..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Retter fingeren mot uvaksinerte

Familien er i sorg etter at Candace Cay Ayers døde av covid-19. - Hun var vaksinert, men ble smittet av andre som valgte å ikke være det. Det kostet henne livet..

Dagbladet - 15 minutter siden

Sa nei til 700 000 i blodpenger

I hemmelighet har det blitt forhandlet om å betale blodpenger mellom klanen til den dødsdømte nordmannen, og klanen til avdøde..

Dagbladet - 2 timer siden

- En bunnløs sorg

Kvinnen i 20-åra, som forrige søndag ble funnet med alvorlige skader i en leilighet i Bergen, døde fredag av skadene..

Dagbladet - 2 timer siden

Kvinne døde etter voldshendelse

Fredag kveld fikk politiet melding fra Haukeland universitetssjukehus om at kvinnen i 20-åra som ble funnet hardt skadd i Bergen natt til søndag 12. september, døde av skadene..

Dagbladet - 2 timer siden

- Jeg sendte ham i døden

Det første av flere sivile søksmål mot den østerrikske stat er nå i gang etter coronaskandalen i skilandsbyen Ischgl, hvor viruset spredte seg til tusenvis av mennesker i mars 2020..

Dagbladet - 4 timer siden

Syklet 15 kilometer med nakkebrudd

Forteller om den traumatiske hendelsen fra sykkelløpet..

Dagbladet - 5 timer siden

- Sorgen er med meg hver eneste dag

I snart tre år har Gro Warsla ventet på et endelig svar på hvem som var ansvarlig da sønnen Even (15) døde i en ulykke. Kampen i retten er ennå ikke over. Nå har Bane NOR igjen anket dommen..

Dagbladet - 9 timer siden

Mye verre utslipps-bombe enn fryktet

De dødelige skogbrannene som herjet i Australia i slutten av november 2019 og starten av 2020 var dobbelt så ille for miljøet enn det som tidligere er beregnet..

Dagbladet - 15 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 15 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt