NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:33

NRK - 12 maj 22 kl. 13:16

Pause i oppussingen av Nationaltheatret

Rehabiliteringen av Nationaltheatret i Oslo blir utsatt inntil videre. Regjeringen varsler at prosjektet skal utredes på nytt. Da nyheten om at Nationaltheatret skulle rehabiliteres kom i 2017 var prislappen 1,9 milliarder kroner. Fem år senere er et foreløpig anslag at det vil koste 4,4 milliarder å totalrehabilitere den snart 123 år gamle teaterbygningen. Dette siste anslaget er ifølge regjeringen fortsatt under kvalitetssikring, og det er ikke fastsatt noen endelig kostnadsramme for prosjektet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nationaltheatret, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pausei , oppussingenav , Nationaltheatret
NRK - 13 maj 22 kl. 12:35

Ruter ber kunder unngå Nationaltheatret T-banestasjon på 17. mai

Ruter ber alle sine kunder som skal feire 17. mai i Oslo, unngå Nationaltheatret T-banestasjon fordi kapasiteten på stasjonen er begrenset. Ruter oppfordrer alle til å beregne god tid, kjøpe billett på forhånd og benytte stasjonene Stortinget eller Jernbanetorget hvis de skal til Oslo sentrum på nasjonaldagen.

Aftenposten - 10 feb 22 kl. 19:00

Nationaltheatret bør ligge sentralt. Ikke stues vekk ved et nedlagt kjøpesenter.

Skal Nationaltheatret stues vekk ved et nedlagt kjøpesenter utenfor bykjernen?.

Aftenposten - 10 maj 22 kl. 15:07

Den beste settes opp på Nationaltheatret: Dette er de nominerte til årets skolerevypriser

Hverken pandemi eller krig i Europa stoppet skolerevyene i 2022. Snart skal årets beste revy spilles på Nationaltheatret..

Aftenposten - 10 maj 22 kl. 20:37

Kulturministeren foreslår nytt bygg til Nationaltheatret under bakken: – Litt som på Operaen

Planen var å oppgradere det gamle Nationaltheatret. Men løsningen «ser vanskelig og dyr ut», mener kulturministeren..

VG - 13 maj 22 kl. 18:31

Fabian Stang: Flytt Nationaltheatret på museum – og bygg nytt

Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang (H) vil demontere Nationaltheatret og sette bygningen på museum. Han mener Norge bør bygge et nytt, moderne teaterbygg på tomten..

NRK - 17 mar 22 kl. 08:20

Arkitekturpriser til Oslo-bygg

Oppussingen av den gamle Telegrafbygningen i Oslo sentrum, og den enorme takparken på nybygget Økern Portal har vunnet Doga-merket for 2021. Prisen deles ut til det beste av norsk arkitektur og design hvert år. Det monumentale bygget fra 1924 i Kvadraturen var kontor for det statlige Telegrafvesenet, forløperen for Telenor.

NRK - 24 okt 21 kl. 20:53

Målfest mellom Odd og Brann

Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna.

VG - 03 nov 21 kl. 13:15

Smittespredningen: Ap-topper i Trøndelag krever umiddelbar pause i fraværsgrensen

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) i Trøndelag krever at regjeringen umiddelbart innfører en pause i praktiseringen av fraværsgrensen i videregående. Tidligere onsdag krevde Trondheims-ordfører Rita Ottervik (Ap) det samme..

VG - 03 nov 21 kl. 13:15

Smittespredningen: Ap-topper i Trøndelag krever umiddelbar pause for fraværsgrensen

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) i Trøndelag krever at regjeringen umiddelbart innfører en pause i praktiseringen av fraværsgrensen i videregående. Tidligere onsdag krevde Trondheims-ordfører Rita Ottervik (Ap) det samme..

Nyhetspressen - 03 nov 21 kl. 15:49

Helsetips for ivrige nettspillere

Etter at verden har blitt mer digitalisert og nesten alt skjer gjennom våre PC-skjermer, kan man finne utallige spillemuligheter og annen underholdning på nettet. Med økt tilgang til spill og underholdning online, øker også skjermtiden samt tiden vi bruker sittende i løpet av en dag og dette er ikke uten konsekvenser. Heldigvis er det råd å finne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 30 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 15 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 30 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 1 time siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 1 time siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 1 time siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com