Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:24

Klartale - 31 maj 22 kl. 13:10

Passrot begrenser friheten vår

Nordmenn gråter i fortvilelse. Folk kan reise igjen etter pandemien. Men etter to år er en halv million uten gyldig pass. Og nå er det umulig å få pass tidsnok til ferieturen.For lange køer.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Stortinget, Emilie Enger Mehl, Grunnloven, ID, Europa, Norden, Danmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Passrot, begrenser, frihetenvår
Klartale - 11 maj 22 kl. 08:27

Frihet er det viktgste vi har

17. mai. Vår nasjonaldag.

Klartale - 28 jun 22 kl. 10:24

Kurdisk nettverk fordømmer angrepet i Oslo

– Det er skammelig at fred og friheten ble angrepet. Demokratiet, fred og frihet er vårt mål som vi kurdere kjempet og fortsatt kjemper form, sier Masoud Naseri i en appell. Han er talsperson for Kurdisk Diaspora Senter i Norge.

NRK - 06 apr 22 kl. 01:27

Twitter begrenser Putins kontoer

Twitter ha innført restriksjoner på mer enn 300 kontoer som tilhører russiske offisielle institusjoner og personer. Det gjelder blant annet kontoene til president Vladimir Putin, den russiske regjeringen og landets ambassader. Restriksjonene gjennomføres som en endring i algoritmene som innebærer at meldingene fra disse kontoene ikke lenger vil bli anbefalt, dukket opp i strømmen eller som varsler, opplyser Twitter ifølge BBC.

NRK - 05 jul 22 kl. 04:46

Biden forsøkte å spre optimisme i 4. juli-tale

President Joe Biden forsøkte å holde en optimistisk tone i en tale på en 4. juli som ble overskygget av nok en masseskyting i USA. Til en samling militærfamilier som hadde møtt opp til grilling ved Det hvite hus, sa Biden at han var sikker på at USA vil komme seg gjennom det han beskriver som en vanskelig tid.

NRK - 28 feb 22 kl. 22:33

Meta begrenser tilgangen til RT og Sputnik

Meta, tidligere Facebook, begrenser tilgangen til de russiske statseide mediene Russia Today og Sputnik, skriver presidenten for internasjonale anliggende i Meta, Nick Clegg, på Twitter. –– Vi har mottatt forespørsler fra en rekke regjeringer og EU om å ta ytterligere skritt i forhold til russisk statskontrollerte medier. Gitt den eksepsjonelle karakteren til den nåværende situasjonen, vil vi begrense tilgangen til RT og Sputnik over hele EU, skriver Clegg (NTB).

NRK - 06 apr 22 kl. 01:27

Twitter begrenser russiske konti

Twitter ha innført restriksjoner på mer enn 300 kontoer som tilhører russiske offisielle institusjoner og personer. Det gjelder blant annet kontoene til president Vladimir Putin, den russiske regjeringen og landets ambassader. Restriksjonene gjennomføres som en endring i algoritmene som innebærer at meldingene fra disse kontoene ikke lenger vil bli anbefalt, dukket opp i strømmen eller som varsler, opplyser Twitter ifølge BBC.

NRK - 30 jun 22 kl. 16:32

USAs høyesterett begrenser klimaplaner

USAs høyesterett begrenser regjeringens makt til å begrense klimagassutslipp. Avgjørelsen gir et tilbakeslag for president Bidens klimaplaner, melder BBC News..

Aftenposten - 21 feb 22 kl. 10:24

Nesten hele kulturlivet jobber for økt mangfold: – En trussel mot den kunstneriske friheten

Kunstneren mener kulturfeltet preges av en tro på at man kan kvotere seg til visse type verdier..

NRK - 27 feb 22 kl. 21:19

Venstre skuffer over at Norge ikke sender våpen

Venstre-leder Guri Melby er skuffet over at regjeringen ikke vil sende våpen. Tidligere søndag sa Melby at Norge har våpen som Ukraina kan trenge, som for eksempel panservernrakettene M-72. – Når vi går til det drastiske steget og endrer norsk eksportkontrollpraksis, er det ingen grunn til å begrense seg til å bare eksportere B-materiell, sier Melby til NTB.

Klartale - 21 apr 22 kl. 10:46

Ber folk ignorere Sian hvis de brenner Koranen

Gruppa Sian ville brenne Koranen. Det skulle skje fredag i Oslo. Men politiet sier nei.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 8 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 11 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 11 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 12 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 13 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 14 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 14 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 14 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com