NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:37

NRK - 13 apr 22 kl. 00:12

Passasjerskip i Bergen holdes tilbake på grunn av sanksjoner mot Russland

Passasjerskipet «Havila Capella» er strandet i Bergen på grunn av sanksjonene mot Russland, skriver Bergens Tidende. Passasjerskipet kom inn fra Ålesund til Bergen litt etter klokken 12 tirsdag og skulle etter planen seile fra Bergen tirsdag kveld, men ved midnatt ligger skipet fremdeles til kai. – Det er en usikkerhet rundt forsikringsdekningen som gjør at avgangen er utsatt. Det er en situasjon som har oppstått som følge av sanksjoner mot leasingselskapet som har finansiert Havila, sier kommunikasjonsansvarlig Lasse Vangstein til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Capella, Bergen, Russland, Bergens Tidende, Ålesund, Havila, Lasse Vangstein

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Passasjerskipi , Bergen, holdes, tilbake, grunnav , sanksjoner, mot Russland
NRK - 18 feb 22 kl. 05:26

Brann om bord i passasjerskip

Det har brutt ut brann om bord i et passasjerskip med 237 passasjerer om bord utenfor Hellas, melder nyhetsbyrået AFP, som siterer gresk havnepoliti. I tillegg til passasjerene er et mannskap på 51 også om bord på skipet. Det statlige, greske nyhetsbyrået AMNA skriver at det er snakk om et italiensk-flagget skip som befinner seg nordøst for øya Ereikousa, ifølge NTB.

Klartale - 02 maj 22 kl. 13:15

Flykter fra Ukraina for andre gang

Stadig flere flykter fra Ukraina. Kvinner, barn og eldre.På samme tid drar mange tilbake til Ukraina.

Klartale - 05 apr 22 kl. 06:00

Polen tvinger fortsatt folk på flukt tilbake til Hviterussland

Tusenvis at folk fra flukt kommer til Polen. Både fra Ukraina, men også fra Afghanistan og andre land i Midtøsten. Mange har forsøkt å komme seg inn til Europa det siste året.

NRK - 18 feb 22 kl. 06:51

Alle passasjerene trygge etter brann

Det har fredag morgen brutt ut brann på et passasjerskip i Hellas med 237 passasjerer om bord, opplyser det greske havnepolitiet. Det er snakk om skipet Euroferry Olympia, som var på vei til Italia fra den greske byen Igoumenitsa. Skipet ble evakuert, og alle passasjerene er trygge og på redningsbåter, opplyser greske myndigheter til gresk radio.

NRK - 30 mar 22 kl. 17:23

Innfører ny flaggdag i Bergen

Bergen bystyret stemte enstemmig for å innføre menneskerettighetsdagens, 10. desember, som ny offisiell flaggdag i Bergen. Fra før i år, innførte Bergen kvenfolkets dag 16.

NRK - 01 jun 22 kl. 10:43

Flere reisende bedrer Vys resultat

Vys driftsresultat endte på minus 237 millioner kroner i årets fire første måneder. Verken inntektene eller antall reisende er tilbake til nivået før pandemien. Resultatet er en bedring fra samme periode i fjor, da det endte på minus 384 millioner kroner.

NRK - 29 sep 21 kl. 13:48

Vil ut med nye Tengs-opplysninger

Politiet får kritikk for å holde kortene for tett til brystet om hva mistankegrunnlaget mot den Tengs-siktede bygger på. Nå varsler de at det kan komme nyheter. – Det er mulig vi kan gå ut med mer informasjon i slutten av uken, men vi vil avvente fengslingen, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt til NTB, og fortsetter: – Vi håper å kunne gi litt mer substans i løpet av kort tid.

E24 - 20 okt 21 kl. 06:08

Hongkong-børsen stiger etter at renten holdes uendret i Kina

I Kina holdes renten uendret, og nyboligprisene mykes opp etter at sektoren har fått oppmerksomhet i det siste..

VG - 12 jan 22 kl. 20:21

Derfor holdes faglige råd hemmelige til torsdag – se Kjerkols svar

Helsedirektoratet og FHI har levert dokument med faglige råd til regjeringen, men de holdes hemmelige til regjeringen har bestemt seg..

NRK - 10 feb 22 kl. 16:24

Flere fjelloverganger holdes stengt

Både fv. 53 mellom Tyin og Årdal og rv. 13 over Vikafjellet holdes stengt frem til i morgen kl.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 15 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 15 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 45 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 1 time siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 1 time siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 1 time siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com