E24 > Økonomi

Lørdag, 19 Juni, 20:48

E24 - 07 mai 21 kl. 12:08

Passasjerøkning for SAS

SAS fløy 2 prosent flere passasjerer i april enn i mars i år, men koronapandemien legger fortsatt en solid demper på flytrafikken..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SAS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Passasjerøkning, for, SAS
E24 - 30 mai 21 kl. 13:42

SAS flytter «lavkost»-base fra Malaga til København: – En krigserklæring

Det irske datterselskapet til SAS med baser i London og Malaga har lenge provosert pilotene, som mener flyselskapet flagger ut jobbene deres. Nå vil SAS flytte Malaga-basen til København – ved siden av den ordinære SAS-basen..

NRK - 26 mars 21 kl. 21:48

SAS-piloter godtar lønnsnedgang

Ledelsen og pilotene i SAS undertegnet fredag en ettårig avtale etter tre uker med lønnsforhandlinger. Avtalen innebærer en reallønnsnedgang for pilotene. I tillegg til avtalen om et nulloppgjør, frasier alle SAS-pilotene seg en allerede avtalt lønnsøkning på 4 prosent som skulle komme i 2021..

E24 - 26 mars 21 kl. 19:53

SAS og pilotene har blitt enige om ny avtale: Frasier seg lønnsøkning i 2021

Om lag tre måneder etter at den forrige avtalen ble sagt opp har pilotene i SAS og flyselskapet blitt enige om en ny tariffavtale. Avtalen innebærer at pilotene frasier seg en lønnsøkning som opprinnelig skulle komme i år..

E24 - 25 feb. 21 kl. 22:00

SAS og pilotene skal i forhandlinger fra neste uke: – Det de sier i dag er ikke en god inngangsvinkel

Pilotene sa opp kollektivavtalen i 2019 og så sa SAS den opp før jul i 2020. I mars møtes partene igjen og pilotene misliker at SAS fortsatt vil ha et irsk datterselskap og etablere en atskilt regionalsatsing..

NRK - 05 mars 21 kl. 11:45

SAS: Passasjertalet ned 89 prosent

I februar flaug 225.000 passasjerar med SAS. Det er 89 prosent færre i februar i fjor og 20 prosent lågare enn i januar i år då SAS hadde 280.

VG - 27 mars 21 kl. 15:10

SAS lokker med ekstra statuspoeng for å reise: – Jeg håper folk ikke hører på SAS

Kampanjen for å få flere til å reise vekker sterke reaksjoner: – Jeg håper folk ikke hører på SAS, men på Helsedirektoratet, sier MDG-nestleder Arild Hermstad..

E24 - 27 mars 21 kl. 15:43

SAS lokker med ekstra statuspoeng for å reise: – Jeg håper folk ikke hører på SAS

Kampanjen for å få flere til å reise vekker sterke reaksjoner: – Jeg håper folk ikke hører på SAS, men på Helsedirektoratet, sier MDG-nestleder Arild Hermstad..

NRK - 27 mai 21 kl. 08:16

Milliardunderskudd for Sas

Flyselskapet Sas hadde et underskudd på 2,36 milliarder svenske kroner i første kvartal, opplyser selskapet i en børsmelding. Det er bedre enn ifjor, da selskapet hadde et underskudd på negative 3,72 milliarder kroner. Sas har avvikende regnskapsår, og regner første kvartal fra februar til april 2021.

NRK - I førrgår: 06:49

Skylder kundene over en milliard

SAS mener at forbrukerne ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

NRK - Igår: 14:42

SAS åpner direkteruter til utlandet

I kjølvannet av regjeringens lettelser på reisereglene gjenåpner SAS en rekke av sine direkteflyginger til utlandet i sommer. I sommerens trafikkprogram blir det mulig å reise direkte fra Norge til blant annet Nice, Aten og Reykjavik, i tillegg til norske favoritter som Alicante, Malaga og Chania, skriver SAS i en pressemelding..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Krisen som endret Xeneta-gründeren: – Jeg har aldri slitt så mye som det siste året

Patrik Berglund måtte kvitte seg med 65 prosent av de ansatte og utsiktene var bekmørke. Så snudde han skuta og hentet en kvart milliard fra investorene..

E24 - 45 minutter siden

Thorstein Berg (72) blir Norges campingkonge: – Campinglivet har egentlig aldri fristet meg.

Thorstein Berg hadde aldri vært på campingferie. Så kjøpte han sin egen plass. Nå bygger 72-åringen opp landets første kjede..

E24 - 1 time siden

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..

E24 - 1 time siden

Frisørkjede venter stadig på kontantsvar – vil fortsette å bryte loven

Før pandemien fikk Cutters streng beskjed fra Forbrukertilsynet om å tilby kontantbetaling – så ble det tyst..

E24 - 4 timer siden

Rajas spillforbud kan stanse Brækhus og Carew

Idrettsprofiler og kjendiser har gjort god butikk av å fronte utenlandske bettingselskaper på norske TV-skjermer. Nå trues inntektskilden av kulturminister Abid Raja (V)..

E24 - 4 timer siden

Øyen har vært i familiens eie siden 1952. Nå er Laila spent på bolig­markedet.

Planen var å rehabilitere hytten som ligger på en egen holme i Bergen. Nå selger familien i et hyttemarked med heftig etterspørsel..

E24 - 6 timer siden

Private helseaktører forbereder seg på testrush i juli: Ansetter flere hundre

Ivrige turister fra inn- og utland kan sette testkapasiteten i Norge på prøve. Selskapene som skal utføre coronatestingen, forsøker nå å få tak i nok arbeidskraft i tide..

E24 - 7 timer siden

Kaos og køer for å komme inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen..

E24 - 9 timer siden

Sanerte mot skjeggkre minutter før visning – megler sa ingenting

50 minutter etter at skadedyrfirmaet var i leiligheten, holdt Utleiemegleren visning – uten å nevne sameiets pågående arbeid med å bli kvitt krypene..

E24 - 10 timer siden

Bondelaget: Må regne med høyere pris for norske jordbær

Færre jordbærbønder, problemer med å skaffe arbeidskraft og lavere produksjon gjør at Bondelaget tror man må regne med dyrere jordbær fremover..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt