NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:05

NRK - 20 jun 21 kl. 21:30

Pasjinian leier valet i Armenia

Borgarkontrakten, noverande statsminister Nikol Pasjinian sitt parti, leier valet i Armenia. Det skriv Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nikol Pasjinian, Armenia, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pasjinian, leier, valeti , Armenia
NRK - 21 jun 21 kl. 07:56

Pasjinian vann valet i Armenia

Statsminister Nikol Pasjinian sitt parti vann valet i Armenia med 53,9 prosent oppslutning. På andreplass kom eit valforbund leia av tidlegare president Robert Kotsjarjan. Han har ikkje erkjent nederlaget og meiner det er teikn til valfusk..

NRK - 21 jun 21 kl. 01:27

Pasjinian sier han har seiret

I Armenia har statsminister Nikol Pasjinian erklært seg som seierherre etter at stemmene fra 30 valgdistrikter var telt opp. I valgkampen har det vært tett løp mellom statsministeren og tidligere president Robert Kotsjarjan. Pasjinians parti leder med 58,5 prosent, langt foran den tidligere presidentens allianse med 18,5 prosent.

NRK - 20 sep 21 kl. 17:17

Kritiserer valet i Russland

Både Storbritannia og USA kritiserer valet som blei heldt i Russland. Storbritannia kallar det «eit seriøst tilbakesteg for demokratisk fridom», og seier tiltaka rundt valet er i strid med dei internasjonale forpliktingane som Russland har inngått. Dei viser mellom anna til at landet skal ha sensurert sjølvstendige medium og ekskludert viktige opposisjonskandidatar frå å delta i valet.

NRK - 20 jun 21 kl. 08:36

Valget i gang i Armenia

I Armenia er det søndag valg på ny nasjonalforsamling. Landet har vært preget av politisk uro siden krigen mot Aserbajdsjan i fjor. Stemmelokalene åpnet klokken 8 lokal tid, og over 20 partier og valgforbund deltar.

NRK - 17 sep 21 kl. 06:50

Valet i Russland er i gang

Vallokala i Russland er opne. Styresmaktene har avgjort at valet skal gå over tre dagar, men opposisjonen meiner det opnar for valfusk, skriv NTB. Det er venta at regjeringspartiet Sameinte Russland skal bli valets vinnar, trass i svake målingar.

NRK - 18 mar 21 kl. 20:22

Varsler nyvalg i Armenia

Armenias statsminister Nikol Pasjinian varsler nyvalg i juni, melder AP. Opposisjonen krever at han går av før det. Landet har vært preget av politisk uro etter krigen med Aserbajdsjan om regionen Nagorno-Karabakh i fjor..

NRK - 28 mar 21 kl. 15:19

Armenias statsminister vil gå av

Armenias statsminister Nikol Pasjinian varsler søndag at han vil gå av i april. Armenia har vært preget av omfattende politisk uro etter fjorårets seks uker lange krig med Aserbajdsjan, som endte med en upopulær fredsavtale forhandlet fram av Russland..

Klartale - 14 maj 21 kl. 09:40

Nekter for at de har soldater i Armenia

Armenia sier det er kommet ukjente soldater inn i landet. Aserbajdsjan nekter for at de har noe med det å gjøre..

NRK - 19 jun 21 kl. 22:51

Armenia velger nytt parlament

Nederlaget i krigen mot Aserbajdsjan i fjor høst kaster lange skygger over søndagens parlamentsvalg i Armenia. Valget kan bringe tidligere korrupsjonsanklagede politikere tilbake til makten. Hovedstaden Jerevan har de siste dagene vært preget av store demonstrasjoner..

NRK - 20 jun 21 kl. 20:26

Vallokala er no stengde i Armenia

Stemmelokala i Armenia stengde klokka 20 lokal tid søndag, og dei første offisielle resultata er venta først sein søndag og tidleg måndag. Tre timar før vallokala stengde, hadde berre 38 prosent av dei med stemmerett i landet gitt si stemme..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 1 time siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 4 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt