NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 02:52

NRK - 16 okt 21 kl. 14:44

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik. Det har ikkje vore kontakt mellom Spekter og LO etter at dei var inne til tvungen mekling då streiken hadde vart i fire veker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spekter, LO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Partanei , kulturstreiken, møtast
NRK - 21 okt 21 kl. 08:59

Ingen møter i kulturstreiken

LO og Spekter har ikkje planar om å møtast om kulturstreiken torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram. Partane står framleis langt frå kvarandre om dagens pensjonsordning. Streiken har vart i over sju veker, og kan bli trappa opp måndag..

NRK - 22 okt 21 kl. 16:08

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

E24 - 16 okt 21 kl. 15:24

Riksmekleren har innkalt partene i kulturstreiken

Riksmekleren har bedt partene i kulturstreiken komme til ny mekling onsdag neste uke..

NRK - 20 okt 21 kl. 23:03

Kulturstreiken fortsetter

Partene i kulturstreiken som omfatter nær 900 kulturansatte, har ikke blitt enige i dagemns mekling hos riksmekleren. Mandag blir streiken trappet opp når ytterligere 200 kulturarbeidere tas ut. Det fører til at en rekke forestillinger må avlyses..

NRK - 20 okt 21 kl. 23:03

Kulturstreiken trappes opp

Partene i kulturstreiken som omfatter nær 900 kulturansatte, har ikke blitt enige i dagens mekling. Mandag blir streiken trappet opp når ytterligere 200 tas ut. Det fører til at en rekke forestillinger må avlyses.

NRK - 20 okt 21 kl. 23:03

Kulturstreiken trappes opp mandag

Partene i kulturstreiken som omfatter nær 900 kulturansatte, har ikke blitt enige i dagens mekling hos Riksmekleren. Mandag tas ytterligere 200 ut i streik. Det fører til at en rekke forestillinger må avlyses.

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 11:16

Ber om slutt på kulturstreiken: Skuespiller frykter for publikum fremover

Heller ikke onsdag kveld ble det løsning på kulturstreiken. Da måtte skuespiller Svein Tindberg gi uttrykk for sin….

NRK - 24 okt 21 kl. 19:58

Kulturstreiken blir trappa opp

Kulturstreiken blir trappa opp då det ikkje har vore noko kontakt mellom LO og Spekter gjennom helga, skriv NTB. Måndag vil 1100 kulturtilsette ved scener over heile landet vere i streik..

NRK - 30 sep 21 kl. 16:11

Kulturstreiken blir trappa opp

Streiken i kultursektoren held fram og blir trappa opp etter at partane torsdag ikkje fann ei løysing då dei var til meklingsmøte..

NRK - 22 sep 21 kl. 13:54

Biden og Macron møtast onsdag

President i Frankrike, Emmanuel Macron, og president i USA, Joe Biden, skal ha møtast onsdag. Det opplyser ein talsperson frå franske myndigheiter, ifølge AFP. Møtet vil truleg handle om ubåtstriden mellom Australia, USA, Storbritannia og Frankrike..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt