NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 22:12

NRK - 01 okt 22 kl. 23:48

Paris presenterer vårmoten

Under moteuken i Paris er flere kolleksjoner med vårmote presentert. Bildet viser et snasent forslag fra moteskaperen Comme des Garcons..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, Comme, Garcons

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Paris, presenterer, vårmoten
Klartale - 04 okt 22 kl. 14:25

Paris vil ikke vise kamper på storskjerm

Innen 18. desember vet vi hvilket fotballag som er verdens beste. 32 landslag skal kjempe om å vinne.

NRK - 26 sep 22 kl. 02:52

Sammenstøt under Iran-demonstrasjoner i London og Paris

Politi brukte blant annet tåregass mot personer demonstrerte utenfor den iranske ambassaden i Paris søndag. I London ble flere politibetjenter skadd. Ti kvelder på rad har det vært demonstrasjoner og gatekamper i Iran etter at 22 år gamle Mahsa Amini døde i moralpolitiets varetekt.

NRK - 23 maj 22 kl. 10:35

En person drept ved Qatars ambassade i Paris

En sikkerhetsvakt ved Qatars ambassade i Paris er drept, bekrefter påtalemyndigheten i Paris overfor Reuters. Avisen Le Parisien meldte nyheten først. Ifølge Reuters sier påtalemyndigheten i Paris at en person er mistenkt..

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 13 sep 22 kl. 16:20

Eiffeltårnet skrur av lyset før midnatt

Energikrisen fører til at lysene på Paris' største landemerke blir slukket en time tidligere enn vanlig. Lysslukking klokka 23.45 er en del av Paris' energisparingsplan, som ble kunngjort av ordfører Anne Hidalgo tirsdag.

NRK - 20 okt 22 kl. 00:03

SAS-fly på vei til Spania måtte lande i Paris

Et SAS-fly på vei fra Oslo til Malaga foretok en kontrollert landing i Paris etter et varsel om en mulig teknisk feil. Passasjerene reiser videre torsdag. Flyet skulle gått fra Oslo onsdag klokken 16, men var nesten halvannen time forsinket ved avreise.

NRK - 22 jul 22 kl. 14:09

Politiet presenterer oppdatert tidslinje

Politiet i Oslo presenterer fredag en oppdatert tidslinje over skytingen natt til lørdag 25. juni: 01:12:08 – Siktede går av trikken 01:12:48 – Første skudd blir avfyrt 01:13:27 – Første melding til politiet 01:14:16 – Siktede blir lagt i bakken av sivile 01:14:26 – Første foreløpige utlesing med bevæpning 01:15:17 - Leses ut som PLIVO 01:18:47 – Politiet pågriper siktede.

NRK - 23 maj 22 kl. 10:35

En person drept i Qatars ambassade i Paris

En person er drept i ambassaden til Qatar i Paris, melder avisen Le Parisien, og siterer politikilder nær etterforskingen. Ifølge Reuters sier påtalemyndigheten i Paris at de har åpnet en etterforsking etter at en vakt ble drept på ambassaden, og at de en person er mistenkt i saken..

VG - 03 jun 22 kl. 19:50

Vanessa Rudjord gifter seg i Paris – nå samles kjendisgjestene til festmiddag

PARIS/OSLO (VG) Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsang (41) skal gifte seg i Paris. Fredag kveld er det duket for en kjendistung middag på Le Grand Colbert..

VG - 03 jun 22 kl. 19:50

Vanessa Rudjord gifter seg i Paris – kjendisgjestene samlet til festmiddag

PARIS (VG) Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsang (41) skal gifte seg i Paris. Fredag kveld er det duket for en kjendistung middag på Le Grand Colbert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Lege sikta for å utnytta stillinga si til å ha sex

Legen frå Rogaland er sikta for å ha skaffa seg seksuell omgang ved «misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold», noko som kan gi opp til seks års fengsel. Han blei varetektsfengsla i ei veke, men anka fengslinga, i dag har lagmannsretten forkasta anken. Mannen nektar straffskuld, skriv forsvararen hans, Christina Marie Steensnæs Winsor, i ein SMS til NRK.

NRK - 45 minutter siden

61 migrantar redda i Den engelske kanal

Franske styresmakter redda 61 migrantar, enkelte av dei barn, i Den engelske kanal tysdag. Stille sjø har ført til at mange migrantar den seinare tida har prøvd å kome seg over kanalen til Storbritannia i små båtar, melder Reuters. Personane som blei plukka opp skal ha vore frå Afghanistan, India, Iran og Pakistan..

NRK - 1 time siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

NRK - 1 time siden

Førebur evakuering på Hawaii

Innbyggarar som bur i nærområda til vulkanen Mauna Loa på Hawaii, blir bedne om å gjere seg klare til å evakuere. Utbrotet starta seint søndag kveld lokal tid, og er det første utbrotet på vulkanen på nesten 40 år. Ifølge styresmaktene når lavaen som no blir kasta ut av krateret ei høgde opp mot 60 meter, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Frp avslår Christian Eikelands anke

Landsstyret i Frp har i kveld behandlet og avslått ankesaken til tidligere fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland. Han ble tidligere i høst fratatt sine organisatoriske verv etter at det ble klart at han hadde brukt i underkant av 50.000 kroner av partiets penger til privat bruk.

NRK - 2 timer siden

Kvart milliard i minus for Hurtigruten

Hurtigruten fekk eit negativt resultat før skatt på 25,9 millionar euro, som svarar til rundt 268 millionar kroner, i tredje kvartal, melder Bergens Tidende. Selskapet hadde ei omsetning i tredje kvartal på 195 millionar euro, mot 49 millionar euro i same periode i fjor. Hurtigruten seier dei ser fram til 2023 fordi bestillingane no er i ferd med å strøyme inn, skriv avisa..

NRK - 2 timer siden

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Opposisjonen misnøgde med budsjettet

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK.

NRK - 2 timer siden

WWF: Betre budsjett for klima og natur

WWF Verdens naturfond er godt nøgde med at SV blei samde med regjeringa om statsbudsjettet for neste år. Dei meiner forhandlingane har gjeve eit betre resultat for klima og natur: – Dette budsjettet kuttar meir utslepp enn regjeringa opphaveleg foreslo, og det reverserer nesten heile kuttet til skogvern, skriv generalsekretær Karoline Andaur i ein e-post til NRK..

NRK - 2 timer siden

Skattesmell for boligverdi over 10 mill

Budsjettet legger opp til at «dyre» primærboliger skal bli verdsatt til 70 prosent av verdien som formue. Boliger over 10 millioner regnes som dyre, ifølge SV. Endringen betyr at alle som bor i slike boliger blir rikere på papiret når formuesskatten skal beregnes.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com