NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 03:42

NRK - 10 sep 21 kl. 14:52

Pareto må betale millionerstatning

Lagmannsretten har bestemt at meglerhuset Pareto må betale 7,5 millioner kroner i erstatning til britiske Investec Bank. Meglerhuset skal ha holdt tilbake informasjon i forbindelse med et lån. Investec Bank utbetalte i juli 2015 et lån på 38 millioner amerikanske dollar, som den gang tilsvarte rundt 300 millioner norske kroner, til seks nyetablerte, norske aksjeselskap. Meglerhuset Pareto Securities var tilrettelegger. Lånene var sikret med pant i skip i hovedsak i Brasil.
Les mer på NRK


Les mer om:
Pareto, Investec Bank, Bank, Pareto Securities, Brasil, Investec, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pareto, betale, millionerstatning
E24 - 10 sep 21 kl. 15:36

Pareto Securities dømt til å betale millionerstatning til britisk bank

Meglerhuset må betale millionerstatning til den britiske banken Investec, ifølge en rykende fersk dom fra en ankesak i lagmannsretten..

E24 - 24 aug 21 kl. 10:43

Pareto setter kjøpsanbefaling på Awilco LNG

Pareto Securities mener Awilco LNG-aksjen kommer til å stige på børs fremover..

E24 - 15 sep 21 kl. 07:59

Pareto-sjefen venter ny fase i grønn børsboom: – Vi går inn i en industrialisering

En flom av små grønne selskaper har blitt tatt på børs. Nå er det duket for større industrisatsinger, tror Pareto-sjef Christian Jomaas..

NRK - 17 sep 21 kl. 10:38

Ropstad beklagar skatteplanlegging

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad beklagar at han ikkje har betalt skatt på fordelen han fekk då han fekk statsrådsbustad. – Eg beklagar mi dårlege vurdering i 2020. Eg er no i dialog med Skatteetaten for å betale det eg skal betale, seier han til NRK.

E24 - 9 timer siden

Forretningsmann dømt til å betale millionerstatning til Norfund

En forretningsmann i Midt-Norge er dømt til to og et halvt års fengsel og erstatningsplikt for 2,7 millioner kroner for grovt heleri, etter «direktørbedrageri» med falske fakturaer og e-poster..

NRK - 20 maj 21 kl. 14:43

Må betale tilbake millionlønn

Tidlegare toppsjef i Nissan og styreleiar i Mitsubishi, Carlos Ghosn, må betale tilbake rundt 50 millionar kroner i lønn, fastslår ein nederlandsk domstol. Pengane han må betale tilbake er utbetalt av det nederlandske holdingselskapet til bilprodusentane. Ghosn blei arrestert i Japan i november 2018, sikta for skattefusk og misbruk av Nissans pengar.

NRK - 01 jun 21 kl. 11:16

Flyselskap nekter å betale for fly

Flyselskap verden rundt ønsker ikke å ta imot og betale for fly de ikke trenger under pandemien. Pandemien gjør at hele flyindustrien er nede for telling. Rundt 70 prosent av flyene i verden står på bakken.

NRK - 09 jun 21 kl. 14:28

Må betale milliarderstatning

Fire tidligere Volkswagen-topper og deres forsikringsselskaper må betale rundt 2,9 milliarder kroner i erstatning i utslippsjukssaken. Tidligere Volkswagen-toppsjef Martin Winterkorn må i forliket alene betale rundt 110 millioner kroner..

VG - 25 aug 21 kl. 13:51

Vil at studenter fra utlandet skal betale

Utenlandske studenter som kommer til Norge må betale studieavgift hvis de kommer fra land hvor norske studenter må betale, mener Fremskrittspartiet. Forslaget møter lite støtte fra de andre partiene og studenter..

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Komité vil straffe Steve Bannon

Komiteen som gransker kongresstormingen i USA har vedtatt at Steve Bannon bør tiltales for å ha vist forakt for Kongressen ved å nekte å vitne. Bannon ble instruert av sin tidligere sjef, Donald Trump, til ikke å vitne for komiteen..

NRK - 1 time siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 2 timer siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 2 timer siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 3 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 3 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 3 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 3 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 5 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt