VG > Utenriks

Saturday, 25 June, 07:04

VG - 01 maj 22 kl. 18:41

Paludan jaget fra parkeringsplass utenfor moske

Den høyreekstrem dansk-svenske politikeren Rasmus Paludan ble søndag jaget av et 50-talls personer fra en parkeringsplass utenfor en moske i Uppsala..
Les mer på VG


Les mer om:
Rasmus Paludan, Uppsala

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Paludan, jagetfra , parkeringsplass, utenfor, moske
NRK - 01 maj 22 kl. 18:35

Rasmus Paludan ble jaget vekk utenfor moské i Uppsala

Den høyreekstreme danske politikeren Rasmus Paludan var til stede utenfor en moské i Uppsala søndag, melder Expressen. Tilstedeværelsen hans førte til opptøyer. Paludan ble jaget vekk av flere personer.

Klartale - 21 apr 22 kl. 08:30

Politiet i Sverige anmelder Paludan etter at ha brant Koranen

Svensk politi anmelder Rasmus Paludan. De anmelder ham for hets mot en gruppe folk. I påsken var han aktiv i flere byer i Sverige.

NRK - 18 apr 22 kl. 11:19

Paludan tar pause fra valgmøter

Rasmus Paludan sier til TV2 at han er i København, og at det ikke blir flere valgmøter i Sverige den nærmeste uken. – Politiet har vist at de er fullstendig ute av stand til å beskytte seg selv og meg, skrev Paludan på Facebook. Politiet melder i dag at de tror kriminelle gjenger står bak de voldsomme motdemonstrasjonene.

NRK - 17 apr 22 kl. 15:14

Åtte pågrepet i opptøyer Linköping

Det er nye opptøyer i den svenske byen Linköping søndag. Mennesker skal ha begynt å kaste stein mot politiet, skriver Aftonbladet. Åtte personer er pågrepet mistent for voldelige opptøyer opplyser politet.

NRK - 18 apr 22 kl. 11:05

Politiet knytter opptøyene til kriminelle gjenger

– Vi har sterke mistanker om en tilknytning til kriminelle gjenger, sier rikspolitisjef Anders Thornberg om de siste dagers opptøyer i Sverige. Opptøyene startet etter rundreisen til den høyreekstreme danske politikeren Rasmus Paludan. – Dette er alvorlige lovbrudd mot politiet og samfunnet.

Klartale - 18 apr 22 kl. 12:33

Svensk politi: Vold vi aldri har sett før

– Jeg har vært i situasjoner før, men ikke slike som denne, sa Anders Thornberg under en presse-konferanse mandag. Han er politisjef. Thornberg sier angrepene er livsfarlige.

NRK - 19 apr 22 kl. 12:18

Ber om at Paludan ikkje får demonstrasjonsløyve

Norrköping er av fleire svenske byar der det har skjedd store opptøyar dei siste dagane. På ein pressekonferanse tysdag seier kommunedirektør Anna Thörn at dei har fått informasjon om at Stram kurs-partileiar Rasmus Paludan ønsker å halde nye møter. Thörn og Linköping-kommunedirektøren har gitt politiet beskjed om at Paludan ikkje bør få løyve til å halde fleire møter.

NRK - 20 apr 22 kl. 20:50

Svensk politi anmelder Paludan etter koranbrenninger

Svensk politi har anmeldt den dansksvenske partilederen Rasmus Paludan for hets mot en befolkningsgruppe etter flere koranbrenninger og påfølgende opptøyer, skriver SVT. Tidligere etterforskninger av koranbrenning som hets mot befolkningsgrupper har blitt henlagt, men Malmö-politiet mener likevel at anmeldelsen mot Paludan er verdt et forsøk, skriver SVT. – Vi mener at dette trenger en ny gjennomgang, sier Jimmy Arkenheim i Malmö-politiet til kanalen..

Klartale - 27 apr 22 kl. 08:49

Paludan vil marsjere gjennom Stockholm og brenne Koranen

Rasmus Paludan er en dansk-svensk politiker. Han blir sett på som høyreekstrem. Det betyr at han er veldig kritisk til innvandrere og andre religioner.

NRK - 13 maj 22 kl. 16:57

Paludan får nei til valgmøter i Sverige på søndag

Den høyreekstreme danske politikeren Rasmus Paludan nektes å holde møter i Skäggetorp i Linköpingog og Navestad i Norrköping. Paludan har også svensk statsborgerskap og stiller til valg med partiet Stram kurs. Politiet sier de jobber med å tilby alternative plasser i de respektive kommunene, ifølge Aftonbladet..

Fler nyheter fra VG

VG - 19 timer siden

Oberstløytnant: Russland «ett lite steg nærmere» seier i Luhansk

KYIV/OSLO (VG) Russland er nå et lite steg nærmere mot å si at de har tatt Luhansk fylke, sier oberstløytnant Palle Ydstebø om at ukrainske styrker trekkes ut av Sievjerodonetsk..

VG - Igår: 20:52

Ukraina og Moldova er kandidatland: – Historisk øyeblikk

EUs toppledere har torsdag vært samlet i Brussel for å vurdere om de to landene skal tas opp som kandidatland, noe de nå har blitt. Ukrainas president jubler over nyheten..

VG - Igår: 13:45

Nordmann pågrepet i Spania – mistenkt for terrortilknytning

En nordmann skal ha drevet IS-propaganda fra Spania, melder lokalt politi..

VG - I førrgår: 01:37

Han ydmyket Putin ansikt-til-ansikt

Nå opplever Vladimir Putin (69) motbør også fra sine nærmeste «venner». Den russiske presidenten ble direkte ydmyket av sin kollega fra Kasakhstan..

VG - I førrgår: 23:58

Britisk par dømt: Holdt folk fanget i «Porten til helvetet»

I dette rommet skal flere av ofrene ha blitt stuet sammen og «holdt fanget» av det britiske paret. Nå er de dømt til ni og 16 års fengsel..

VG - I førrgår: 20:12

Dødstallet stiger etter jordskjelv i Afghanistan: – Det var skrik fra alle kanter

Minst tusen personer har mistet livet, og redningsmannskaper kjemper nå mot klokken for å redde folk ut av ruinene..

VG - I førrgår: 12:43

Ferie i Europa? Disse coronareglene gjelder nå

Selv om de aller fleste reglene er skrotet, kan du risikere å måtte gå i isolasjon hvis du blir smittet på ferie i sommer..

VG - 21 jun 22 kl. 12:51

Tissetrengt? Her risikerer du bot på 7800 kroner

Går ferieturen til Vigo i Spania denne sommeren kan det være lurt å oppsøke et toalett før du hopper i havet. Ellers kan det vente en bot på flere tusenlapper..

VG - 21 jun 22 kl. 01:50

Russisk regissør vil stemple senter som «utenlandsk agent»

Russlands omstridte lov skal skjerpes, men ble nylig fastslått som i strid med menneskerettighetene. Filmlegende vil tilføye nok et navn på listen over «utenlandske agenter»..

VG - 20 jun 22 kl. 20:47

Koalisjonsregjeringen i Israel gir seg – kan bli nyvalg til høsten

Israels koalisjonspartnere takker for samarbeidet og foreslår å oppløse nasjonalforsamlingen. Det kan tvinge fram Israels femte valg på drøyt tre år..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com