NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:19

NRK - 11 maj 21 kl. 12:16

Palmesus avlyser

Ein av Noregs største festivalar, Palmesus, avlyser. Beslutninga er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noregs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palmesus, avlyser
NRK - 06 jul 22 kl. 16:16

Palmesus får bøter av kommunen

Palmesus har ikke ennå levert Bystranda til kommunen til tross for fristen som gikk ut tirsdag. Dermed blir det bøter. Ifølge kontrakten som Palmesus inngikk med Kristiansand kommune, utløser hver dag med forsinkelse en dagmulkt på 10.

Aftenposten - 11 maj 21 kl. 13:01

Avlyser Palmesus

Da er det klart: 2021-utgaven av strandfestivalen Palmesus ryker også som følge av fortsatte smitteverntiltak..

NRK - 11 maj 21 kl. 12:21

Palmesus avlyses

Festivalen Palmesus avlyses. Beslutningen er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

Dagbladet - 11 maj 21 kl. 12:37

Palmesus 2021 er avlyst

Palmesus er avlyst. Det melder festivalen i en pressemelding..

NRK - 28 maj 21 kl. 16:09

Kjøper festivalen Palmesus

Øya-eier, Superstruct Entertainment, kjøper strandfestivalen Palmesus. Det sriver E24. Superstruct Entertainment eier festivaler over hele Europa..

E24 - 28 maj 21 kl. 16:05

Øya-eier kjøper strandfestivalen Palmesus

Superstruct Entertainment eier en rekke festivaler, deriblant Øyafestivalen. Nå kjøper de også Kristiansand-baserte Palmesus..

NRK - 20 okt 21 kl. 10:50

Palmesus forventer røde tall

Musikkfestivalen Palmesus i Kristiansand regner med å gå med et betydelig underskudd i regnskapet i år. Det sier festivalsjef Leif Fosselie til Fædrelandsvennen. Festivalen mottok koronastøtte fra Kulturrådet i fjor og fikk et overskudd i 2020 på 14 millioner kroner..

NRK - 05 jul 22 kl. 05:19

Flere til sykehus etter Palmesus

Flere personer ble i helga innlagt på sykehus i Kristiansand som følge av høyt inntak av alkohol og andre rusmidler, skriver fvn.no. Innleggelsene settes i forbindelse med musikkfestivalen Palmesus.

VG - 19 apr 23 kl. 15:52

Palmesus byr på deadmau5

Palmesus-festivalen i Kristiansand varter opp med elektronisk jubileumsfest i sommer med deadmau5, Eric Prydz, Martin Garrix og vår egen Matoma som plakatfristelser..

Klartale - 25 okt 22 kl. 12:07

NRK avlyser debatt om hijab

Tirsdag skulle kanalen NRK ha en debatt om hijab. Men nå har de endret mening og avlyser debatten. Det skriver Fredrik Solvang på Instagram.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 30 minutter siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 15 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 45 minutter siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 1 time siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 2 timer siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 2 timer siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com