NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:17

NRK - 28 aug 21 kl. 10:54

Palestinsk tolvåring død

En tolv år gammel palestinsk gutt er død, en uke etter at han ble skutt da israelske soldater åpnet ild mot demonstranter på Gazastripen. Han er det andre dødsofferet etter sammenstøtene ved grensen mellom Israel og Gazastripen forrige lørdag. Ytterligere 39 palestinere og en israelsk politibetjent ble såret. Et stort antall palestinere deltok i demonstrasjonen, som var rettet mot den israelske blokaden. Israel oppgir at det ble skutt for å spre demonstranter som samlet seg ved grensegjerdet, og som kastet brannbomber mot israelske sikkerhetsstyrker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen, Israel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestinsk, tolvåring, død
NRK - 08 nov 21 kl. 21:31

Våpenet i drap på tolvåring funnet

Svensk politi har funnet våpenet som ble brukt da tolvårige Adriana ble drept i Botkyrka i fjor mens hun luftet hunden. Automatvåpenet ble funnet ved en tilfeldighet mens politiet jobbet med en annen sak, skriver Svenska Dagbladet. – Etter alt å dømme er våpenet enten solgt eller gitt videre til andre personer etter skytingen, og det er høyst sannsynlig at våpenet har vandret i flere ledd, sier Jan Tydner i politiet til avisa.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:03

Barn delte overgrepsmateriale

Barn ned i tolvårsalderen har delt overgrepsmateriale i Rogaland, og politiet ber skolen og foreldre om å komme på banen. – Når barn helt ned i tolvårsalderen deler overgrepsmateriale, tror jeg ikke at dette nødvendigvis er seksuelt motivert. Vi frykter at slikt materiale blir spredt av barn for underholdning.

NRK - 21 sep 21 kl. 17:13

Biden vil ha palestinsk stat

President Joe Biden nemnde Palestina særskilt i sin tale i FNs hovudforsamling då han gjekk inn for ein palestinsk stat. – Vi er fullt forplikta til å forsvara Israels tryggleik. Men eg meiner stadig at ein tostatsløysing er den beste måten å sikra Israels framtid som ein jødisk og demokratisk stat på, som lever i fred ved sidan av ein levedyktig, suveren og demokratisk palestinsk stat, sa han.

NRK - 17 maj 21 kl. 14:05

Nye angrep mot Gaza

Flere luftangrep har rammet Gaza mandag morgen. Bilder fra nyhetsbyrået A24 viser skader fra bombingen. Søndag var den dødeligste den siste tiden med 42 drepte på palestinsk side.

NRK - 06 jun 21 kl. 13:57

Palestinsk protestleder pågrepet

Israelsk politi har pågrepet en ung, palestinsk protestleder i Sheikh Jarrah i Øst-Jerusalem, der flere palestinske familier risikerer å bli kastet ut. Muna al-Kurd (23) ble pågrepet søndag, dagen etter at en erfaren journalist fra TV-kanalen Al Jazeera ble pågrepet i samme område. Munas far har opplyst at en stor gruppe politifolk stormet familiens hus på «barbarisk vis» for å pågripe 23-åringen og hennes 22 år gamle bror, som ikke var hjemme..

NRK - 16 jun 21 kl. 15:05

Palestinsk kvinne drept

Israelske soldater har skutt og drept en 29 år gammel palestinsk kvinne på den okkuperte Vestbredden. Ifølge den israelske hæren forsøkte kvinnen å kjøre på en gruppe soldater nær en veisperring i Hizma sør for Ramallah, før hun hoppet ut av bilen og angrep dem med en kniv..

NRK - 08 jul 21 kl. 18:13

USA reagerer på israelsk husriving

Israel sprengte torsdag boligen til en palestinsk familie på den okkuperte Vestbredden. Boligen tilhørte en palestinsk-amerikaner som anklages for å ha stått bak et angrep på Vestbredden 2. mai.

VG - 22 jun 21 kl. 15:55

Fikk 21 seksere etter sju år i Norge

Emran Safi (18) kom til Norge som tolvåring. Nå går han ut av videregående med 21 av 22 mulige seksere..

NRK - 05 jul 21 kl. 12:18

Etterlyser tre etter drap i Sverige

Sverige vil sende ut en internasjonal etterlysning på tre menn som alle er begjært varetektsfengslet etter drapet på en tolvåring i Botskyrka i fjor. Den tolv år gamle jenta var ute og luftet hunden sin tidlig om morgenen 2. august i fjor da hun ble truffet av skudd avfyrt fra en passerende bil..

NRK - 25 jul 21 kl. 18:56

Tolvåring påkøyrd av båt

Ein fritidsbåt skulle bakke i Bjørnafjorden sør for Bergen då ein tolv år gut fekk den eine foten i propellen, melder Vest politidistrikt på Twitter. Han fekk djupe kutt i foten og er frakta med luftambulanse til traumemottaket til Haukeland universitetssjukehus. Guten er alvorleg skada, opplyser politiet til Dagbladet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt