NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:39

NRK - 23 nov 22 kl. 05:14

Palestinsk 16-åring skal være drept av israelske sikkerhetsstyrker

Israelske sikkerhetsstyrker drepte en palestinsk 16-åring tidlig onsdag under et raid på den okkuperte Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. Departementet sier at 16 år gamle Ahmed Shehada døde etter å ha blitt skutt i brystet. Fire andre palestinere ble såret i raidet i byen Nablus, en av dem alvorlig, heter det videre, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestbredden, Ahmed Shehada, Nablus, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestinsk, 16-åring, skal, være, dreptav , israelske, sikkerhetsstyrker
NRK - 29 jul 22 kl. 13:35

Palestinsk tenåring skoten av israelske styrkar

Ein palestinsk tenåring blei drepen i samanstøyt med israelske styrker i den okkuperte Vestbredden, skriv AFP, som siterer palestinske helsemyndigheiter. Den 16 år gamle guten døydde av «kritiske sår påført av kuler i brystet», seier dei i eit utsegn. Hendinga skal ha skjedd ved byen Ramallah.

NRK - 18 aug 22 kl. 07:41

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater på Vestbredden

En palestinsk tenåring er drept av israelske soldater ved Nablus på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske helsearbeidere. 35 andre palestinere ble såret da soldatene støtte sammen med palestinske demonstranter natt til torsdag. Det er ikke klart hva som utløste volden, og det israelske militæret har foreløpig ikke kommentert opplysningene.

NRK - 07 feb 23 kl. 09:14

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

n palestinsk 17-åring ble skutt og drept da israelske soldater tirsdag rykket inn i Nablus på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske myndigheter. – 17 år gamle Hamza Amjad al-Ashqar ble drept av en kule i ansiktet, ifølge Palestinas helsedepartement. Den israelske hærledelsen har ikke kommentert hendelsen, men sier at de undersøker saken.

NRK - 14 feb 23 kl. 12:10

Palestinsk 17-åring drept på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og drept en palestinsk 17-åring i en flyktningleir på den okkuperte Vestbredden. Ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa ble Mahmoud Al-Aydi skutt i hodet da de israelske soldatene rykket i al-Fara-leiren nordøst for Nablus natt til tirsdag. Soldatene åpnet ild da de møtte motstand.

NRK - 20 feb 23 kl. 23:04

Palestinsk 16-åring døde

En palestinsk 16-åring som ble skutt i hodet av israelske soldater for to uker siden, døde mandag av skadene, opplyser det palestinske helsedepartementet. Montaser Mohammad Theeb Shawa ble skutt av israelske soldater som rykket inn i Nablus på den okkuperte Vestbredden 8. februar.

NRK - 16 jan 23 kl. 15:57

Palestinsk 14-åring skutt og drept på Vestbredden

En 14 år gammel palestinsk gutt døde etter å ha blitt skutt i hodet da israelske soldater gikk inn i en flyktningleir på den okkuperte Vestbredden mandag. Palestinske helsemyndigheter sier Omar Khumpur ble truffet av en israelsk kule i en militæraksjon mot flyktningleiren Dheisha tidlig mandag morgen. De israelske styrkene svarte med skarpe skudd da de ble møtt med steiner og molotovcocktails i flyktningleiren, som ligger i nærheten av Betlehem.

NRK - 01 sep 22 kl. 21:35

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere er skutt og drept på den okkuperte Vestbredden. Begge skal ha blitt drept av væpnede palestinere. 25 år gamle Samer Khaled ble ifølge palestinske myndigheter skutt og drept under en krangel med væpnede palestinere i flyktningleiren Balata utenfor Nablus.

NRK - 12 dec 22 kl. 04:34

16-årig palestiner drept på Vestbredden

Ei 16 år gammel palestinsk jente ble drept av israelske styrker i en militæroperasjon i byen Jenin på Vestbredden natt til mandag, ifølge et palestinsk sykehus. Jenta skal ha blitt funnet død på et tak etter at israelske sikkerhetsstyrker hadde trukket seg tilbake fra byen, skriver det offisielle palestinske nyhetsbyrået. Den israelske hæren sa i en uttalelse at de er informert om dødsfallet og at det er startet etterforskning.

NRK - 15 feb 23 kl. 23:25

Reuters: Sikkerhetsrådet vurderer å be Israel stanse bosettinger

FNs sikkerhetsråd vurderer en uttalelse der Israel bes om å umiddelbart stanse bosetteraktivitet på okkupert palestinsk territorium, ifølge Reuters. I utkastet som nyhetsbyrået har sett, bes Israel om å «umiddelbart fullstendig opphøre all bosetteraktivitet på okkupert palestinsk territorium». De 15 medlemslandene vil trolig stemme over uttalelsen mandag, skriver Reuters.

NRK - 19 aug 22 kl. 11:00

Palestinsk mann drepen av israelske styrker på Vestbredden

Ein palestinsk mann (58) blei fredag drepen av israelske stykrar under ei tokt nord i den okkuperte Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. Det melder AFP. Israel har gjennomført militæroperasjoner nesten kvar dag i det okkuperte palestinske området etter ei rekke angrep mot sivile i Israel denne våren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE: Fyllingsgraden fortsetter å synke

Ved inngangen av året, i uke 1, hadde vannmagasinene i Norge en fyllingsgrad på 61,8 prosent. Ti uker senere er det redusert med mer enn en tredel. I vannmagasinene i Norge lå fyllingsgraden på 38,3 prosent ved utgangen av forrige uke, altså uke 11.

NRK - 30 minutter siden

Macron: Pensjonsreform bør tre i kraft før årsskiftet

Frankrikes president Emmanuel Macron seier til fransk TV at den omstridde pensjonsreforma bør bli vedteke og tre i kraft før årsskiftet, melder Reuters. Han sa han forstod at reforma er upopulær, men at ho er naudsynt. – Jo lenger vi ventar, desto verre blir underskotet.

NRK - 30 minutter siden

Bekrefter aksjon mot Karlsøybruket

Christin Pedersen i selskapet Fjordlaks bekrefter at det tirsdag var en aksjon mot Karlsøybruket i Troms. – Regnskapet til denne bedriften blir administrert og ført i Ålesund. Derfor ble det i den forbindelse også gjort beslag i dokumenter som befant seg i Ålesund, skriver Pedersen i en uttalelse.

NRK - 15 minutter siden

Kina vil ha FN-gransking av Nord Stream-sabotasjen

Kina støttar Russlands ønske om ei FN-leia, uavhengig gransking av sabotasjeaksjonen mot gassrøyrleidningane Nord Stream 1 og 2 i Austersjøen. Det opplyser kinesisk UD på Twitter onsdag. Ukraina har skulda Russland for å stå bak sabotasjen, medan europeiske land har vore forsiktige med å seie noko om kven som kan stå bak..

NRK - 30 minutter siden

Lager Easee - 81 mister jobben

Norautron har produsert elbil-laderen Easee. Nå får det konsekvenser for 81 ansatte i Horten at elbil-laderen har fått forbud mot salg i Sverige. Det kom fram på et allmøte i går tirsdag, skriver Gjengangeren.

NRK - 30 minutter siden

Togpassasjerene mindre fornøyde enn før

Jernbanedirektoratets undersøkelse av kundetilfredshet viser en nedgang fra fjerde kvartal i fjor til første kvartal i år. Det er særlig punktligheten og kundeinformasjon når togene ikke er i rute som drar tilfredsheten ned, mens kundene er jevnt over godt fornøyd med servicen om bord og renhold på togene. Særlig på Østlandet har det de siste månedene vært mange avvik og lav punktlighet, i tillegg til problemene med Follobanen.

NRK - 30 minutter siden

Macron: Pensjonsreform blir vedteke før årsskiftet

Frankrikes president Emmanuel Macron seier til fransk TV at den omstridde pensjonsreforma kan bli vedteke før årsskiftet, melder Reuters. Den siste tida har det vore fleire demonstrasjonar mot reforma, som blant anna hevar pensjonsalderen. Regjeringa overlevde også så vidt eit mistillitsforslag tidlegare denne veka..

NRK - 45 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 45 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 45 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com