NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 10:41

NRK - 16 jan 23 kl. 15:57

Palestinsk 14-åring skutt og drept på Vestbredden

En 14 år gammel palestinsk gutt døde etter å ha blitt skutt i hodet da israelske soldater gikk inn i en flyktningleir på den okkuperte Vestbredden mandag. Palestinske helsemyndigheter sier Omar Khumpur ble truffet av en israelsk kule i en militæraksjon mot flyktningleiren Dheisha tidlig mandag morgen. De israelske styrkene svarte med skarpe skudd da de ble møtt med steiner og molotovcocktails i flyktningleiren, som ligger i nærheten av Betlehem. Tallet på palestinere som er drept på Vestbredden i år, er dermed opp i 14, ifølge en opptelling gjort av Associated Press. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestbredden, Omar Khumpur, Dheisha, Betlehem, Associated Press, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestinsk, 14-åring, skuttog , drept, Vestbredden
Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 14 feb 23 kl. 12:10

Palestinsk 17-åring drept på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og drept en palestinsk 17-åring i en flyktningleir på den okkuperte Vestbredden. Ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa ble Mahmoud Al-Aydi skutt i hodet da de israelske soldatene rykket i al-Fara-leiren nordøst for Nablus natt til tirsdag. Soldatene åpnet ild da de møtte motstand.

NRK - 07 feb 23 kl. 09:14

Palestinsk tenåring drept av israelske soldater

n palestinsk 17-åring ble skutt og drept da israelske soldater tirsdag rykket inn i Nablus på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske myndigheter. – 17 år gamle Hamza Amjad al-Ashqar ble drept av en kule i ansiktet, ifølge Palestinas helsedepartement. Den israelske hærledelsen har ikke kommentert hendelsen, men sier at de undersøker saken.

NRK - 20 feb 23 kl. 23:04

Palestinsk 16-åring døde

En palestinsk 16-åring som ble skutt i hodet av israelske soldater for to uker siden, døde mandag av skadene, opplyser det palestinske helsedepartementet. Montaser Mohammad Theeb Shawa ble skutt av israelske soldater som rykket inn i Nablus på den okkuperte Vestbredden 8. februar.

NRK - 12 feb 23 kl. 17:55

Palestinsk gutt drept på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og drept en 14 år gammel palestinsk gutt i Jenin på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske helsemyndigheter. 14-åringen mistet livet etter å ha blitt skutt av israelske styrker under et raid i byen søndag, ifølge de palestinske helsemyndighetene. Ifølge helsemyndighetene ble to palestinere såret i raidet, i tillegg til gutten som mistet livet.

NRK - 23 nov 22 kl. 05:14

Palestinsk 16-åring skal være drept av israelske sikkerhetsstyrker

Israelske sikkerhetsstyrker drepte en palestinsk 16-åring tidlig onsdag under et raid på den okkuperte Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. Departementet sier at 16 år gamle Ahmed Shehada døde etter å ha blitt skutt i brystet. Fire andre palestinere ble såret i raidet i byen Nablus, en av dem alvorlig, heter det videre, melder NTB..

NRK - 12 jan 23 kl. 09:46

Nok en palestiner skutt og drept på Vestbredden

Israelske styrker skjøt og drepte en palestiner i Qalandia-leiren på den okkuperte Vestbredden torsdag, ifølge det palestinske helsedepartementet. Dette er det tredje drapet på et døgn på Vestbredden. Onsdag skjøt en sivilist en palestinsk mann som hadde knivstukket en israeler, hevdet den israelske hæren.

Klartale - 23 jan 23 kl. 08:20

Ti personer skutt og drept under feiring av kinesisk nyttår

Mann skjøt og drepte ti mennesker lørdag kveld. Det skjedde under feiringen av kinesisk nyttår. Mange var samlet for å feire i Monterey Park nær Los Angeles i USA.

NRK - 22 dec 22 kl. 05:46

Palestiner drept i skuddveksling med israelske soldater

En ung palestinsk mann er drept og fem såret i et sammenstøt på den okkuperte Vestbredden tidlig torsdag morgen, opplyser palestinsk helsepersonell. Den 23 år gamle mannen døde av skadene han ble påført da det oppsto skuddveksling mellom militante palestinere og israelske soldater som kom til Nablus for å eskortere en gruppe jøder til bønn ved patriarken Josefs grav i byen. Rundt 150 palestinere og 31 israelere er drept i sammenstøt mellom israelere og palestinere på Vestbredden og i Øst-Jerusalem hittil i år, melder NTB..

NRK - 07 dec 22 kl. 21:37

Palestiner skutt og drept på Vestbreddem

Israelske soldater har skutt og drept en palestinsk mann på den okkuperte Vestbredden etter at han skal ha skutt mot dem, opplyser hæren. Den israelske hæren sier den 32 år gamle mannen kjørte bil forbi en militærpost i nærheten av bosettingen Ofra og skjøt mot den. Soldatene fulgte etter bilen og skjøt mannen da han kom ut og skjøt mot dem, heter det i uttalelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Estland utviser russisk diplomat

Utenriksdepartementet i Estland har besluttet å utvise en russisk diplomat som jobber ved den russiske ambassaden i Tallin, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 5 minutter siden

Bistandsadvokat: De pårørende er fornøyd med gjenopptakelse

Bistandsadvokat Håkon Brækhus sier de pårørende er fornøyd med at riksadvokaten har bedt om gjenopptakelse av saken mot Andersen. – Det er klart at slik vi ser det er det mye bedre at dette bringes inn for domstolene, enn at det ikke gjøres det. Så sånn sett er man veldig fornøyd med dagens avgjørelse.

NRK - 15 minutter siden

Styrker internasjonalt samarbeid mot ulovlig hogst av regnskog

Norge styrker samarbeid med FN og Interpol for å stoppe ulovlig hogst i regnskogen, skriver regjeringen i en pressemelding. – Jeg er stolt av å kunne lansere norsk støtte til en fornyet fase i samarbeid med Interpol og FN. Denne støtten gjør at de kan fortsette å bistå regnskogsland i etterforskning og forfølgelse av skogkriminalitet, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide.

NRK - 15 minutter siden

Sjødin støtter gjenåpning av drapssak

Viggo Kristiansens mangeårige forsvarer Arvid Sjødin er fornøyd med at riksadvokaten ber om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Det er veldig viktig at riksadvokaten har sørget for at dette vil komme for domstolen. Da kan vi få en endelig avgjørelse i skyldspørsmålet.

NRK - 30 minutter siden

Søker flere samiske fosterforeldre

Samiske barn i fosterhjem har krav på å få ivaretatt sitt språk, kultur og identitet. Stendi tar derfor nye metoder i bruk for å finne samiske familier som kan tenke seg å bli fosterhjem, skriver Stendi i en pressemelding. Stendi, tidligere Aleris Omsorg, er et norsk selskap som driver virksomhet innen barnevern, fosterhjem, brukerstyrt personlig assistanse, heldøgnsboliger, hjemmetjenester og eldreomsorg.

NRK - 30 minutter siden

Tre lokale banker slår seg sammen

Sammenslåing av Larvikbanken, Andebu Sparebank og Skagerrak Sparebank ble i går vedtatt. Den sammenslåtte bankens navn vil være Skagerrak Sparebank. Det er et sentralt premiss at alle ansatte skal beholde jobbene og at alle lokalkontorer skal opprettholdes, skriver bankene i en samlet pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Redaktør Fædrelandsvennen: – Riktig avgjørelse

Redaktør i Fædrelandsvennen Eivind Ljøstad mener det var riktig av riksadvokaten å be om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Fordi det vil bidra til at vi kan få noen svar, det hadde vært helt uholdbart om det ene drapet i Baneheia-saken skulle forbli uoppklart, sier Ljøstad til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Fengsel for overgrepsmateriale

En mann fra Stjørdalsregionen er for fjerde gang dømt for nedlasting og oppbevaring av store mengder overgrepsbilder og videoer. Det tar 15 døgn å spille av videofilmene, går det fram av dommen fra Trøndelag tingrett. Tiltalte i 30-årene delte også flere av videoene via en app.

NRK - 1 time siden

Salgsforbud blir ikke opphevet

Avdelingssjef Per Samuelsson i Elsäkerhetsverket opplyser til NRK at Easee ikke får opphevet salgsforbudet. Beskjeden kom i går kveld, opplyser Samuelsson. Easee har mulighet til å anke saken..

NRK - 45 minutter siden

HA: Beboerne i Moelv har fått flytte hjem

Beboerne på adressen i Moelv, hvor politiet gikk til aksjon på grunn av opplysninger om mulig giftig stoff, har fått flytte hjem igjen. Det skriver HA. De tre beboerne ble evakuert på onsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com