NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:55

NRK - 15 mai 21 kl. 16:53

Palestina-demonstrasjon i Paris

Politiet i Paris brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter som trosset forbud og demonstrerer mot Israel sine angrep på Gaza. I Paris ble samlinger av demonstranter forbudt av politiet og innenriksministeren da de fryktet at protestene ville bli voldelige. Det skriver Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, Israel, Gaza, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Palestina-demonstrasjoni , Paris
VG - 22 mai 21 kl. 09:58

Frp-topp anmelder Palestina-demonstrasjon – politiet sier den var lovlig

OSLO POLITIHUS (VG) Stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp) har anmeldt arrangørene av onsdagens Palestina-demonstrasjon for smittevernbrudd. – Ikke gjort noe ulovlig, sier politiet..

VG - 22 mai 21 kl. 11:08

AUF: – Listhaug og Frp er på feil side i Palestina-spørsmålet

Israels ulovlige okkupasjon av Palestina er ikke en konflikt mellom to likeverdige parter. Det har aldri vært det. Så lenge Israel okkuperer Palestina kan aldri de anses som to parter med like mye skyld.

NRK - 14 mai 21 kl. 17:07

Demonstrasjon i Dannmark oppløst

En demonstrasjon utenfor Israels ambassade i Hellerup, nord i København, er oppløst etter «omfattende uorden». Det skriver Københavns Politi på Twitter. De er fremdeles på stedet.

NRK - 22 mai 21 kl. 10:34

Melder demonstrasjon til politiet

Frps Jon Helgheim har meldt arrangørane av ein Palestina-demonstrasjon i Oslo på onsdag til politiet, melder VG. Han seier demonstrasjonen var respektlaus overfor dei som har ofra alt for å halde seg til smittevernreglane. Politiet trur det var mellom 2000 og 3000 menneske som deltok, men seier demonstrasjonen var lovleg, og at meldinga til Helgheim truleg ikkje vil føre fram..

NRK - 03 mars 21 kl. 15:16

Vil etterforske Palestina-situasjon

Den internasjonale krigsforbryterdomstolen starter etterforskning av angivelige krigsforbrytelser i Palestina, melder nyhetsbyrået AP. Aktor Fato Bensouda sa i 2019 at det fantes grunn til å starte etterforskning av israels militære handlinger i Gaza..

NRK - 18 mars 21 kl. 07:11

Norge avslår palestinsk vaksinebønn

Palestina har skrevet til Norge for å be om en donasjon på noen hundre tusen vaksinedoser. Det er Norge ikke villig til å gi dem. Palestinernes håp er at en slik donasjon skal gjøre det mulig å vaksinere risikogrupper, inkludert helsearbeidere og eldre, «så raskt som mulig».

NRK - 15 mai 21 kl. 19:25

Palestina-markering i Oslo

I Oslo, på Eidsvoll plass utanfor Stortinget, går det no føre seg ein markering til støtte for Palestina. Politiet skriv at dei er på staden for å sørgja for ro, orden og tryggleik, og bidra til at alle som ynskjer det får ytra seg..

Aftenposten - 19 mai 21 kl. 20:46

Flere tusen demonstrerte foran Stortinget mot israelske angrep på Palestina

Demonstranter viste onsdag sin støtte til Palestina og misnøye med Israel utenfor Stortinget i Oslo..

Aftenposten - 22 mai 21 kl. 20:36

Sikkerhetsrådet med første uttalelse om Israel og Palestina

For første gang har FNs sikkerhetsrådet kommet med en uttalelse om Israel og Palestina..

NRK - 14 mai 21 kl. 16:23

Demonstrasjon på Eidsvoll plass

Politiet skriver på Twitter at det på Eidsvoll plass i Oslo er en markering til støtte for Palestina. Politiet skriver at de er til stede for å ivareta ytringsfriheten, og for å sikre at markeringen avvikles uten uønskede hendelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 45 minutter siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 2 timer siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt