NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:56

NRK - 04 feb 23 kl. 13:42

Pakistan har blokkert Wikipedia

Pakistan blokkerte fredag tilgangen til Wikipedia og hevder at nettstedet har blasfemisk innhold. Ved tidligere anledninger har myndighetene i landet blokkert Facebook og YouTube av samme grunn. Pakistanske myndigheter ga tidligere i uka Wikipedia 48 timers frist til å fjerne slikt innhold, men uten å spesifisere hvilket innhold det var snakk om. – De fjernet noe materiale, men ikke alt. Wikipedia vil bli blokkert inntil de har fjernet alt materiale som er støtende, sier talsperson for Pakistan Telecommunication Authority (PTA) Obaid.
Les mer på NRK


Les mer om:
Wikipedia, Facebook, YouTube, Pakistan Telecommunication Authority, PTA, Foundation, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pakistanhar , blokkert, Wikipedia
E24 - 04 feb 23 kl. 12:49

Pakistan har blokkert Wikipedia

Pakistan har blokkert tilgangen til Wikipedia og hevder at nettstedet har blasfemisk innhold..

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 13 apr 23 kl. 11:32

Wikipedia-eier bøtelagt av Russland

Wikimedia Foundation, eieren av oppslagsverket Wikipedia, har blitt bøtelagt i Russland, melder Reuters. Årsaken er at en russisk domstol mener stiftelsen ikke har fjernet «falsk informasjon» om Russlands krigføring i Ukraina, melder Reuters og siterer Interfax. Boten er på 2 millioner rubler, tilsvarende rundt 24.

NRK - 20 apr 23 kl. 11:00

Wikipedia-eier bøtelagt av russiske domstol

Eieren av Wikipedia har fått en bot på 1,5 millioner rubler, rundt 195 000 kroner, av en domstol i Moskva. Grunnen er at Wikipedia ikke vil fjerne en artikkel om Ukraina-konflikten, melder Reuters. Russland har bøtelagt Wikimedia Foundation en rekke ganger de siste månedene, men har ennå ikke planer om å forby tjenesten, ifølge myndighetene..

NRK - 20 apr 23 kl. 11:00

Wikipedia-eier bøtelagt av russisk domstol

Eieren av Wikipedia har fått en bot på 1,5 millioner rubler, rundt 195.000 kroner, av en domstol i Moskva. Grunnen er at Wikipedia ikke vil fjerne en artikkel om Ukraina-konflikten, melder Reuters.

NRK - 28 apr 23 kl. 20:05

Arfan Bhatti (45) siktet i Pakistan

Arfran Bhatti er siktet for å planlagt terroren i Oslo den 25. Juni. Det var VG som først meldte at Bhatti var siktet også i Pakistan, og at han ønsket å bli værende der.

NRK - 03 feb 23 kl. 04:10

Minst 17 omkom i bussulykke i Pakistan

Minst 17 personer omkom da en passasjerbuss og en lastebil kolliderte nordvest i Pakistan natt til fredag. Ulykken skjedde i Kohat-distriktet i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen nordvest i Pakistan, sier en talsperson for den lokale redningstjenesten til landets statsmedier. – Vi har fraktet alle omkomne og skadde til et sykehus i Kohat, sier talspersonen.

NRK - 03 mar 23 kl. 15:01

Pakistan får lån fra kinesisk bank

Pakistan skal motta 1.3 milliarder dollar i finansiering fra den kinesiske banken ICBC de neste dagene. Pengene er avgjørende for landet som er i økonomisk krise.

NRK - 09 maj 23 kl. 17:43

Sosiale medium stengt i delar av Pakistan

YouTube, Twitter og Facebook er blokkert i delar av Pakistan, melder Reuters. Grunnen er dei veldige demonstrasjonane som har oppstått etter at landets tidlegare statsminister Imran Khan blei arrester tysdag..

NRK - 09 maj 23 kl. 17:43

Sosiale medium og internett stengt i delar av Pakistan

YouTube, Twitter og Facebook er blokkert i delar av Pakistan, melder Reuters. Også internett og mobilnettet er stengt ned. Grunnen er dei veldige demonstrasjonane som har oppstått etter at landets tidlegare statsminister Imran Khan blei arrester tysdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com