NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:52

NRK - 24 mars 21 kl. 00:38

Påskegudstjenestene avlyses

Som en konsekvens av regjeringens koornainnstramminger, har kirkens organisasjoner anbefalt at alle gudstjenester avlyses framover..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Påskegudstjenestene, avlyses
NRK - 24 mars 21 kl. 09:53

Avlyser påskegudstjenestene

Alle påskegudstjenestene i Nidaros bispedømme blir avlyst. Det skjer etter at regjeringa i går innførte strengere smittevernregler for hele landet. Det vil bli lagt opp til digitale gudstjenester folk kan se hjemme på datamaskinen sin..

VG - 14 jan. 21 kl. 23:23

Flere smittetilfeller i VM – Erevik mener mesterskapet bør avlyses

KAIRO/OSLO (VG) TV3-ekspert Ole Erevik mener håndball-VM i Egypt bør avlyses etter ytterligere ni positive coronatester..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 23:23

Flere smittetilfeller i VM – Erevik mener mesterskapet bør avlyses

KAIRO/OSLO (VG) TV3-ekspert Ole Erevik mener håndball-VM i Egypt bør avlyses etter ytterligere ni positive coronatester..

NRK - 22 jan. 21 kl. 02:56

Suga: Tokyo-OL skal ikke avlyses

Japans statsminister Yoshihide Suga sier landet er bestemt på at sommer-OL skal arrangeres i Tokyo i tett samarbeid med IOC. Suga avviser dermed meldinger om at regjeringen har bestemt at lekene skal avlyses på grunn av koronakrisen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:48

TV 2: Skriftlige eksamener avlyses

Skriftlige eksamener avlyses, får TV 2 opplyst. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby orienterer om eksamener i ungdomsskolen og videregående opplæring klokken 11.00..

NRK - 08 feb. 21 kl. 10:48

Skriftlige eksamener avlyses

Skriftlige eksamener i ungdomsskolen og videregående opplæring avlyses, får NRK bekreftet. Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby orienterer om eksamener klokken 11.00..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 13:40

Kampen mot Arendal avlyses. Slik blir Starts treningskamper

Starts treningskamp mot Arendal kommende fredag må også avlyses. Slik blir oppsettet..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:16

Birken avlyses - sannsynligvis

Birken-sjef Eirik Torbjørnsen sier at hoveddelen av Birken «med overveiende sannsynlighet» må avlyses. Elitedelen, altså Skiclassic, defineres som toppidrett og kan arrangeres dersom det åpnes for innreise. Den såkalte QR-Birken går som normalt..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:16

Fare for at Birken avlyses

Birken-sjef Eirik Torbjørnsen sier at hoveddelen av Birken «med overhengende fare» må avlyses. Elitedelen, altså Skiclassic, defineres som toppidrett og kan arrangeres dersom det åpnes for innreise. Den såkalte QR-Birken går som normalt..

NRK - 11 mars 21 kl. 05:20

Musikkfestivaler avlyses i Tyskland

Seks store musikkfestivaler i Tyskland og en i Sveits avlyses også i sommer. – Arrangøren har på grunn av fortsatt uvisshet om smittenivået blitt tvunget til å avlyse, opplyser konsertarrangøren Eventim i en pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Snapchat har tekniske vansker

Snapchat er nede og brukerne kommer ikke inn på meldingstjenesten. Over 100.000 brukere har meldt fra om feil, ifølge Downdetector.

NRK - 5 minutter siden

Snapchat er nede

Snapchat er nede. En rekke brukere har meldt om at de ikke kommer inn på meldingstjenesten..

NRK - 4 timer siden

Kvinne omkom i brann i Halden

En eldre kvinne i 90-årene er død etter en boligbrann i Halden onsdag. Det bekrefter politiet til Halden Arbeiderblad. – Livet sto dessverre ikke til å redde, sier innsatsleder Geir Austli.

NRK - 30 minutter siden

404 nye smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registert 404 nye smittetilfeller i Norge. Det er 51 flere enn onsdag, og 138 flere enn forrige torsdag. Smittetallet er høyeste tallet siden mai.

NRK - 3 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 3 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 2 timer siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt