NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 06:50

NRK - 05 feb. 21 kl. 10:12

Pågrepet for terrorforberedelser

En 16-årig, utenlandsk statsborger ble i går pågrepet, siktet for forberedelser til terrorhandling. Vedkommende vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett fredag kl. 13. Det vil bli begjært lukkede dører..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, for, terrorforberedelser
Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 10:15

PST: Har pågrepet 16-åring for terrorforberedelser. – Erkjenner ikke straffskyld og begjærer seg løslatt.

Politiet har siktet en 16-åring for å forbedere en terrorhandling. 16-åringen erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 05 feb. 21 kl. 11:05

Erkjenner ikke straffeskyld

– Han erkjenner ikke straffskyld og vil begjære seg løslatt. Vi mener at fengsling er uforholdsmessig i lys av hans unge alder, sier Andreas Berg Fevang, som er forsvarer til 16-åringen som er siktet for terrorforberedelser..

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 17:32

- Ikke merket noe unormalt

Ingen av naboene fattet mistanke, før politiet aksjonerte mot familiens hus. 16-åringen som er siktet for terrorforberedelser beskrives som en helt vanlig gutt..

NRK - 18 jan. 21 kl. 14:18

Pågrepet for brudd på koronareglene

Flere sexarbeidere ble også denne helgen pågrepet for brudd på smittevernreglene. Flere av dem har hatt altfor mange nærkontakter. Minst seks utlendinger er pågrepet for brudd på koronareglene.

NRK - 19 april 21 kl. 07:44

Journalist pågrepet i Myanmar

En japansk frilans journalist ble søndag kveld pågrepet i Yangon i Mynamar. Japanske myndigheter sier de jobber med å få ham løslatt. Ifølge BBC forteller vitner at journalisten ble pågrepet i sitt hjem.

NRK - 03 mai 21 kl. 05:38

Flere mistenkte pågrepet etter ran

Tre yngre menn er pågrepet etter at en bensinstasjon på Kleppestø i Askøy ble ranet natt til mandag. To av dem kan ha vært medhjelpere. De ble pågrepet i nærområdet og sistemann ble pågrepet like før klokken 5 mandag morgen, opplyser politiet til NTB..

NRK - 19 jan. 21 kl. 18:22

Nordmann pågrepet på Kreta

En norsk mann som har vært etterlyst på Kreta etter at hans samboer ble funnet drept, er pågrepet av gresk politi. Det melder greske medier. Mannen skal ha blitt pågrepet på et hotell i Heraklion, og han er nå satt i varektekt..

NRK - 21 jan. 21 kl. 12:56

Rømt fange pågrepet

Varetektsfangen som rømte fra Drammen fengsel er pågrepet igjen, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Mannen ble pågrepet uten dramatikk i området i nærheten av Gamle Kongevei. Det var politihelikopteret som observerte mannen..

NRK - 23 jan. 21 kl. 10:42

238 pågrepet i Russland

Russisk politi har så langt pågrepet 238 demonstranter under lørdagens støttedemonstrasjoner for opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj, ifølge Reuters. Navalnyj ble umiddelbart pågrepet da han returnerte til Russland etter forgiftningen i høst..

NRK - 24 jan. 21 kl. 11:48

Flere tusen pågrepet i Russland

I Russland ble over 3400 demonstranter pågrepet lørdag, under demonstrasjonene mot behandlingen av opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj, ifølge organisasjonen OVD-Info. Navalnyj ble pågrepet da han kom tilbake til Russland for en uke siden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 1 time siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 15 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 15 minutter siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 45 minutter siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt