NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 06:54

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Pågrepet for drapsforsøk i Oslo

I går formiddag ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv og siktet for et drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den pågrepne fremstilles for varetektsfengsling lørdag. Den fornærmede ble operert med omfattende skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storgata, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, for, drapsforsøki , Oslo
VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyting i Oslo

BJØLSEN (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politiet melder at en mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

NRK - 31 mars 21 kl. 17:04

Forvaringsdom etter drapsforsøk

En 38 år gammel kvinne er i lagmannsretten dømt til forvaring med en minstetid på tre år og fire måneder for to drapsforsøk med kniv i fjor. Begge drapsforsøkene skal ha skjedd i kvinnens leilighet på Haugenstua i Oslo med rundt åtte ukers mellomrom..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 07:23

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble funnet med skuddskader i en leilighet….

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:57

Dømt til fengsel for drapsforsøk

Mannen som løsnet skudd på kaia i Svolvær i 2018, er i lagmannsretten dømt til åtte års fengsel for drapsforsøk. En av dommerne tok dissens, og mente det var snakk om grov kroppsskade og ikke drapsforsøk. Mannens forsvarer sier de vil anke..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 06:21

Mann pågrepet for drapsforsøk etter at fem ble skadd i Helsingborg

En mann i 50-årene er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk etter at fem menn ble skadd i Helsingborg i Skåne mandag….

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Siktet for drapsforsøk i Oslo

Tidlig i går ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv, siktet for drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den siktede er avhørt og fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

NRK - 03 mai 21 kl. 14:10

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

Søndag morgen ble en mann alvorlig skadet i Osterhaus' gate i Oslo sentrum. Fornærmede er i dag bekreftet å være utenfor livsfare. Sent søndag kveld ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for drapsforsøk, skriver politiet i en pressemelding..

VG - 03 mai 21 kl. 16:07

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Osterhaus gate i Oslo..

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 14:24

18-åring siktet for nok et drapsforsøk

I mars ble den unge mannen pågrepet etter et machete-angrep. Lørdag kveld ble han tatt på ny etter en skyteepisode. På under ett år er han siktet for to drapsforsøk..

NRK - 11 april 21 kl. 10:06

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 20-åra er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en annen mann i 20-åra ble skutt og skadd i en bolig i Kristiansand i dag tidlig. Det opplyser jourhavende jurist Ole Martin Paulsen til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 1 time siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 15 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 30 minutter siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 45 minutter siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt