NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:52

NRK - 25 jan 23 kl. 02:23

Pågrepet etter bilbrann i Oslo

En mann er pågrepet av politiet etter at en personbil ble ødelagt i en brann på Grünerløkka i Oslo natt til onsdag. Bilen sto parkert i Heimdalsgata. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 1.17, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB. Ti minutter senere ble brannen meldt slokket og politiet sa da at de ikke utelukker at brannen var påtent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo, Heimdalsgata, Guro Sandnes, NTB, Sandnes, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Pågrepet, etter, bilbranni , Oslo
NRK - 22 okt 22 kl. 06:09

Leter etter flere personer etter bilbrann på Furuset

Politiet leter etter en eller flere mulige gjerningspersoner etter en bilbrann på Furuset i Oslo natt til lørdag. De fikk melding om brannen like etter klokken 05. Et vitne fortalte politiet at det ble observert flere personer som løp fra stedet, og flere ting tydet på at bilbrannen var påsatt.

NRK - 18 dec 22 kl. 04:47

Bilbrann på Tonsen i Oslo

«» Nødetatene er på vei etter melding om en bilbrann ved Tonsen kirke i Oslo natt til søndag. Oslo-politiet meldte om saken noe etter klokka halv fem. – Uvisst hvor bilen står i forhold til kirken og om det er spredningsfaren, melder operasjonssentralen.

NRK - 18 dec 22 kl. 05:23

Kontroll på bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut til en bilbrann ved Tonsen kirke i Oslo. Brannen kom raskt under kontroll, men det var mye røyk i området. Oslo-politiet meldte om brannen i Traverveien noe etter klokka halv fem.

NRK - 28 dec 22 kl. 15:19

Politiet mener flere kan stå bak bilbrann på Tøyen

Politiet tror flere gjerningspersoner kan stå bak nattens bilbrann på Tøyen, og de ber om tips fra vitner. I tretiden natt til onsdag brant tre biler på Tøyen i Oslo. Onsdag morgen opplyste politiet at de etterforsket ut fra en hypotese om at brannen var påsatt.

NRK - I førrgår: 05:32

Bilbrann på Sortland

To personer ble i natt sendt til legevakt etter å ha pustet inn røyk etter en bilbrann i Holmveien på Sortland, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 29 sep 22 kl. 20:13

Bilbrann i Larvik

Brannvesen og politi rykker ut etter meldinger om en bilbrann i Larvik, skriver politiet på Twitter..

NRK - 05 okt 22 kl. 03:24

Bilbrann i en kjeller i Kristiansand

Flere beboere har kommet seg ut av en bygning etter en bilbrann i en kjeller i Holbergs gate i Kristiansand natt til onsdag. – Røykdykkere holder på å ta seg inn i kjelleren, der også et sprinkleranlegg har blitt aktivert. Det er ikke meldt om noen personskader så langt, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 08 nov 22 kl. 16:15

Bilbrann i parkeringshus i Bergen

Det er meldt om bilbrann i parkeringshus i Olsvik i Bergen, og brannen har mulig spredt seg til bygningsmasse, melder Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei..

NRK - 20 nov 22 kl. 21:31

Bilbrann i Bø i Telemark - spredningsfare

Nødetatene er på vei til en bilbrann i Øygardsvegen, melder politi og brannvesen. Det er en pickup som brenner. Bilen står inntil andre biler og et hus.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:31

Bilbrann i Bø i Telemark slukket

Bilen det brant i er helt utbrent. Den ble skumlagt og det spredde seg ikke, sier politiet Politiet vil undersøke mer rundt brannen, sier operasjonslederen. Blant annet for å finne eieren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 15 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 15 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 45 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 45 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 1 time siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 1 time siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com