NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:04

NRK - 13 jul 16 kl. 09:36

Owen Smith vil utfordre Corbyn

Den britiske parlamentsrepresentanten Owen Smith seier han vil utfordre Jeremy Corbyn som leiar for Labour. Tidlegare har Angela Eagle, også ho representant i parlamentet, sagt at ho vil utfordre Corbyn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Owen Smith, Jeremy Corbyn, Labour, Angela Eagle, Corbyn, Smith

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Owen, Smith, vil, utfordre, Corbyn
NRK - 14 jul 16 kl. 08:10

Smith vil ha ny Brexit-avrøysting

Owen Smith, som i går lanserte seg sjølv som leiarkandidat i britiske Labour, seier at han går inn for ei ny avrøysting om Brexit om partiet med han som leiar kjem i regjeringsposisjon..

NRK - 24 sep 16 kl. 12:53

Corbyn gjenvalgt som Labour-leder

Jeremy Corbyn (67) er gjenvalgt som leder av Labour. Det var to kandidater som kjempet om ledervervet, Corbyn og utfordreren Owen Smith. Corbyn fikk ifølge Reuters 313.

NRK - 03 jun 16 kl. 11:38

Martin Smith-Sivertsen trekker seg

Martin Smith-Sivertsen trekker seg som gruppeleder i Bergen Høyre og flytter til Paris. – Jeg har tenkt på det en stund, og beslutningen ble tatt i vår, mellom påske og nå, sier Martin Smith-Sivertsen til Bergens Tidende..

NRK - 14 apr 19 kl. 22:13

Duncan Smith ber May trekke seg

Tidligere leder i det konservative partiet, Ian Duncan Smith ber statsminister Theresa May om å trekke seg i løpet av mai måned. Duncan Smith sier til Sky News at landet bør forlate EU før Europavalget i mai og May bør trekke seg..

NRK - 08 sep 19 kl. 03:21

Angela Smith til Liberaldemokratene

Tidligere Labour-topp Angela Smith har gått over til partiet Liberal Democrats, melder BBC. Hun sier partiet er best rustet til å stoppe brexit. Ifølge BBC er Angela Smith den tredje folkevalgte på én uke som slutter seg til Liberaldemokratene..

VG - 11 jul 20 kl. 09:09

Jada Smith innrømmer forhold til August Alsina

Jada Pinkett Smith (48) og ektemannen Will Smith (51) bekrefter i en Facebook-video at August Alsinas (27) påstander om en affære med Jada er sanne..

VG - 11 jul 20 kl. 09:09

Jada Pinkett Smith innrømmer forhold til August Alsina

Jada Pinkett Smith (48) og ektemannen Will Smith (51) bekrefter at August Alsinas (27) påstander om en affære med Jada er sanne..

Dagbladet - 21 apr 18 kl. 20:13

Daniel Owen ute av «Århundrets stemme»

70-tallet ble feiret i kveld, og det ble slutten for Daniel Owen i konkurransen. Vi anmeldte låt for låt..

VG - 11 okt 19 kl. 09:58

Owen: – Virker nesten som Solskjær ikke vet hva som er galt

Tidligere Manchester United-spiss Michael Owen (39) er ikke spesielt imponert over gamleklubben eller manager Ole Gunnar Solskjær (46)..

VG - 04 feb 21 kl. 05:31

Michael Owen om Liverpool: Problemet er mentalt

Liverpool gikk på sitt andre strake hjemmetap onsdag, og har ikke scoret på Anfield siden 27. desember. Det sitter mentalt, mener tidligere Liverpool-spiss Michael Owen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 45 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt