Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 06:58

Dagbladet - 16 juni 21 kl. 18:08

Overraskende funn i Italia

Et «mini-Pompeii» er funnet begravet under en gammel kino i nord-Italia. Eksperter sier bygningen kan dateres tilbake til det andre århundre..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
pompeii, italia, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overraskende, funni , Italia
VG - 12 juli 21 kl. 00:11

Donnarumma ble Italia-helten: – Det blir galskap i Italia

(Italia - England 1–1, 3–2 på straffer) Italia-keeper Gianluigi Donnarumma (22) reddet tre av fem straffespark, og ble den største helten da Italia vant EM for første gang siden 1968..

NRK - 06 juli 21 kl. 23:43

Italia til EM-finalen

I semifinalen i fotball-EM mellom Spania og Italia i kveld, vant Italia 4 – 2 etter straffesparkkonkurranse. Ved ordinær tid var stillingen 1 – 1. Italia møter vinneren av kampen mellom England og Danmark i morgen..

Aftenposten - 12 juli 21 kl. 00:11

Donnarumma ble Italia-helten: – Det blir galskap i Italia

(Italia - England 1–1, 3–2 på straffer) Italia-keeper Gianluigi Donnarumma (22) reddet tre av fem straffespark, og ble….

VG - 12 juli 21 kl. 00:11

Italia ble Europamester: – Helt utrolig

OSLO/LONDON (VG) (Italia - England 1–1, 3–2 på straffer) Italia-keeper Gianluigi Donnarumma (22) reddet tre av fem straffespark, og ble den største helten da Italia vant EM for første gang siden 1968..

VG - 12 juli 21 kl. 00:11

Donnarumma ble Italia-helten: – Verdens beste keeper

OSLO/LONDON (VG) (Italia - England 1–1, 3–2 på straffer) Italia-keeper Gianluigi Donnarumma (22) reddet tre av fem straffespark, og ble den største helten da Italia vant EM for første gang siden 1968..

NRK - 26 mars 21 kl. 13:43

Funn av sprengstoff i Agder

Politiet i Agder har i dag fått bistand fra bombegruppen i Oslo etter funn av betydelige mengder sprengstoff i Tvedestrand. Det er etterforskningen etter politiaksjoner mot hus i Arendal og Grimstad som har ført til funn av sprengstoff i Tvedestrand..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:18

Italia med ny nedstenging

Italia stålsetter seg for omfattende nedstenging av samfunnet. Det er ventet at skoler, restauranter og butikker må stenge i store deler av Italia. Årsaken er at mye og mer smittsomme virusvarianter er utbredt.

NRK - 15 mars 21 kl. 07:23

Ny nedstenging i Italia

Store deler av Italia stenges ned igjen. Tiltaket skal vare til etter påske, i håp om å holde tilbake spredningen av den britiske virusvarianten. Tre firedeler av Italia ble stengt ned fra mandag.

VG - 18 mars 21 kl. 15:19

Trener i lockdown-Italia: – Jeg føler meg tryggere her enn i Oslo

Italia blir basen for Kjetil Borch og resten av OL-håpene i roing de neste fire ukene. Samtidig går Italia inn i en ny lockdown. Borch frykter den ikke..

NRK - 31 mars 21 kl. 22:37

Italia med koronattiltak ut april

Restauranter, butikker og museer som ble stengt i Italia i påsken, skal holdes stengt gjennom april, opplyser regjeringen. Hvis smittesituasjonen og vaksineringen tillater det, vil det imidlertid kunne åpnes for lemping av restriksjonene, sier statsminister Mario Draghi. Skoler for de yngste elevene vil fortsatt være åpne.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Skulle gå fra Florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land

En mann fra Florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten..

Dagbladet - 2 timer siden

Yencenia (25) skal ha blitt forvirret - hoppet i døden

Colombianske Yencenia (25) døde i en tragisk strikkhoppulykke nordvest i landet søndag, etter at hun skal ha blitt forvirret av en beskjed fra en instruktør..

Dagbladet - 6 timer siden

- Vi har mistet fire år

På grunn av en feilvurdering gjort av myndighetene i Danmark, skulle det gå fire år før danske Zahra Rezai (31) omsider fikk sin afghanske ektemann, Hossain Ahmadi (32), hjem til Danmark..

Dagbladet - 7 timer siden

- Kraftig røykutvikling

Politi og brannvesen har kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 7 timer siden

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 7 timer siden

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

Dagbladet - 9 timer siden

- Kan beholde meteoritten selv

Nå jobber forskerne på spreng for å finne restene av romsteinen. De ønsker hjelp fra publikum..

Dagbladet - 11 timer siden

Kina smalt døra i ansiktet

Mandag fikk Joe Bidens utsending døra i ansiktet i Kina, samtidig som hans forsvarsminister reiser til Kinas naboer for å samle støtte mot landet. Dansen rundt Kina er tøff, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 11 timer siden

Nå slår lynet ned!

Mandag og tirsdag er det sendt ut gult farevarsel for lyn og torden flere steder i landet. Uværet herjer alt i Østlandet, hvor det er stengt for togtrafikk mellom Sandefjord og Skien..

Dagbladet - 13 timer siden

Slik overvåkes de farlige meteoridene

NASA har oppdaget 2022 ulike steiner som går i bane rundt sola, og som potensielt kan skape katastrofe dersom de hadde truffet jorda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt