NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:40

NRK - 28 apr 22 kl. 21:37

Overgrepsdømt i Alvdal ber om løslatelse

Kvinnen i Alvdal som soner en forvaringsdom for grove seksuelle overgrep mot egne barn og to nabobarn, begjærer seg prøveløslatt, melder NTB. Den nå 57 år gamle kvinnen ble i 2011 dømt til en tidsbestemt straff på 15 år for langvarige seksuelle overgrep mot sine to yngste barn og to nabobarn i Alvdal. I 2014 ble hun dømt for seksuelle overgrep mot sin eldste datter i Gjerdrum. Høyesterett kom til at hun skulle dømmes til forvaring med en tidsramme på 13 år og fem måneder som en fellesstraff for de to sakene. Minstetiden ble satt til fem år og fem måneder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Alvdal, NTB, Gjerdrum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overgrepsdømti , Alvdal, berom , løslatelse
NRK - 20 jun 22 kl. 10:43

Den overgrepsdømte mora i Alvdal-saken blir ikke prøveløslatt

Oslo tingrett har bestemt at den overgrepsdømte mora i Alvdal-saken ikke blir prøveløslatt. Rettens avgjørelse er basert på at det fortsatt er fare for gjentakelse av alvorlige seksuallovbrudd. Kvinna ble i 2011 dømt til en tidsbestemt straff på 15 år for langvarige seksuelle overgrep mot sine to yngste barn og to nabobarn i Alvdal i Nord-Østerdal..

Aftenposten - 25 mar 22 kl. 16:54

Overgrepsdømte nordmenn «direkte involvert» i transport av ukrainske mindreårige

Frykter at kvinner og barn i en sårbar situasjon blir utnyttet. Overgrepsdømte avslørt for å engasjere seg i frivillig….

VG - 08 apr 22 kl. 12:34

Stanser overgrepsdømte med ukrainske barn i bilen – blir ikke straffet

Politiet har ikke lov til å pågripe overgrepsdømte som har hentet ukrainske barn på grensen. Derfor har alle fått kjøre videre..

NRK - 08 apr 22 kl. 13:19

VG: Politiet kan ikke pågripe overgrepsdømte som henter ukrainske barn på grensen

Politiet har ikke lov til å pågripe overgrepsdømte som har hentet ukrainske barn på grensen. Alle har fått kjøre videre, skriver VG. – Så lenge det er i privat regi, er det ingenting som hindrer de vi har stoppet til å gjøre det samme igjen, sier Emil Kofoed til avisa.

VG - 25 okt 21 kl. 21:40

Alvdal setter russerne på vent

Alvdal kommune avventer å fornye leiekontrakten med den omstridte, russiskeide serverparken..

VG - 27 okt 21 kl. 15:17

Mysteriet i Alvdal

Det som virker for fantastisk til å være sant bør tas med en stor klype salt. Som når pengesterke russere forteller at de vil investere mer enn en milliard kroner og skape 65 arbeidsplasser i Alvdal og Tynset..

NRK - 31 okt 21 kl. 13:40

Person siktet for grovt tyveri

Politiet i Innlandet fikk natt til lørdag melding om et pågående innbrudd i Alvdal. En mann i 30-årene er pågrepet for et grovt tyveri fra en bedrift i Alvdal. Det var et vaktselskap som varslet om innbruddet natt til lørdag rundt kl.

NRK - 18 jun 22 kl. 22:15

Person døde etter ulykke i verksted i Alvdal

En person er bekreftet omkommet etter en alvorlig ulykke i et verksted i Alvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter. Mannen i 50-årene ble flydd i helikopter til sykehus, etter det som kan dreie seg om brann eller eksplosjon i ei tønne. Kriseteamet i kommunen er varlset, og pårørende vil bli ivaretatt..

NRK - 19 jun 22 kl. 22:34

Bilfører til sykehus etter ulykke ved Alvdal

En person er fraktet til Tynset sykehus med ukjent skadegrad etter en bilulykke på riksvei 3 ved Alvdal. Vedkommende skal ha kjørt av veien. Bilen havnet på taket ut på et jorde, melder politiet Innlandet..

NRK - 21 okt 21 kl. 18:30

Breivik i retten i januar

17. januar starter behandlingen av Anders Behring Breiviks krav om løslatelse, skriver TV 2. Det er satt av fire dager til saken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 45 minutter siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com