NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 19:38

NRK - 21 okt 22 kl. 10:42

Overbelastet bru i Eidsvoll stenges

Sundbyveien bru i Eidsvoll skulle åpne igjen fredag etter kvalitetssikring fra Statens vegvesen. Men på tampen av undersøkelsene ble det kjent at brua var overbelastet, skriver Romerikes Blad. Den vanligvis trafikkerte brua stenges nå på ubestemt tid, inntil forsterkning og eller utbredelse blir gjort. Statens vegvesen valgte å utføre undersøkelsene på flere bruer i Eidsvoll, etter at Tretten bru i Gudbrandsdalen kollapset. Brua som stenges er av samme konstruksjon som Tretten bru.
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsvoll, Statens, Romerikes Blad, Tretten, Gudbrandsdalen, E6, Andelva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overbelastet, brui , Eidsvoll, stenges
NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:24

Tveit bru på E16 i Vang stenges fra torsdag til mandag

Tveit bru i Valdres vil være stengt fra torsdag morgen til mandag formiddag mens Statens vegvesen fjerner den midlertidige brua og midlertidige veifyllinger. Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding tirsdag. Tveit bru er en av 14 trebruer som ble stengt etter at Tretten bru falt ned 15.

Klartale - 13 sep 22 kl. 13:44

Tina Bru har fått varsel om skattesmell

Flere politikere har utnyttet seg av en ordning for bolig. Skatteetaten kontrollerte politikerne som hadde fått pendlerbolig. Det gjorde de fra 2017 til 2020.

NRK - 07 apr 23 kl. 20:15

Hærverk for hundretusener i Eidsvoll

Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter hærverk mot en byggeplass i Eidsvoll natt til 24. mars, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Hærverket ble utført mot bygg som skal bli omsorgsboliger på Dal i Eidsvoll.

NRK - 07 sep 22 kl. 12:23

Lokale bruer kan bli åpnet neste uke

Norsenga bru på E16 i Kongsvinger og Flisa bru på fylkesveg 206 i Åsnes kommune kan trolig åpnes mot slutten av neste uke. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Det er gjennomført spesialinspeksjoner av de 14 bruene som ble stengt etter at Tretten bru falt ned.

NRK - 07 nov 22 kl. 21:08

Bolt-feil på trebru i Eidsvoll

Statens vegvesen har funnet en bolt-feil på en trebru i Eidsvoll. Undersøkelsen ble gjort i forbindelse med brukollapsen på Tretten tidligere i år. Etter hendelsen valgte Vegvesenet å stenge 14 trebruer, som ble bygd på lignende vis, for nærmere undersøkelse.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:01

Statens vegvesen har funnet feil på to trebruer

I forbindelse med kontrollen av stengte trebruer har vegvesenet funnet mulige feil og mangler på Norsenga bru på E16 og Flisa bru på fylkesveg 206. Det skriver de i en pressemelding. Det var etter at Tretten bru kollapset 15.

NRK - 04 okt 22 kl. 12:46

Ny bru åpnes etter brukollapsen på Tretten

Evenstad bru på fylkesvei 2188 i Stor-Elvdal gjenåpnes onsdag klokka 9, opplyser Statens vegvesen. Foreløpig åpnes den kun for enveistrafikk. Bilene kan dessuten kun kjøre midt i veibanen, såkalt sentrisk kjøring.

NRK - 25 aug 23 kl. 18:09

Bane Nor vurderer mellombels bru over Lågen

Bane Nor vurderer å setja opp ei mellombels bru over Lågen på Ringebu etter jernbanebrua kollapsa grunna uvêret Hans. Det skriv dei i ei pressmelding. Dovrebanen har vore stengt etter uvêret.

NRK - 13 sep 22 kl. 11:45

Tveit bru stenges for å fjerne midlertidig bru

Tveit bru på E16 i Vang i Valdres stenges fra og med torsdag 15. september kl. 09.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 1 time siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 1 time siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 2 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 2 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 3 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.

NRK - 4 timer siden

Flyet med kong Harald har tatt av fra Emiratene

Flyet med kong Harald og dronning Sonja har tatt av fra Sharjah internasjonale flyplass i De Arabiske Emirater. Det mellomlandet i Emiratene litt over klokken 14.15, etter å ha vært i luften i åtte timer.

NRK - 4 timer siden

Hamas: Kan bli våpenhvile innen 24-48 timer

Hamas sier en våpenhvile kan være på plass i Gaza om 24 til 48 timer dersom Israel etterkommer kravene de har stilt, skriver NTB. – Dersom Israel går med på kravene, blant annet at internt fordrevne palestinere må få vende tilbake til den nordlige delen av Gazastripen, og at nødhjelpen trappes opp, så kan dette rydde vei for en våpenhvile i løpet av de neste 24 til 48 timene, sier en høytstående Hamas-kilde. En delegasjon fra Hamas ankom søndag Kairo for å gjenoppta forhandlingene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com