VG > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 21:48

VG - 04 mai 21 kl. 11:21

Over tusen russ feiret på tvers av kommuner: - Ikke helt etter rådene

På Jæren samlet et stort antall russ seg for å feire den første maihelgen. Det har ført til smittesporingsarbeid for opptil tolv kommuner, ifølge kommuneoverlege..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jæren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Overtusen , russ, feiret, tversav , kommuner, Ikke, helt etter rådene
NRK - 10 mai 21 kl. 07:22

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..

NRK - 05 mai 21 kl. 06:07

Endå fleire russ er smitta

Fram til klokka 21 i går kveld, var tretten nye russ registrerte smitta av korona, skriv Aftenbladet. Ut over kvelden i går var det venta fleire prøvesvar. Over 1000 russ måtte testast i går etter feiringa i helga..

VG - 12 feb. 21 kl. 11:34

Advarer russ mot russebukse-kjøper

Flere som var russ i 2020 har blitt kontaktet av en person som vil kjøpe russebuksene deres. – Det er ekkelt, sier Heidi (20). Nå vil hun advare årets russ..

NRK - 03 mai 21 kl. 23:19

Smitte blant russ i Rogaland

Seks russ har testa positiv på korona i Rogaland. Desse går på fem ulike skular i fylket frå Bryne på Jæren til Strand i Ryfylke. Kommuneoverlege Hans Petter Torvik i Sandnes ber alle russ som har vore på russefeiring i området om testa seg..

NRK - 07 mai 21 kl. 14:00

Sju nye russ smitta

Sju nye russ har testa positivt for covid-19, fortel kommuneoverlege i Sandnes, Hans Petter Torvik, til NRK. Det vil seie at det til saman er 91 russ smitta, i tillegg til seks nærkontaktar..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:39

Smittede russ på samling

To koronasmittede russ var lørdag på en samling i Bertes i Kristiansand, opplyser kommunen. – Vi ber russ som har tilstede lørdag 8. mai om å ha lav terskel for teste seg, skriver kommunen i en pressemelding.

NRK - 10 mai 21 kl. 15:47

100 russ i karantene i Horten

Nærmere 100 russ i Horten er satt i karantene etter at det er påvist korona blant to medlemmer av en russebuss. Derfor har Horten videregående skole valgt å ha hjemmeundervisning for russen denne uka. Totalt er tre russ koronasmittet i Horten..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:37

Smittet russ var på samling

En koronasmittet russ var på en samling på Mjåvann i Kristiansand fredag, opplyser kommunen. – Vi ber russ som har vært på Mjåvann 7. mai om å ha lav terskel å for teste seg, skriver kommunen.

NRK - 13 mai 21 kl. 02:50

Russebråk flere steder i landet

I Nordland har politiet rykket ut til bråk der russ har vært samlet både i Sandnessjøen og i Mo. Det samme skjedde i Bergen. Rett før klokka ett natt til torsdag rykket flere politipatruljer ut til Hordnesskogen, sør for Bergen.

NRK - I førrgår: 05:21

Russ slått ned på Alnabru i Oslo

En russ skal ha blitt slått ned på Alnabru i Oslo. Vedkommende får tilsyn av helsepersonell. Politiet er på stedet med flere patruljer og har kontroll på en de mener er gjerningspersonen, som også er russ, tvitrer politiet i Oslo på Twitter..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Ariana Grande giftet seg i helgen

Popartisten Ariana Grande (27) giftet seg med Dalton Gomez (25) i helgen..

VG - 1 time siden

Kongelig bunadbruk gjør bunaden helt konge!

Fra å følge bunadsstrømninger i tiden, setter kongehuset i dag retning for bunadsarbeidet. Slik har kongehuset påvirkning på bunadsutviklingen og bunadbruken i dag..

VG - 1 time siden

Coronasyke i India får pleie på bryllupssenter: – Jeg er ikke redd lenger

NEW DELHI (VG) Hun klarer ikke sitte lenge på sengen og må snart ligge nedpå: – Jeg er utmattet og svak, sier Kuldeep Kaur (70) på coronasenteret i New Delhi..

VG - 2 timer siden

«Jenta i kjelleren»: Barnevernet vil ikke svare på hva som sviktet

Oslo kommune svarer ikke på sentrale spørsmål om hvordan Ramsha (22) kunne bli utsatt for overgrep – når barnevernet skulle passet på henne. I interne e-poster har barnevernet diskutert hvordan de skal gi VG et svar, uten å si unnskyld til Ramsha..

VG - 2 timer siden

Friday stilnet tøff kritikker: – Naturstridig

MARIENLYST (VG) (Strømsgodset – Lillestrøm 3–1) Discovery-ekspert Joacim Jonsson omtalte Strømsgodsets Fred Friday som en «merkelig signering». 25-åringen svarte med en praktkamp mot Lillestrøm..

VG - 3 timer siden

Pfizer-vaksinen kan nå overleve lengre i kjøleskap

Det kan bety mye for logistikken rundt frakt og oppbevaring av coronavaksinen..

VG - 4 timer siden

Norsk vaksinestrategi kan gi deg ferie-trøbbel

Norge har forlenget tiden mellom første og andre dose. Det kan skape krøll hvis du skal ut og reise, erkjenner helseministeren..

VG - 4 timer siden

Droppet bunaden i regnværet

Mens bunadskledde folkedansere danset rundt i Oslos vannpytter, byttet Heidi (4) ut bunaden med regndress..

VG - 5 timer siden

Har ikke sett bevis for at Hamas brukte bygget

Israel hevder Hamas brukte mediebygget til militær etterretning og jevnet det med jorden. Deres nære allierte USA har ikke sett noen bevis for Hamas-tilknytningen..

VG - 5 timer siden

Hamilton: Verstappens Red Bull tøyer reglene

Lewis Hamilton (36) tok utfordrer Max Verstappen (23) og hans Red Bull-bil på sengen i siste Formel 1-løp, men var likevel ikke fornøyd – med Verstappens farkost – i forbindelse med sin 98. Grand Prix-seier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt