NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 06:20

NRK - 25 aug 21 kl. 19:07

Over på gult nivå i Gran

Skolene i Gran går til gult nivå, etter at 13 personer fikk påvist koronavirus onsdag. I tillegg anbefaler kommunen nå en pause i fritidsaktiviteter for barn og unge denne og neste uke, og de oppfordrer ungdom til å ta en pause fra festing. 8 av de 13 smittetilfellene onsdag er elever ved Brandbu ungdomsskole, to er elever ved Hadeland videregående skole, én elev ved Gran ungdomsskole og én ved Brandbu ungdomsskole. I tillegg har en fullvaksinert, voksen kvinne testet positivt med hurtigtest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gran, Brandbu, Hadeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, gultnivå i , Gran
NRK - 25 aug 21 kl. 19:07

Skoler over på gult nivå i Gran

Skolene i Gran går til gult nivå, etter at 13 personer fikk påvist koronavirus onsdag. I tillegg anbefaler kommunen nå en pause i fritidsaktiviteter for barn og unge denne og neste uke, og de oppfordrer ungdom til å ta en pause fra festing. 8 av de 13 smittetilfellene onsdag er elever ved Brandbu ungdomsskole, to er elever ved Hadeland videregående skole, én elev ved Gran ungdomsskole og én ved Brandbu ungdomsskole.

NRK - 11 jul 21 kl. 11:53

Smitteutbrudd etter fest i Gran

16 personer er smittet etter en ungdomsfest i Gran kommune som tok sted 3. juli. Det skriver både Gran og Lunner kommune i en pressmelding.

NRK - 02 sep 21 kl. 15:09

Ikke skoler på gult nivå i Bergen

Erna Solberg har sagt at hun har tillit til at kommunene gjør riktige vurderinger med tanke på å innføre gult nivå på skolene. Byrådsleder i Bergen, Roger Valhammer (Ap) avviser at det er aktuelt å innføre gult nivå i skolene nå. – Her i Bergen har vi hele veien hatt lav terskel for å sette enkeltskoler på gult nivå.

NRK - 02 sep 21 kl. 16:21

Ikke gult nivå på alle osloskoler

Byrådet i Oslo har i dag besluttet å ikke innføre gult nivå på samtlige skoler. De mener de allerede bruker trafikklysmodellen på skoler med stort smittetrykk. – Vi har en rekke andre tiltak for å redusere smitte og sammen med opptrapping av massetesting som kommer i gang på skolene fra mandag kommende uke, vil dette bidra til oversikt og bedre kontroll.

NRK - 01 sep 21 kl. 20:23

Ungdomsskoler i Bærum på gult nivå

Alle ungdomsskolene i Bærum i Viken blir satt på gult nivå etter mye smitte i kommunen. På én ungdomsskole får deler av skolen rødt nivå. – Vi har allerede satt alle videregående skoler på gult nivå.

NRK - 25 aug 21 kl. 18:55

To skular på gult nivå i Stavanger

I dag er det bestemt at både St. Svithun og St. Olav vidaregåande skule i Stavanger går over på gult nivå, og at dei skal starta med sjølvtesting.

NRK - 22 sep 21 kl. 13:44

Høststorm og gult farevarsel

Det blåser kraftig i store deler av landet. Farevarslene har strukket seg over hele Norge, fra nord til sør – med varsel om vindkast på opp mot 35 meter i sekundet enkelte steder. Langs kysten av Nord-Norge er en rekke fly- og fergeavganger rammet.

NRK - 10 aug 21 kl. 14:16

9 smittet på OD-samling i Gran

Ni deltakere på en Operasjon Dagsverk-samling i Gran har fått påvist koronasmitte. Det var omtrent 100 ungdommer på samlingen. Samlingen fant sted på Hadeland Folkehøgskole i Gran kommune 2.

NRK - 25 aug 21 kl. 15:23

Askøy innfører gult nivå

Det blir innført gult nivå for barnehager, skoler og SFO på Askøy. Det melder kommunen i en pressemelding onsdag. Grunnen er at kapasiteten i smittesporing- og testarbeid er på bristepunktet.

NRK - 02 sep 21 kl. 16:21

Ikke gult nivå på osloskoler

Byrådet i Oslo har i dag besluttet å ikke innføre gult nivå på samtlige skoler. De mener de allerede bruker trafikklysmodellen på skoler med stort smittetrykk. – Vi har en rekke andre tiltak for å redusere smitte og sammen med opptrapping av massetesting som kommer i gang på skolene fra mandag kommende uke, vil dette bidra til oversikt og bedre kontroll.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt