NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:19

NRK - 02 mai 21 kl. 13:45

Over 50 politibetjenter skadet

Flere enn 50 politibetjenter er skadet og over 250 demonstranter er pågrepet etter uroen i Berlin 1. mai, opplyser tysk politi. En demonstrasjon med 8.000 venstreaktivister endte med voldelige sammenstøt med politiet. Politiet brukte pepperspray, mens demonstrantene kastet flasker og steiner og satte fyr på søppelkasser i gatene.
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over50 , politibetjenter, skadet
VG - 10 april 21 kl. 16:59

88 politibetjenter skadet i opptøyer i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt skadet i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

VG - 10 april 21 kl. 16:59

88 politibetjenter såret i opptøyene i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt såret i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:45

2 politibetjenter drept i Texas

2 politibetjenter skal ha blitt drept i Texas i USA, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 16 mai 21 kl. 12:08

Ni skadet etter protester i London

Ni politibetjenter er skadet etter at objekter ble kastet på dem under en stor pro-Palestina-demonstrasjon London søndag, skriver BBC. Tusener av mennesker marsjerte gjennom hovedstaden til den israelske ambassaden i Kensington, for å demonstrere mot den voldelige konflikten i Gaza. 13 personer ble arrestert..

NRK - 23 april 21 kl. 08:30

Over 100 skadet i Jerusalem

Minst 105 palestinere skal ha blitt skadet i sammenstøt med israelsk politi i Jerusalem i løpet av natta. Det opplyser helsepersonell fra Røde halvmåne til AFP. 20 politifolk skal også ha blitt skadet, ifølge israelsk politi..

NRK - 24 feb. 21 kl. 01:39

Ingen tiltale mot politibetjenter

Politibetjentene som pågrep og holdt afrikansk-amerikanske Daniel Prude på bakken til han sluttet å puste, blir ikke straffeforfulgt. Det har en storjury avgjort. Hendelsen skjedde i Rochester i New York i mars og utløste store protester..

NRK - 26 feb. 21 kl. 11:31

Politiaksjon mot nynazister

Tysk politi har gjennomført en stor aksjon mot et nynazistisk nettverk som er mistenkt for å drive med narkotikasalg og hvitvasking av penger. Åtte personer i alderen 24 til 55 er pågrepet i de koordinerte aksjonene. Det ble gjennomført razziaer mot 27 adresser i den østlige delstaten Thüringen, og mer enn 500 politibetjenter var involvert i søket..

NRK - 26 feb. 21 kl. 23:05

Sammenstøt i Bangladesh

Minst 18 politibetjenter og et ukjent antall studenter er såret i sammenstøt i Bangladesh som brøt ut da en fengslet forfatter og regjeringskritiker døde. 53 år gamle Mushtag Ahmed ble pågrepet i mai med bakgrunn i en omstridt sikkerhetslov..

NRK - 15 april 21 kl. 17:10

Ny omstridt lov i Frankrike

I Frankrike ble det torsdag vedtatt en ny lov som vil gjøre det straffbart å ta bilder eller filme politibetjenter. Menneskerettighetsgrupper er kritiske. Torsdag ble lovendringen vedtatt med 75 mot 33 stemmer i den franske nasjonalforsamlingen..

NRK - 19 april 21 kl. 08:22

Politifolk satt fri i Pakistan

Islamistgruppen Tehreek-Labbaik Pakistan (TLP) satt mandag fri elleve politibetjenter de hadde tatt som gisler under voldelige demonstrasjoner i Pakistan. Politifolkene ble frigitt etter forhandlinger gjennom natten med regjeringen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 2 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt