NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:29

NRK - 15 mars 21 kl. 19:25

Over 50.000 koronatester i Oslo

I forrige uke testet flere seg for koronaviruset i Oslo enn noen gang tidligere. Til sammen ble over 50.000 mennesker testet. I snitt testet over 7.100 personer seg hver dag i forrige uke.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 50.000, koronatesteri , Oslo
E24 - 19 juni 21 kl. 19:01

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:29

FHI vil endre testmetode

FHI vil se på muligheten for at vanlige koronatester skal kunne avsløre mutasjoner i koronaviruset. I Storbritannia gir testingen svar på om mutert virus er til stede. – Ambisjonen er å endre testmetode slik at alle positive koronatester også avslører om det dreier seg om en av de nye virusmutasjonene.

NRK - 24 jan. 21 kl. 09:06

NTNU kan analysere koronatester

NTNU kan analysere flere titalls positive koronatester daglig for å se om det er det muterte viruset, men har ikke blitt spurt av FHI melder VG. Universitetet har både nødvendig utstyr og kompetanse til å gjøre jobben..

NRK - 02 juni 21 kl. 00:16

460 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 460 koronasmittede personer i Norge. Det er 51 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 344 koronasmittede per dag.

NRK - 22 jan. 21 kl. 23:40

Oslo vil ha alle tester analysert

Helsebyrå Robert Steen i Oslo ber om at alle posistive koronatester som er tatt i Oslo-regionen, blir analysert på ny for å avklare om det dreier seg om det muterte viruset eller ikke. Steen ber regjeringen trappe opp jakten på det engelske viruset..

NRK - 22 mars 21 kl. 20:47

47.043 testet i Oslo forrige uke

47.043 koronatester ble tatt i Oslo kommune i uke 11. Det er noen tusen færre en uka før, men langt flere enn tidligere.

NRK - 25 juni 21 kl. 05:03

21 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag..

NRK - 08 juli 21 kl. 16:38

Ingen smittet på Oslo-arrangementer

Hverken på Oslo Pride eller Bislett Games var det noen positive koronatester, skriver VG. – Nesten 8000 ble testet ved de to arrangementene samlet, og man avdekket ingen positive tester, forteller helsedirektør Bjørn Guldvog til VG. De som ikke hadde grønt koronapass fra før kunne teste seg for å være med på arrangementene, og det var altså ingen av dem som ville delta som testet positivt.

NRK - 31 mars 21 kl. 00:19

1069 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 1.069 koronasmittede i Norge. Det er 80 flere enn dagen før, men 16 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - 29 mai 21 kl. 19:24

5000 på konsert i Paris

I Frankrike fikk 5000 fans av Indochine lov til å se rockebandet opptre i Bercy konserthall i Paris. Konserten er en del av et forskningsprosjekt på koronasmitte. 2500 personer var også med på eksperimentet, men fikk ikke dra på konsert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 30 minutter siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt