NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:55

NRK - 14 mars 21 kl. 12:26

Over 388.000 drept i Syria-krigen

Totalt er 388.652 mennesker drept i Syria siden krigen startet for ti år siden. Det melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Tallet inkluderer 117.388 sivile og flere enn 22.
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Syrian Observatory, Human Rights, SOHR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 388.000, drepti , Syria-krigen
Klartale - 01 juni 21 kl. 10:53

Nesten en halv million døde i Syria-krigen

Nesten 500.000 mennesker har dødd i Syria siden krigen startet for ti år siden..

VG - 01 juli 21 kl. 06:24

Mandag 1. juli: Dette skjedde i natt

En politimann ble drept etter skyteepisode i Gøteborg..

NRK - 12 mai 21 kl. 04:50

86 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 86 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 15 under snittet de sju foregående dagene. 86 tilfeller er 50 færre enn på mandag, og 36 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - I førrgår: 14:31

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 26 mai 21 kl. 06:49

Smittetala i India stig

Det er registrert 208.921 nye smittetilfelle i India siste døgn. I tillegg er 4157 personar døde som følge av covid-19, opplyser helsestyresmaktene.

NRK - 14 april 21 kl. 22:09

Enighet i lønnsforhandlinger

Det ble onsdag kveld oppnådd enighet i de sentrale forhandlingene mellom LO, Unio, SAN og YS og arbeidsgiverne i Spekter. Enigheten med LO og YS innebærer et lønnstillegg på 4.388 kroner i året til alle.

NRK - 15 mars 21 kl. 22:01

Etterlyser stille diplomati

FNs spesialutsending til Syria, den norske diplomaten Geir O. Pedersen, mener «stille diplomati» må til for å få en slutt på den ti år lange krigen i Syria. Pedersen vil ha USA, Russland, Iran, Tyrkia, EU og araberlandene på banen og viser til at borgerkrigen i Syria er en av de mest internasjonaliserte konflikter verden har opplevd på flere tiår..

NRK - 26 mai 21 kl. 06:31

Vallokala opnar i Syria

I Syria opna vallokala onsdag morgon. Presidentvalet sikrar truleg Bashar al-Assad ein fjerde periode som president. Regjeringa seier valet viser at Syria fungerer som normalt, trass i krigen som har gått føre seg det siste tiåret.

NRK - 27 mai 21 kl. 23:05

Assad gjenvalgt i Syria

Syrias president Bashar al-Assad er gjenvalgt for en fjerde periode med 95 prosent av stemmene, opplyser lederen for landets parlament. To andre kandidater stilte i valget, men de representerer ikke noe reelt alternativ til Assad. Assad-familien har styrt Syria i over 50 år.

VG - 12 mars 21 kl. 16:23

IS-kvinnen om krigen i Syria: «Jeg frykter ikke Allahs fiender»

Mens krigen rykket nærmere IS-hovedstaden Raqqa, sendte den terrortiltalte kvinnen meldinger til sin familie i Norge. Samtalene er hentet ut av Politiets sikkerhetstjeneste (PST)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på en adresse i Fredrikstad. Politiet ble varslet om dødsfallet av helsepersonell 09.50 torsdag formiddag.

NRK - 1 time siden

Mann død etter drukningsulykke

En mann i 70-årene har omkommet etter en drukningsulykke i Steinfjord på Senja i Troms i går kveld. Operasjonsleder Morten Augensen forteller at mannen ikke har vært om bord i båt, og at han ble funnet i vannkanten. Pårørende til den avdøde er varslet..

NRK - 45 minutter siden

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 45 minutter siden

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 2 timer siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 2 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt