NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:06

NRK - 06 feb 23 kl. 20:40

Over 3000 døde etter jordskjelv i Tyrkia og Syria

Minst 1762 menneske har mista livet i Tyrkia har mista livet som følge av dei kraftige jordskjelva som rysta landet måndag, ifølge tyrkisk nødetater. I Syria har talet på døde auka til 1293 menneske, melder nyheitsbyrået AFP. Det samla talet på døde har dermed passert 3000 menneske..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Syria, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 3000, døde, etter, jordskjelvi , Tyrkiaog , Syria
NRK - 20 jan 23 kl. 12:29

Blodbanken i Oslo ønsker seg 3000 flere blodgivere

Blodbanken i Oslo har behov for flere blodgivere. Ytterligere 3000 givere vil føre til mer stabilitet i blodbankens lager. – Vi har hatt høyt forbruk den siste tiden, og mange blodgivere har også avbestilt timene på grunn av sykdom, sier Elisabeth Lauvbakk i Blodbanken til Avisa Oslo.

Klartale - 08 apr 23 kl. 07:00

Her er de beste brettspillene til påsken

Remo Rehder har laget Brettspillguiden. Han vet mye om hvilke brettspill som er populære. Til NTB gir han tips om morsomme spill til påsken.

NRK - 16 nov 22 kl. 11:49

3000 var utan straum

Over 3000 kundar i Alver mista straumen onsdag morgon, etter at eit tre velta over ei straumlinje, skriv avisa Nordhordland. Trevelten skjedde på Seim og i ein periode var heile store delar av Knarvik utan straum. Framleis er kring 100 utan straum, men feilen skal vera fiksa innan 12.

NRK - 11 dec 22 kl. 20:00

Foreslår å gi minstepensjonistar 3000 kroner ekstra

Framstegspartiet foreslår å gi 3000 kroner ekstra til minstepensjonistane i jula. – Landets minstepensjonistar er blant dei som slit mest på grunn av dei ekstreme prisaukane vi er vitne til no på alt frå mat til straum og drivstoff, seier pensjonstalsperson Dagfinn Henrik Olsen, til NTB. Han seier ei eingongsutbetaling vil styrke kjøpekrafta til over 137.

NRK - 12 mar 23 kl. 09:15

Europeere inntok hesteryggen for 5.000 år siden

Hvem satte seg først opp på en hest og begynte å ri? For cirka 5.000 år siden begynte det europeiske Jamna-folket å se verden fra hesteryggen, viser en studie.

NRK - 19 nov 22 kl. 09:25

Infantino refser Vesten: – Det er hyklersk

Fifa-president Gianni Infantino møtte pressen til en pressekonferanse én dag før VM-starten i Qatar. Der startet han med en lang monolog. – I dag har jeg veldig sterke følelser.

NRK - 19 jan 23 kl. 12:09

Kun 3000 bedrifter søkte om strømstøtte

Regjeringa antok at 20.000 bedrifter kom til å søke om penger til strømstøtte, men bare 3000 gjorde det..

VG - 25 feb 23 kl. 16:29

Gjert-elev slo Ingebrigtsens 3000-meterrekord

Narve Gilje Nordås fra Sandnes forbedret Henrik Ingebrigtsens norske rekord på 3000 meter innendørs da han vant kretsmesterskapet i Rogaland på 7.45,39..

VG - 02 mar 23 kl. 19:14

Ragne Wiklund ble verdensmester på 3000 meter i Heerenveen

Ragne Wiklund leverte et kjempeløp og ble verdensmester på 3000 meter i skøyte-VM enkeltdistanser i Heerenveen med 3.56,86..

Aftenposten - 05 mar 23 kl. 17:46

Ingebrigtsen skrev EM-historie med gull på 3000 meter

For tredje mesterskap på rad tok Jakob Ingebrigtsen (22) gull på 3000 meter i innendørs-EM. Det har ingen gjort før ham..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com