NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:38

NRK - 05 dec 22 kl. 10:54

Over 2500 døde skylt i land ved Kaspihavet

Tallet på døde seler som har blitt funnet sør i Russland ved kysten av Kaspihavet har steget til over 2500, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, Kaspihavet, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 2500, døde, skylti , land, ved, Kaspihavet
NRK - 04 dec 22 kl. 08:09

Hundrevis av død sel skylt i land på russisk kyst

Mellom mellom 650 og 700 døde seler er skylt i land på den russiske kysten av Kaspihavet, verdens største innsjø. Selene ble skylt i land ved havnebyen Makhatsjkala, hovedstaden i den russiske republikken Dagestan. Det opplyser lokale myndigheter.

NRK - 05 dec 22 kl. 10:54

Over 2500 døde seler skylt i land ved Kaspihavet

Tallet på døde seler som har blitt funnet sør i Russland ved kysten av Kaspihavet har steget til over 2500, melder Reuters. Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til massedøden. Antall sel av denne arten har falt med rundt 90 prosent i løpet av det siste århundret.

Dagbladet - 16 nov 22 kl. 13:21

Lik skylt i land på turiststrand

To lik ble skylt i land på ei turiststrand i Acapulco i Mexico i helga, og ble funnet av badegjester..

NRK - 03 nov 22 kl. 08:43

2500 fleire lærarårsverk i skulen

Ei evaluering av lærarnormen viser at det har blitt over 2500 fleire lærarårsverk i offentlege barne- og ungdomsskular etter at normen blei innført i 2018. Det kjem fram i ei pressemelding frå Kunnskapsdepartementet. Dei fleste skulane har nå færre elevar per lærar, særleg på 1.

NRK - 30 jul 22 kl. 17:04

Minst 25 omkom i flommen i Kentucky

Guvernør Andy Beshear sier at minst 25 personer har mistet livet i flommen i Kentucky, og at dødstallet sannsynligvis vil stige. Delstaten ble rammet av flom etter kraftig regnvær. Områdene som er rammet, er noen av de fattigste i USA, og hele småsamfunn i Appalachian-fjellene er skylt bort av frådende vannmasser etter at elver og bekker gikk over sine bredder i trange daler.

NRK - 02 aug 22 kl. 02:03

Fare for mer regn og flom i Kentucky

Flommen i Kentucky har krevd 37 liv, og hundrevis er fortsatt ikke gjort rede for, sier guvernør Andrew Beshear. Ifølge Beshear fryktes det derfor at tallet på omkomne etter forrige ukes uvær vil stige ytterligere, og det er også meldt om mer regn og fare for mer flom i fjellområdet Appalachene. Områdene som er rammet, er blant USAs fattigste, og hele småsamfunn i Appalachene er skylt bort av elver og bekker som har gått over sine bredder.

NRK - 18 aug 22 kl. 17:28

Minst 16 døde etter styrtflom i Kina

Minst 16 mennesker er døde og 18 savnet etter at et kraftig regnvær har ført til styrtflom vest i Kina, melder statlige medier torsdag. Beredskapsmyndighetene beskriver hendelsen i Datong fylke i provinsen Qinghai som en «fjellflom», et fenomen som ofte skyldes kraftig bygevær i fjellområdene. Videoer lagt ut på nyhetsnettstedet Beijing News viser gjørmete vann som strømmer ned en bred gate, veier som er delvis skylt vekk og trær som er revet opp med roten.

NRK - 10 okt 22 kl. 20:06

Flere døde i iransk fangeopprør

Både innsatte og andre har mistet livet i et fangeopprør i Rasht nord i Iran, opplyser iranske myndigheter mandag. En bølge av demonstrasjoner og protester har skylt over landet etter at Mahsa Amini (22) døde etter at hun ble pågrepet av moralpolitiet i september. 22-åringen ble beskyldt for å ha brutt de strenge påkledningsreglene for kvinner.

Dagbladet - 16 okt 22 kl. 19:43

Forsvant sporløst fra Disney-skip

Politiet mener hun ble skylt over bord. Familien mener hun ble seksuelt misbrukt og drept..

Dagbladet - 12 jan 23 kl. 03:10

Revet ut av moras armer

Kyle Doan (5) er fortsatt savnet etter at han mandag ble tatt av det voldsomme flomvannet som har skylt over store deler av California de siste dagene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 45 minutter siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 1 time siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 2 timer siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com