NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:11

NRK - 09 feb 23 kl. 01:55

Over 15.000 bekreftet døde etter jordskjelvet

Minst 15.000 mennesker har så langt mistet livet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, melder nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkia, Syria, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 15.000, bekreftet, døde, etter, jordskjelvet
NRK - 08 nov 22 kl. 12:53

UDI venter 40.000 flyktninger fra Ukraina neste år

Utlendingsdirektoratet planlegger for at det kommer 10.000 flere flyktninger fra Ukraina neste år enn tidligere anslått. Det viser den oppjusterte prognosen som ble publisert på UDIs nettsider tirsdag.

NRK - 08 feb 23 kl. 21:13

Over 12.000 bekreftet døde i jordskjelvet

Flere enn 12.000 mennesker er så langt bekreftet omkommet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, ifølge oppdaterte tall fra begge land. I Tyrkia er 9.

Klartale - 04 feb 23 kl. 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke tilbake til kino. Filmer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar ble det solgt nesten 959.

NRK - 10 feb 23 kl. 16:25

FN ber om nødhjelp til over 850.000 jordskjelvrammede

FNs Verdens matvareprogram (WFP) appellerte fredag verden ​om 77 millioner dollar til matrasjoner for 874.000 mennesker berørt av jordskjelvet i Syria og Tyrkia. – Av de som trenger hjelp, er 284.

NRK - 09 feb 23 kl. 19:16

Over 20.000 bekreftet omkommet i jordskjelvet

Over 20.000 mennesker er nå bekreftet døde i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria. Håpet svinner for å finne flere i live i ruinene.

NRK - 11 feb 23 kl. 23:24

Over 28.000 bekreftet døde i jordskjelvene i Tyrkia og Syria

Over 28.000 mennesker er bekreftet døde i jordskjelvene som rammet Tyrkia og Syria, ifølge oppdaterte tall. Hittil er 24.

NRK - 15 feb 23 kl. 13:37

Tyrkia: Over 50.000 bygninger ødelagt eller skadet i jordskjelvkatastrofen

Ifølge tyrkiske myndigheter er over 50.000 bygninger ødelagt eller hardt skadet etter jordskjelvkatastrofen. Alle bygningene utgjør en fare om må rives så fort som mulig, sier departementet for byplanlegging i en oppdatering.

NRK - 10 feb 23 kl. 06:09

Over 21.000 bekreftet døde i jordskjelvet i Tyrkia og Syria

Flere enn 21.000 mennesker er bekreftet døde i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria. Håpet svinner for å finne flere i live i ruinene.

NRK - 11 feb 23 kl. 06:06

Over 24.000 bekreftet døde i jordskjelvene i Tyrkia og Syria

Flere enn 24.000 mennesker er bekreftet døde i jordskjelvene som rammet Tyrkia og Syria, ifølge oppdaterte tall. Hittil er 20.

NRK - 09 feb 23 kl. 11:49

Mer enn 17.000 døde i Tyrkia og Syria

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier mer enn 14.000 mennesker så langt er bekreftet omkommet etter jordskjelvene i landet. Tallet på skadde har økt til flere enn 63.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com