NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:40

NRK - 10 jul 23 kl. 10:47

Over 14.000 pukkellaks tatt ut av norske elver

Det er tatt ut 14 701 pukkellaks fra norske elver så langt denne sesongen. Det viser oppdaterte tall fra Miljødirektoratet. Omtrent alle pukkellaksene er tatt ut i elver i Finnmark. Vestre Jakobselv er den elva med desidert størst uttak med 6063 fisk. Deretter følger Munkelva med 2817 fisk, og Repparfjordelva med 2592 fisk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miljødirektoratet, Finnmark, Jakobselv, Munkelva, Repparfjordelva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 14.000, pukkellaks, tattut av , norske, elver
NRK - 19 jul 23 kl. 07:42

Har rundet 55.000 pukkellaks

Det er så langt i år tatt 55.313 pukkellaks i elvene i Norge. Det viser Miljødirektoratets oversikt over pukkellaks som blir stoppet i norske elver.

NRK - 01 aug 23 kl. 07:15

Har tatt ut over 150.000 pukkellaks i elvene

S langt i r er det totalt tatt ut 152.987 pukkellaks i elvene i Norge. I all hovedsak er det tatt ut pukkellaks i elvene i Finnmark.

NRK - 27 jul 23 kl. 11:43

Har fanget 100.000 pukkellaks i elvene

Så langt i år er det totalt tatt ut 99.971 pukkellaks i elvene i Norge. Det viser oversikten til Miljødirektoratet.

NRK - 17 jul 23 kl. 07:26

Har tatt over 40.000 pukkellaks

Det er så langt i år tatt 43.757 pukkellaks. Det viser Miljødirektoratets oversikt over pukkellaks som blir stoppet i norske elver.

NRK - 06 sep 23 kl. 07:49

Har tatt ut over 242.000 pukkellaks i elvene

Pukkellaksinvasjonen nærmer seg slutten, men flere av fellene fangster fortsatt pukkellaks. Så langt i år er det totalt tatt ut 242.079 pukkellaks i elvene i Norge.

NRK - 07 aug 23 kl. 08:37

Har tatt ut over 200.000 pukkellaks i elvene

Så langt i år er det totalt tatt ut 201.332 pukkellaks i elvene i Norge. I all hovedsak er det tatt ut pukkellaks i elvene i Finnmark.

NRK - 11 aug 23 kl. 11:06

Har tatt ut over 218.000 pukkellaks i elvene

Så langt i år er det totalt tatt ut 218.647 pukkellaks i elvene i Norge. I all hovedsak er det tatt ut pukkellaks i elvene i Finnmark.

NRK - 16 aug 23 kl. 08:37

Har tatt ut over 230.000 pukkellaks i elvene

Så langt i år er det totalt tatt ut 230.639 pukkellaks i elvene i Norge. I all hovedsak er det tatt ut pukkellaks i elvene i Finnmark.

NRK - 21 aug 23 kl. 15:22

Har tatt ut over 235.000 pukkellaks i elvene

Så langt i år er det totalt tatt ut 235.933 pukkellaks i elvene i Norge. I all hovedsak er det tatt ut pukkellaks i elvene i Finnmark.

NRK - 22 aug 23 kl. 15:14

Har tatt ut over 236.000 pukkellaks i elvene

Så langt i år er det totalt tatt ut 236.217 pukkellaks i elvene i Norge. I all hovedsak er det tatt ut pukkellaks i elvene i Finnmark.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 15 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 45 minutter siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 2 timer siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com