NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:09

NRK - 25 juni 21 kl. 15:49

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai. Sri Lankas regjering trur dyra mista livet som følge av at hundrevis av tonn med kjemikaliar lak frå skipet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lanka, Lankas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 130, dyr, funne, døde
NRK - 13 april 21 kl. 09:59

WHO mot levende dyr på matmarkeder

Verdens helseorganisasjon (WHO) tar til orde for å forby salg av levende ville dyr på matmarkeder. Formålet er å hindre spredning av sykdommer. – Dyr, spesielt ville dyr, er kilden til over 70 prosent av fremvoksende smittsomme sykdommer hos mennesker, hvorav mange forårsakes av nye virus.

NRK - 29 mars 21 kl. 18:01

Fann 140 kilo dynamitt

Seks menn og éi kvinne er sikta etter at store mengder sprengstoff og handvåpen vart funne på ulike adresser på Sørlandet. Heime hos ein av mennene vart det funne rundt dynamitt. Dynamitten skulle brukast til fisking og grøftegraving.

NRK - 30 mars 21 kl. 15:40

Død person funne i Kristiansand

Det er funne ein død person i eit vatn på Dvergsnes i Kristiansand. Det blir jobba med å identifisere avdøde..

NRK - 21 april 21 kl. 15:17

Oljesøl funne

Det har vorte funne oljesøl der den sakna ubåten mista kontakten med forsvaret i Indonesia, melder fleire nyheitsbyrå. To militærfartøy har vorte sendt av garde for å hjelpe til med søket etter ubåten, som har 53 personar om bord..

NRK - 27 april 21 kl. 08:28

FHI har funne undergruppe

Folkehelseinstituttet har funne ei ny undergruppe av koronaviruset etter smittetilfelle i Tønsberg. Det skriv VG. Det dreier seg ikkje om ein ny variant av viruset, men ei undergruppe, som det finst hundrevis av.

NRK - 09 juni 21 kl. 16:39

Kvinne funne hardt skadd

Ei kvinne er funne hardt skadd i ein bustad på Kystveien i Arendal. Kvinna er send til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.

NRK - 19 juni 21 kl. 20:32

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 24 juni 21 kl. 17:19

Fann leivningar av 751 personar

Det er funne leivningar av 751 personar ved ein tidlegare kostskule for urfolk i Canada, melder New York Times. Dei fleste er barn. Funna kjem veker etter at leivningane av 215 barn blei funne ved ein annan tidlegare kostskule i provinsen..

NRK - 26 juni 21 kl. 13:22

Delta pluss-variant funne i Danmark

Eit tilfelle av koronavarianten «delta pluss» er funnen i Danmark, melder den danske avisa BT. Virusvarianten er funne hos ein passasjer i eit fly frå Portugal 21. juni, skriver Statens Serum Institut i ei pressemelding..

NRK - 27 juni 21 kl. 10:35

Militær-dokument funne på busstopp

Klassifiserte og topphemmelege forsvarsdokument som inneheld informasjon om det britiske militæret, blei funne på ein busshaldeplass i Kent denne veka, skriv BBC. Der står det mellom anna om den trulege russiske reaksjonen på eit britisk skip sin passering utanfor Krimhalvøya, i tillegg til planane for eit mogleg britisk militær nærvær i Afghanistan etter at Nato har trekt seg ut. BBC har valt å ikkje publisere alle detaljane av omsyn til sikkerheita til britar og andre i Afghanistan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 15 minutter siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 15 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 45 minutter siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt