NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:53

NRK - 24 feb 24 kl. 13:01

Over 10.000 ble evakuert i Plymouth etter funn av bombe fra andre verdenskrig

En av de største evakueringene i Storbritannia i fredstid noensinne fant sted i byen Plymouth fredag. Grunnen var at en ueksplodert tysk bombe fra andre verdenskrig ble funnet i en hage i byen tidligere i uka. I en militær kolonne ble bomben fraktet gjennom et tett befolket område fredag ettermiddag. For at alt skulle gå trygt for seg, ble over 10.000 mennesker evakuert.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Plymouth, Plymouths, Tudor Evans, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 10.000, ble, evakuerti , Plymouth, etter, funnav , bombe fra andre verdenskrig
NRK - 10 apr 24 kl. 08:55

Storflom i Kasakhstan

Nesten 100.000 mennesker i Kasakhstan har blitt evakuert på grunn av flom. I den russiske regionen Orenburg er nærmere 8.

Klartale - 13 dec 23 kl. 14:25

Hvilke jobber kan du gjøre uten å betale skatt?

Tar du på deg småjobber, kan du tjene inntil 60.000 kroner. Om du tjener over 60.

NRK - 10 dec 23 kl. 03:43

Politiet: Brann i rekkehus i Stavanger – Over 80 evakuert

Det brenner i et rekkehus på Sanddal i Stavanger. Det er satt i gang evakuering på grunn av spredningsfaren. Det er to rekkehusrekker som blir evakuert.

Klartale - 15 feb 24 kl. 12:30

Ingen vet hvor mange som har blitt drept i Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. Mange sivile er drept i krigen siden den gang.

NRK - 26 jan 24 kl. 00:58

Brann i enebolig i Bergen - flere evakuert

Flere naboboliger er evakuert, opplyser Vest politidistrikt på X. – Vi er ute med store ressurser, sier vaktleder Stian Kvam ved 110-sentralen. Det er en viss spredningsfare, og de jobber med å få slått ned flammene, sier Kvam.

NRK - 26 jan 24 kl. 00:58

Brann i enebolig i Bergen - naboer evakuert

Flere naboboliger er evakuert, opplyser Vest politidistrikt på X. – Vi er ute med store ressurser, sier vaktleder Stian Kvam ved 110-sentralen til NRK. Det er en viss spredningsfare, og de jobber med å få slått ned flammene, sier Kvam.

NRK - 06 feb 24 kl. 12:44

Brann i flere kjøretøy på Osterøy – 12 boliger evakuert

Politiet melder at det brenner i en varebil ved Valestrandsfossen på Osterøy. Brannvesenet har rykket ut. – Full overtenning, skriver politiet på X.

NRK - 20 nov 23 kl. 10:34

Litauiske flyplasser gjenåpnet etter bombetrusler

Flyplassene i Vilnius og Kaunas i Litauen ble mandag morgen evakuert etter at det ble ringt inn bombetrusler, ifølge den litauiske kringkastingen LRT. – På mandag etter klokken 8 fikk vi anonyme oppringninger der det ble truet med at sprengstoff var plassert på flyplassene i Vilnius og Kaunas. Alle spesialtjenester er informert og en generell vurdering av situasjonen er i gang, heter det i en pressemelding fra flyplassadministrasjonen, ifølge LRT.

NRK - 04 dec 23 kl. 15:02

Britisk anslag: Rundt 70.000 russere drept i Ukraina

Rundt 70.000 soldater, både regulære og leiesoldater, er blitt drept så langt i krigen i Ukraina, ifølge det britiske forsvarsdepartementet. Britiske forsvarsmyndigheter offentliggjør daglig tall og vurderinger om krigens gang.

Klartale - 05 nov 23 kl. 06:00

Derfor er det krig mellom Israel og Hamas

Lørdag 7. oktober gikk bevegelsen Hamas til angrep på Israel. De drepte 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Funn av død person

Søndag formiddag har nødetatene og frivillige satt i gang med søk etter en savnet person i Alta. Det er en mann i 20-årene, bosatt i Alta, som er savnet. Søket vil foregå i området småbåthavna etter funn av gjenstander tilhørende savnede, melder politiet.

NRK - 45 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 2 timer siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 2 timer siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 2 timer siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com