NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:48

NRK - 03 aug 21 kl. 07:29

Oslofjordtunnelen stengt neste uke

Oslofjordtunnelen forblir stengt fram til mandag neste uke. Det skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter. Tunnelen holdes stengt i begge retninger for å utbedre etter den kraftige brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vegtrafikksentralen, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslofjordtunnelen, stengt, neste, uke
NRK - 21 apr 21 kl. 13:03

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

NRK - 22 jun 21 kl. 04:54

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen vil være stengt i begge retninger tirsdag morgen på grunn av bilberging og opprydningsarbeid ved Sætre, Hurumlandet i Asker, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 02 aug 21 kl. 08:16

Kraftig brann i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av stor brann i lastebil. Det melder Brannvesenet på Twitter. Lastebilen står rundt 50-100 meter inn ved tunnelåpningen mot Drøbak.

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 12:39

Oslofjordtunnelen holdes stengt etter brann

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil. Politiet melder at det er usikkert når tunnelen kan åpne….

NRK - 25 aug 21 kl. 20:55

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et vogntog med motorhavari. Det er lagt omkjøring via Oslo eller ferjeforbindelse Moss – Horten, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter i 20-tiden..

NRK - 01 sep 21 kl. 10:41

Oslofjordtunnelen er stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak på grunn av kjøretøystans, opplyser politiet på Twitter. Bilberger er på vei..

NRK - 12 timer siden

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt.

NRK - 12 maj 21 kl. 14:11

FHI: Økning i uke 18

I ukerapporten til FHI skriver de at det etter en nedgang i meldte tilfeller siden uke 11, har vært en liten økning i uke 18 (forrige uke). Det er foreløpig meldt 3 063 tilfeller med prøvedato i uke 18, en oppgang på 10 % siden uke 17. Antall personer testet har vært relativt stabilt gjennom flere uker og var 129 038 i uke 18, 4 % oppgang siden foregående uke.

NRK - 02 aug 21 kl. 08:16

Brann i vogntog i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger etter røykutvikling fra brann i et vogntog. Det skriver Statens vegvesen på twitter. Brannvesenet er på vei til tunnelen..

Klartale - 02 aug 21 kl. 08:49

Brann i vogntog i Oslofjordtunnelen

Det brenner i et vogntog i Oslofjordtunnelen. Tunnelen er stengt i begge retninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..

NRK - 1 time siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 2 timer siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 2 timer siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 2 timer siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 2 timer siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 2 timer siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt