NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 02:34

NRK - 09 okt 21 kl. 08:09

Oslofjordtunnelen stengt i helgen

Oslofjordtunnelen er stengt denne helgen. Årsaken er at Statens vegvesen skal reparere den etter at en lastebil kjørte inn i veggen og forårsaket store skader i forrige uke. Den ble stengt i går kveld og åpnes ikke før mandag morgen klokka 0530..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslofjordtunnelen, stengti , helgen
NRK - 27 sep 21 kl. 17:33

Oslofjordtunnelen åpna igjen

Oslofjordtunnelen er nå åpna igjen. Utbedringen av skaden etter uhellet i formiddag tok kortere tid enn beregna. Trafikken kan gå som normalt fram til kl.

NRK - 03 aug 21 kl. 07:29

Oslofjordtunnelen stengt neste uke

Oslofjordtunnelen forblir stengt fram til mandag neste uke. Det skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter. Tunnelen holdes stengt i begge retninger for å utbedre etter den kraftige brannen..

NRK - 27 sep 21 kl. 12:10

Oslofjordtunnelen er stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger etter et trafikkuhell. Politiet sier at det er en lastebil involvert, men føreren er ikke alvorlig skadet. Tunnelen vil forbli stengt en stund..

NRK - 10 okt 21 kl. 08:19

Oslofjordtunnelen er åpen igjen

Statens vegvesen meldte før helgen at Oslofjordtunnelen ville være stengt fra fredag kveld t.o.m.

NRK - 22 jun 21 kl. 04:54

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen vil være stengt i begge retninger tirsdag morgen på grunn av bilberging og opprydningsarbeid ved Sætre, Hurumlandet i Asker, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 02 aug 21 kl. 08:16

Kraftig brann i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av stor brann i lastebil. Det melder Brannvesenet på Twitter. Lastebilen står rundt 50-100 meter inn ved tunnelåpningen mot Drøbak.

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 12:39

Oslofjordtunnelen holdes stengt etter brann

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil. Politiet melder at det er usikkert når tunnelen kan åpne….

NRK - 25 aug 21 kl. 20:55

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av et vogntog med motorhavari. Det er lagt omkjøring via Oslo eller ferjeforbindelse Moss – Horten, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter i 20-tiden..

NRK - 01 sep 21 kl. 10:41

Oslofjordtunnelen er stengt

Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drøbak på grunn av kjøretøystans, opplyser politiet på Twitter. Bilberger er på vei..

NRK - 17 sep 21 kl. 16:28

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 10 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 45 minutter siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 1 time siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 2 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 2 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.

NRK - 2 timer siden

157 barn døde av meslinger

Minst 157 barn har dødd i et utbrudd av meslinger i Zimbabwe, skriver NTB / AFP. Over 2000 smittede er registrert siden utbruddet startet tidigere i august. Ifølge landets informasjonsminister Monica Mutsvangwa er de døde uvaksinerte.

NRK - 3 timer siden

Mann med machete i arresten

En mann som var bevæpnet med machete er arrestert av politiet på Gran og satt i sentralarresten, melder politiet i Innlandet. Ingen ble truet eller skadet, men politiet bevæpnet seg under pågripelsen. Tidligere i kveld meldte politiet at han ble tatt hånd om av helsevesenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com