NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 16:02

NRK - 13 juni 21 kl. 19:11

Oslo vurderer koronalettelser

Oslos byråd vil i neste uke vurdere å tillate flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides. Det melder VG. Etter et smittehopp blant russen forrige uke, utsatte Oslo den videre gjenåpningen én uke. Siden da har smitten sunket, og nå vurderer byrådet å annonsere ekstra lettelser neste uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
VG, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, vurderer, koronalettelser
NRK - 20 mai 21 kl. 07:38

Bør vente med koronalettelser

Helseminister Bent Høie og Helsedirektoratet mener Oslo bør vente med koronalettelser. Grunnen er tiden vi har hatt bak oss med 17.mai og langhelger og id-feiring, skriver Aftenposten.

NRK - 20 mai 21 kl. 07:51

VG: Gjenåpningen av Oslo fortsetter

Byrådsleder Raymond Johansen bekrefter overfor VG at de planlegger å komme med koronalettelser. Det betyr at gjenåpningen av Oslo fortsetter. Ifølge avisen blir det en gradvis restaurantåpning i Oslo fra neste uke.

NRK - 15 juni 21 kl. 17:03

Store koronalettelser i Oslo

– Byrådet har bestemt at vi fra og med i morgen fjerner store deler av de særskilte koronareglene i Oslo, sier byrådsleder Raymond Johansen. – Den gradvise gjenåpningen har vært en suksess. Oslo åpner opp, mens smitten fortsetter å synke.

NRK - 15 april 21 kl. 18:55

Moss ber om koronalettelser

Moss kommune har bedt Statsforvalteren i Oslo og Viken om å bli flyttet fra 5A til 5B i de nasjonale koronaforskriftene. Kommunen mener smittesituasjonen er under kontroll, og at dagens tiltak er uforholdmessig strenge. – Jeg frykter at vi er i ferd med å miste befolkningens støtte til koronatiltakene, og flere innbyggere uttrykker mistillit til kommunen, sier ordfører Hanne Tollerud i Moss i en pressemelding.

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 16:25

Nye koronalettelser i hovedstaden: Nå blir reglene i hovedsak de samme som i resten av landet

Fra og med onsdag fjernes store deler av de særskilte koronareglene i Oslo..

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 16:25

Mange store koronalettelser: Nå blir reglene i hovedsak de samme som i resten av landet

Oslo fjerner flere koronaregler. – Den gradvise gjenåpningen har vært en suksess, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 19:32

Koronalettelser i store deler av Norge. Til uken kan det bli enda flere.

De siste to dagene er det lettet på koronarestriksjoner i 55 kommuner i Norge. Til uken kan det bli flere lettelser..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 18:07

Koronalettelser i store deler av Norge fra mandag – her får du oversikten

Fra og med natt til mandag blir det store endringer i koronatiltakene i en lang rekke norske kommuner..

NRK - 10 mai 21 kl. 18:06

Varsler koronalettelser i England

NRK - 10 mai 21 kl. 18:06

Varsler britiske koronalettelser

Statsminister Boris Johnson varsler flere lettelser på en presekonferanse mandag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fremdeles ingen meldt savnet

Hittil er ingen meldt savnet etter meldinga om en drukningsulykke på Bystranda i Steinkjer. Nødetatene foretar nå en rundspørring blant badegjestene..

NRK - 10 minutter siden

Rekordhøyt smittetall i Irak

Myndighetene i Irak har registrert 12.180 koronatilfeller i løpet av et døgn, det høyeste tallet så langt i pandemien. Smittetallet ble presentert av det irakiske helsedepartementet mandag.

NRK - 15 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 30 minutter siden

Mulig drukningsulykke

Dykkere er sendt til Bystanda i Steinkjer, til det som er en mulig drukningsulykke. En mann var sett ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen er derimot savnet på det nåværende tidspunkt..

NRK - 30 minutter siden

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 45 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 45 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 45 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt