NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:59

NRK - 12 mai 21 kl. 19:44

Oslo varsler pressekonferanse

Oslo kommune varsler pressekonferanse om videre gjenåpning av Oslo neste fredag, altså 21. mai, skriver Aftenposten. Det er alt varslet at trinn to i kommunens gjenåpning ikke begynner før etter 27. mai, men de videre detaljene kommer altså neste uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, varsler, pressekonferanse
NRK - 16 juni 21 kl. 09:07

Bystyret varsler pressekonferanse

Bystyret i Oslo varsler pressekonferanse om mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg kl. 13.15 i dag fra Oslo rådhus..

NRK - 16 juni 21 kl. 09:07

Oslo bystyre varsler pressetreff

Bystyret i Oslo varsler pressekonferanse om mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg kl. 13.15 i dag fra Oslo rådhus.

NRK - 09 mars 21 kl. 09:44

Varsler innstramminger i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen kaller inn til pressekonferanse klokka 13 tirsdag. Temaet er innstramming av koronatiltakene i Oslo. Det er særlig bekymring for høy smitte blant barn og unge i byen, melder flere medier.

NRK - 14 juni 21 kl. 14:07

Oslo varsler pressekonferanse

Byrådet i Oslo vil avholde en pressekonferanse i morgen, tirsdag, klokken 17 om hvilke koronaregler som skal gjelde fremover. Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for næring og eierskap Victoria Marie Evensen og byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede. Byrådsleder Raymond Johansen har tidligere sagt at forholdene ligger godt til rette for å gå videre i gjenåpningen av hovedstaden..

NRK - 20 mai 21 kl. 13:00

LO- og YS Kommune varsler streik

LO Kommune varsler streik i kommuner over hele landet fra 27. mai, dersom det ikke blir enighet i meklingen lønnsoppgjøret i kommunesektoren. LO varsler plassfratredelse for over 4700 medlemmer i Fagforbundet, FO og Skolenes landsforbund.

NRK - 19 mai 21 kl. 15:46

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse på kort varsel. Pressekonferanse skal handle om vaksiner og geografrisk fordeling og skjer i dag klokka 19. Helse- og omsorgsminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og Geir Bukholm, smitteverndirektør i Folkehelseinstituttet vil også være til stedet..

NRK - 12 juni 21 kl. 18:25

– Ingen felles pressekonferanse

Joe Biden og Vladimir Putin kommer ikke til å stille opp til felles pressekonferanse når de to presidentene møtes til toppmøte i Genève neste uke. En talsmann for Biden sier at den amerikanske presidenten vil holde en egen pressekonferanse etterpå..

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 16:43

Det viktigste fra dagens pressekonferanse: Avvikler omstridte «ringtiltak», varsler nye nasjonale regler

Det viktigste fra dagens pressekonferanse:.

NRK - 16 mars 21 kl. 14:20

Varsler ny pressekonferanse onsdag

Onsdag klokka 14 holder regjeringen en ny pressekonferanse om koronasituasjonen. Det skjer etter at smitten har økt flere steder i landet. Helseminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg stiller..

NRK - 31 mars 21 kl. 11:24

Löfven varsler pressekonferanse

Sveriges statsminister Stefan Löfven har kalt inn til pressekonferanse onsdag ettermiddag. Der vil regjeringen komme med nye restriksjoner, skriver Aftonbladet. Det ventes beskjed om blant annet forbud for restauranter og kaféer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 30 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 45 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 45 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt