NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:13

NRK - 18 juni 21 kl. 12:02

Oslo heiste seks store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.00 ble seks store regnebueflagg heist til topps ved Rådhuset. – I dag heiser vi regnbueflagget her på Rådhuset for å synliggjøre at Oslo skal være en mangfoldig, tolerant og inkluderende by.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Rådhuset, Marianne Borgen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, heiste, seks, store, prideflagg
NRK - 18 juni 21 kl. 12:02

Oslo heiste tre store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.

NRK - 21 juni 21 kl. 04:49

26 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er seks under snittet de sju foregående dagene. Det er seks færre enn lørdag, men 14 flere enn forrige lørdag.

NRK - 21 april 21 kl. 02:31

Seks personer evakuert i Oslo

I Oslo er det meldt om brann i en kraftledning inn mot et hus ved Østbyfaret. Seks personer er evakuert. Det er ikke meldt om noen skadde.

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av folk i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av ungdommer i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 27 april 21 kl. 19:33

Har pågrepet seks IS-mistenkte

Dansk politi har pågrepet seks personer mistenkt for å ha forbindelse til terrororganisasjonen IS, melder Danmarks Radio. De seks pågrepne, som alle er menn, er i alderen 27 til 35 år..

NRK - 27 april 21 kl. 19:33

Seks IS-mistenkte pågrepet

Dansk politi har pågrepet seks personer mistenkt for å ha forbindelse til terrororganisasjonen IS, melder Danmarks Radio. De seks, som alle er menn, er i alderen 27 til 35 år..

NRK - 28 april 21 kl. 17:25

Gran anmelder seks personer

Gran kommune har anmeldt seks personer for ikke å ville bidra i smittesporingsarbeidet etter en samling i Kulturlåven i palmehelga, melder Hadeland. Kommunen mener at de seks personene har bidratt til videre smitte på grunn av sin motvilje..

NRK - 10 juni 21 kl. 13:47

Seks bøtelagt for smittevernsbrudd

Vest politidistrikt har bøtelagt seks personer for manglende opphold på pliktig karantenehotell, skriver de i en pressemelding. De seks får 20.000 kroner hver i bot.

NRK - 24 juni 21 kl. 10:59

Seks personer kjørt på sykehus

Politiet i Agder skriver på Twitter at det nå er totalt seks personer som er kjørt på sykehus. Minutter før var seks skadede etter eksplosjonen på et forbrenningsanlegg i Kristiansand, og fem ble kjørt på sykehus. Politiet skriver at det ikke er meldt om at det er fare for omkringliggende bygg nå, men ber naboer til skadestedet om å lukke vinduene sine..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 2 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 1 time siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 2 timer siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 2 timer siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 2 timer siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt