NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 12:40

NRK - 21 sep 21 kl. 09:05

Oslo børs stiger fra start

Børsuroen som preget ukas første handelsdag fortsetter å sende flere asiatiske indekser nedover. Gårsdagen ble preget av nedgang, både i Europa og i USA. I de første minuttene etter åpning peker hovedindeksen på Oslo børs imidlertid oppover. I skrivende stund (09.04) er pilen opp 0,77 prosent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, USA, Oslo, Nordnet, DNB Markets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, børs, stigerfra start
Aftenposten - 09 jun 21 kl. 05:46

Smitten stiger. Åpner Oslo for fort? Eller går åpningen bedre enn fryktet?

Tre uker med fest, åpne ølkraner og rekordomsetning. Smitten stiger igjen i Oslo..

E24 - 14 jun 21 kl. 08:21

Oslo Børs stiger med oljeprisen

Oslo Børs starter mandagshandelen med oppgang, der børsdebutanten Lytix Biopharma stiger markant. Samtidig er også oljeprisen på vei oppover..

E24 - 23 jun 21 kl. 09:07

Norwegian fortsetter oppturen på Oslo Børs

Oslo Børs stiger videre i tidlig handel. Bergen Carbon Solutions skyter opp etter å ha landet en intensjonsavtale med Yara. Salmar er mest omsatt, men faller.

E24 - 06 aug 21 kl. 09:01

Oslo Børs stiger fra start

Oslo Børs stiger svakt på ukens siste dag, mens oljeprisen henter seg inn..

E24 - 07 okt 21 kl. 08:16

Oslo Børs stiger fra start

Oslo Børs stiger fra start torsdag morgen, etter en snuoperasjon på Wall Street og bred oppgang på Asia-børsene..

E24 - 02 jun 21 kl. 09:02

Oslo Børs stiger fra start

NTS-aksjen stiger etter melding om milliardfusjon..

E24 - 14 jun 21 kl. 10:34

Oljeprisen stiger til sitt høyeste nivå siden våren 2019

Oljeprisen har klatret til sitt høyeste nivå på flere år, mens den globale etterspørselen vender tilbake. Det bidrar til å trekke Oslo Børs oppover mandag formiddag, der oljeselskapene stiger..

E24 - 16 jun 21 kl. 08:27

Oslo Børs svakt opp fra start

Børsen stiger etter gårsdagens tilbakeslag. Oljeprisen har nådd det høyeste nivået på flere år, og stiger videre i morgentimene. Orkla svekkes marginalt etter at Konkurransetilsynet henla sin etterforskning av selskapet..

E24 - 01 jul 21 kl. 08:11

Børsen stiger

Etter en forsiktig start stiger Oslo Børs torsdag formiddag..

E24 - 20 jul 21 kl. 09:00

Gigantene stiger på positiv Oslo Børs

Nordic Mining stiger markant etter ny avtale om kontroversielt gruveanlegg. Tungvekterne Telenor og Tietoevry har publisert ferske regnskapsrapporter, og er blant dagens vinnere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 15 minutter siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 1 time siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 1 time siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt