NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:16

NRK - 11 maj 22 kl. 16:36

Oslo Børs fulgte oljeprisen til værs

Oljeprisen steg kraftig onsdag og var opp nærmere 6 prosent ved børsens stengetid. Oljetunge Oslo Børs fulgte etter og hovedindeksen steg 1,25 prosent. Prisen på ett fat nordsjøolje var i 16.30-tiden oppe på 107 dollar, opp 5,8 prosent fra handelsdagens begynnelse. Hovedindeksen på Oslo Børs var 1,25 prosent i pluss på 1,193.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Equinor, Hydro, Kongsberg Gruppen, Yara International, REC Silicon, NTB, Børs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, fulgte, oljeprisen, til, værs
E24 - 11 maj 22 kl. 16:30

Oslo Børs fulgte oljeprisen markant opp

Hovedindeksen slår tilbake etter flere dager med turbulens, mens oljeprisen løfter seg markant..

VG - 03 feb 22 kl. 10:49

Støre fulgte ikke «meteren» på bar: – Går ikke med en meter stillas rundt oss

TROMSØ/OSLO (VG) Tirsdag ba statsminister Jonas Gahr Støre alle om å overholde «meteren» og bruke sunn fornuft. Dagen etter fulgte han ikke selv «meteren» på bar – og sier til VG at det «ikke er så farlig» om man lener seg mot noen og kommer nærmere enn en meter..

E24 - 03 feb 22 kl. 11:59

Støre fulgte ikke «meteren» på bar: – Går ikke med en meter stillas rundt oss

TROMSØ/OSLO (VG) Tirsdag ba statsminister Jonas Gahr Støre alle om å overholde «meteren» og bruke sunn fornuft. Dagen etter fulgte han ikke selv «meteren» på bar – og sier til VG at det «ikke er så farlig» om man lener seg mot noen og kommer nærmere enn en meter..

NRK - 24 feb 22 kl. 06:46

Oljeprisen til værs, over 102 dollar

Krigshandlingene i Ukraina fører til at oljeprisen stiger brått. Torsdag morgen passerte prisen på Nordsjøolje 100 dollar, og klokka 6.45 er den oppe i 102,18 dollar fattet.

E24 - 02 mar 22 kl. 05:39

Oljeprisen er over 110 dollar

På et tidspunkt onsdag morgen var oljeprisen over 111,04 dollar per fat. Så høy har ikke oljeprisen vært siden 2013..

E24 - 02 mar 22 kl. 06:29

Oljeprisen er over 111 dollar

På et tidspunkt onsdag morgen var oljeprisen over 111,04 dollar per fat. Så høy har ikke oljeprisen vært siden 2014..

NRK - 07 apr 22 kl. 18:49

Oljeprisen fell til under 100 dollar fatet

Oljeprisen fell omkring 2,7 prosent torsdag, til under 100 dollar fatet. Det er det lågaste oljeprisen har ligge på sidan mars, skriv DN. Ved 18-tida koster eit fat Brent Sport nordsjøolje omtrent 98.

NRK - 14 feb 22 kl. 17:11

Kraftig fall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs sank med 1,23 prosent til 1.198,69 poeng. Uroen for russisk invasjon i Ukraina preget markedet rundt om i Europa mandag.

NRK - 17 mar 22 kl. 09:48

Oslo Børs solid opp fra start

Sbanken stiger kraftig på børsen etter at det ble kjent at myndighetene godtar DNBs oppkjøp av banken. Hovedindeksen stiger med 1,3 prosent til 1.229,19 poeng.

VG - 27 okt 21 kl. 23:24

Spektakulære bilder da norske jagere fulgte russiske fly

Onsdag ettermiddag fulgte norske F-16 og F-35-jagerfly russiske fly i internasjonalt luftrom. Forsvaret opplyser at det er det snakk en rutinemessig hendelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - 15 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 30 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 1 time siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 2 timer siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 2 timer siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com