NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 12:48

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Oslo Børs falt nesten 2 prosent

Hovudindeksen på Oslo Børs fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse. Også dei viktigaste børsane i Europa opna ned etter børsfallet i Asia. London var ned 1 prosent, Frankfurt falt med 1,9 prosent, medan Paris opna med 1,7 prosent ned.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Hongkong, China Evergrande, Europa, Asia, Paris, USA, Børs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, falt, nesten2 , prosent
NRK - 28 sep 21 kl. 21:59

Børsfall i USA og Europa

Aksjekursene i både Europa og USA falt markert tirsdag. Frykt for økt inflasjon og svak vekst preger markedet, og nedgangen rammer særlig teknologisektoren. Tirsdag ettermiddag var den teknologitunge Nasdaq-indeksen i USA ned over 2,5 prosent.

NRK - 03 jun 21 kl. 09:55

Sykefraværet falt i første kvartal

Fordi den normale influensasesongen aldri ble noe av på grunn av restriksjonene rundt koronapandemien, var også sykefraværet i Oslo lavt, viser tall fra Nav. Det legemeldte sykefraværet falt til 4,5 prosent i Oslo i første kvartal. Byen ligger dermed et godt stykke under landsgjennomsnittet på 5,7 prosent.

NRK - 09 sep 21 kl. 04:42

Nedgang på Asia-børser

Børsen i Tokyo falt ved starten av handelen torsdag som en følge av en tilbakegang på Wall Street dagen i forveien. Nikkei-indeksen svekket seg 0,7 prosent, mens den bredere Topix-indeksen falt 0,6 prosent. I Hongkong falt Hang Seng nærmere 1 prosent da aksjemarkedet åpnet.

NRK - 28 sep 21 kl. 17:51

Oljeaksjene steg på Oslo Børs

Selv om hovedindeksen falt, gikk Equinor og flere andre av de oljerelaterte aksjene på Oslo Børs kraftig opp med økende oljepris tirsdag. Hovedindeksen hadde falt med 0,69 prosent til 1.151,14 poeng da Oslo Børs stengte for handel tirsdag ettermiddag.

NRK - 04 jun 21 kl. 03:17

Russ falt av russebuss

En russ som falt av en russebuss i fart i Bærum natt til fredag er sendt til sykehus for sjekk. – En ung mann falt av buss i fart, men hastigheten skal ha vært lav. Dette har visst skjedd når en dør ble åpnet, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 05 jul 21 kl. 11:09

Boligprisene falt i juni

Boligprisene falt med 0,2 prosent i juni, viser nye tall fra Eiendom Norge. Boligprisstatistikken ble lagt fram på en pressekonferanse mandag formiddag. Etter en voldsom prisvekst det siste året flatet boligprisene ut i vår.

NRK - 20 aug 21 kl. 16:59

Børsen hentet seg inn igjen

Dagen etter at de opplevde en av årets verste dager, er utviklingen flat på Oslo Børs. Ved stengetid er hovedindeksen på 1133,18 poeng, opp 0,05 prosent. Børsgiganten Equinor var dagens mest omsatte og falt marginalt med 0,63 prosent.

NRK - 10 okt 21 kl. 08:32

Oslo: Person falt fra fjerde etasje

Nødetatene er i Trondheimsveien i Oslo etter melding om mulig innbrudd. I forbindelse med dette skal en person ha falt ned fra fjerde etasje. Det jobbes med livreddende førstehjelp på vedkommende, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 31 jul 21 kl. 09:17

Falt ned skrent ved Kjerag

En person har lørdag morgen falt ned en skrent ved Kjerag, ikke langt fra parkeringsplassen. Ifølge Hovedredningssentralen skal ulykken ha skjedd ved Øygardsstølen. Redningshelikopteret fra Sola er på stedet nå.

NRK - 08 aug 21 kl. 16:10

AFP: Enda en provinshovedstad falt

Provinshovedstaden Taloqan i Takhar-provinsen i Afghanistan har falt til Taliban. Det melder AFP. Det har tidligere denne uka kommet meldinger om at opprørere har tatt seg inn i byen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt