NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:26

NRK - 30 jun 22 kl. 09:56

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag. Etter 15 minutters handel lå hovedindeksen på 1.182,8 poeng.
Les mer på NRK


Les mer om:
Børs, Gruppen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo, Børs, faller2 , prosent, etter, åpning
NRK - 17 mar 22 kl. 09:48

Oslo Børs solid opp fra start

Sbanken stiger kraftig på børsen etter at det ble kjent at myndighetene godtar DNBs oppkjøp av banken. Hovedindeksen stiger med 1,3 prosent til 1.229,19 poeng.

NRK - 06 maj 22 kl. 16:46

Få journalister stemmer SP, KrF eller Frp

Den årlige Medieundersøkelsen legges fram under Nordiske Mediedager i Bergen. I undersøkelsen svarer norske journalister og redaktører på hvem de ville stemt på dersom det var stortingsvalg i morgen. Årets resultater viser at norske journalister i stor grad stadig stemmer rødgrønt – men visse endringer har likevel skjedd, skriver Kampanje.

NRK - 12 maj 22 kl. 09:25

Oslo Børs faller nesten 2 prosent

Hovedindeksen på Oslo Børs faller bratt og hovedindeksen er ned 2 prosent i det første kvarteret etter børsåpning torsdag. Samtidig faller oljeprisen vel 2 prosent fra onsdagens nivå, og nordsjøolje omsettes torsdag formiddag for 105 dollar fatet på spotmarkedet. Nedturen torsdag kommer etter en vekst i hovedindeksen på 1,25 prosent onsdag.

NRK - 14 jul 22 kl. 16:56

Oljeprisfall gjorde at Oslo Børs endte markant ned

Kraftig oljeprisfall gjorde at hovedindeksen på Oslo Børs falt tungt torsdag, ned 2,3 prosent til 1.151,23 poeng. Prisen på nordsjøolje (brent spot) var ved 16.

NRK - 21 mar 22 kl. 16:42

Oslo Børs stengte opp 2,45 prosent

Drevet av en oppgang i oljeprisen på 5,47 prosent, var også hovedindeksen på Oslo Børs opp solide 2,45 prosent til 1.258 poeng da handelen stengte mandag. Et fat nordsjøolje kostet ved børsens stengetid 113,78 dollar, opp 5,47 prosent.

NRK - 16 jun 22 kl. 14:33

Bred nedgang på Oslo Børs

Nær alle selskapene på Oslo Børs falt markant i løpet av dagen torsdag. Et par timer før stengetid var hovedindeksen ned med 1,62 prosent til 1.203,89 poeng.

NRK - 25 apr 22 kl. 11:16

Børsfallet fortsetter i Europa

Børsene i Oslo og flere andre europeiske hovedsteder faller kraftig mandag etter at børsene i Kina stupte over 5 prosent. Ved 11-tiden hadde hovedindeksen i Oslo sunket 3,4 prosent. I London var nedgangen på 2,2 prosent, mens Dax-indeksen i Tyskland hadde falt 1,7 prosent.

NRK - 06 maj 22 kl. 04:03

Asia-børsene faller

I Japan gikk de to viktigste indeksene på Tokyo-børsen i hver sin retning da markedet åpnet fredag morgen. Nikkei-indeksen falt 0,13 prosent rett etter åpning. Den bredere Topix-indeksen gikk opp 0,21 prosent.

NRK - 25 apr 22 kl. 09:08

Oslo børs faller kraftig fra start

Uro på verdens børser bidrar til at hovedindeksen på Oslo Børs faller hele 2,38 prosent like etter åpningstid mandag. Også oljeprisen faller betydelig og er ned 3,97 prosent det siste døgnet til 102,42 dollar fatet..

E24 - 10 maj 22 kl. 09:00

Kongsberg Gruppen faller tungt på Oslo Børs

Oslo Børs faller 1,4 prosent fra start etter kraftig uro de siste dagene. Kongsberg Gruppen faller over ti prosent etter kvartalstall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 30 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com