NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 04:12

NRK - 27 mar 23 kl. 20:50

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn. Han ønsker ikke å si hvordan han stiller seg til tiltalen. – Min klient ønsker ikke å kommentere saken på det nåværende tidspunkt, sier advokat Petter Bonde til Vårt Oslo.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Vårt Oslo, Petter Bonde, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-psykiater, tiltalt, for, besittelseav , overgrepsbilderav , barn
NRK - 17 feb 23 kl. 13:48

Tilsynet utvides mot anmeldt psykiater

Statsforvalteren utvider tilsynet mot en anmeldt psykiater på bakgrunn av et varsel. Saken gjelder en inntakssamtale med en pasient. – På bakgrunn av en henvendelse vi har mottatt, har vi funnet grunnlag for videre tilsynsmessig oppfølging av en psykiater.

NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 07 maj 23 kl. 15:19

Mann pågrepet for besittelse av våpen

Ifølge Avisa Nordland ble en bodømann i 50-årene pågrepet tidlig fredag etter tips om at mannen var i besittelse av våpen uten tillatelse. Mannen var i besittelse av en maskinpistol, panserbrytende ammunisjon og to revolvere. Ifølge avisen ble mannen varetektsfengslet med full isolasjon frem til onsdag neste uke..

NRK - 19 aug 23 kl. 01:01

Lavrov: Besittelse av atomvåpen er eneste svar på trusler

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov hevder at landets besittelse av atomvåpen er det eneste svaret på trusler utenfra. – Besittelse av atomvåpen er i dag det eneste mulige svaret på noen av de betydelige eksterne truslene mot sikkerheten til landet vårt, sier Lavrov fredag ifølge det russiske statlige nyhetsbyrået Tass. Det er ikke første gang det kommer uttalelser av denne typen fra Russland.

NRK - 24 jan 24 kl. 17:29

Mann tiltalt for skyting mot leilighet i Oslo

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha planlagt skytingen mot en leilighet på Furuset i Oslo i 2020. Flere personer sov i leiligheten, men ingen ble skadd. Natt til 9.

NRK - 19 dec 22 kl. 05:11

Oslomann tiltalt for flere overgrep mot mindreårige

En 30 år gammel mann fra Oslo er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn mellom 14 og 16 år. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år eller fått barn mellom 14 og 16 år til å utføre handlinger som svarte til seksuell omgang med seg selv. Overgrepene har skjedd mot unge jenter via Snapchat og med webkamera i 2021 og 2022.

NRK - 03 mar 23 kl. 10:36

Åpner enda et tilsyn etter nytt varsel mot psykiater

– På bakgrunn av en ny henvendelse vi har mottatt, har vi funnet grunnlag for videre tilsynsmessig oppfølging av en psykiater. Dette er den samme psykiateren vi har funnet grunn til videre tilsynsmessig oppfølging med i seks andre saker, det skriver Statsforvalteren i Oslo go Viken i en pressemelding. Dette er det sjette varslet mot psykiateren som Statsforvalteren i Oslo og Viken åpner tilsyn i.

NRK - 01 dec 23 kl. 11:55

Kjent psykiater mister autorisasjonen etter tilsynssak

Forfatter Hilde Rød-Larsen var den første som varslet mot en kjent psykiater i Oslo, i desember i fjor. I ettertid har flere andre varslet mot samme mann. NRK har sett dokumentasjon på at Helsetilsynet nå har valgt å frata psykiateren autorisasjonen som lege.

Klartale - 02 aug 23 kl. 11:00

Dette er Donald Trump tiltalt for

Donald Trump er blitt tiltalt p nytt. Han er anklaget for ha brutt loven. Det er det amerikanske justis-departementet som kom med tiltalene.

NRK - 15 dec 22 kl. 10:46

Statsforvalteren har mottatt oversendelsen fra Helsetilsynet i psykiater-sak

Sist uke startet Helsetilsynet undersøkelse av forfatter Hilde Rød-Larsen sine anklager mot en psykiater. Nå opplyser Statsforvalteren i Oslo og Viken at de har mottatt oversendelsen fra tilsynet. – Vi har mottatt oversendelsen fra Helsetilsynet som vi har ventet på.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fire mindreårige gutter til sykehus etter utforkjøring

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag.

NRK - 1 time siden

Biden vil gi hundretusener av innvandrere lovlig opphold i USA, melder CBS News

Biden-administrasjonen planlegger et historisk skifte i innvandringspolitikken, nemlig opphold til hundretusener som i dag er i USA ulovlig, ifølge CBS News. Det dreier seg om lovbeskyttelse for hundretusener av papirløse innvandrere som i dag er i USA, sier fire personer med kjennskap til planene til CBS News. Kildene utdyper at innvandrere som bor ulovlig i USA, er gift med amerikanske statsborgere, og som har bodd i USA i minst ti år, kan få arbeidstillatelse og utvisningsbeskyttelse.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..

NRK - 2 timer siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 4 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 4 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 4 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 4 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 5 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 5 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com