NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:19

NRK - 19 apr 21 kl. 06:24

Oslo-nedstengning gir kinotørke

Oslo-nedstengning får konsekvenser for hele kino-Norge. Flere storfilmer slippes ikke til kinoene i resten av Norge, så lenge kinoene i Oslo og store deler av Viken er stengt. Blant annet har Hollywood-versjonen av Roald Dahls Heksene blitt utsatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
norge, Norge, Oslo, Viken, Hollywood, Roald Dahls Heksene

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oslo-nedstengning, gir, kinotørke
NRK - 06 mar 21 kl. 10:25

Professor vil stenge ned før påske

Norge bør ha en full nedstengning i to uker før påske for å bremse smitteutviklingen. Det mener professor og tidligere smittevernlege ved Oslo Universitetssykehus, Bjørg Marit Andersen. I et brev til norske helsemyndigheter foreslår hun full nedstengning to uker før påske, deretter åpning for påskeferie innenlands, og så nye to uker med nedstengning etter påske.

Dagbladet - 17 feb 21 kl. 08:55

Sverige forbereder nedstengning

Svenske myndigheter ser en «betydelig risiko for en tredje bølge» i landet. Onsdag presenteres lovforslag som åpner for bredere nedstengning dersom situasjonen forverrer seg..

VG - 31 mar 21 kl. 20:15

Alvorlig smitteøkning i Frankrike - utvider nedstengning til hele landet

Den franske presidenten stoppet en tredje nedstengning i januar. Nå kommer den likevel..

E24 - 31 mar 21 kl. 20:54

Alvorlig smitteøkning i Frankrike – utvider nedstengning til hele landet

Den franske presidenten stoppet en tredje nedstengning i januar. Nå kommer den likevel, med portforbud og stengte skoler over hele landet..

NRK - 08 apr 21 kl. 09:37

Ingen nedstenging i Brasil

Brasils president Jair Bolsonaro sier det ikke blir noen nasjonal nedstengning, selv om landet registrerte det høyeste døgntallet for dødsfall under pandemien på tirsdag. Da ble 4195 nye dødsfall registrert. – Vi kan ikke akseptere denne politikken med å bli hjemme og stenge ned alt.

NRK - 05 aug 21 kl. 13:37

Israel vurderer ny nedstengning

Israelske helsemyndigheter sier at en ny runde med nedstengning kan bli aktuelt innen utgangen av måneden. Israel opplever nå en markant smitteøkning. Helsemyndighetene har de siste tre dager registrert over 3.

NRK - 12 aug 21 kl. 19:19

Mitsotakis: Ingen ny nedstengning

Hellas' statsminister Kyriakos Mitsotakis gjør det klart at det ikke blir noen ny nedstengning selv om koronasmitten øker. – De som er vaksinert, skal ikke lide for at noen ikke er vaksinert, sa han torsdag da han ble spurt hva som skjer om smitten fortsetter å øke,.

NRK - 26 apr 21 kl. 01:39

Tørke i Somalia

Humanitære organisasjoner erklærer tørke i Somalia og advarer om at millioner av mennesker risikerer å sulte. Mer enn 80 prosent av Somalia er rammet av moderat til alvorlig tørke, heter det i en felles uttalelse fra FN i Somalia..

VG - 01 aug 21 kl. 18:33

Kulestøtfenomenet Saunders’ mørke tid: Psykologen reddet livet hennes

TOKYO/OSLO (VG) Kulestøteren Raven Saunders ble hyllet som helt etter sin OL-debut som 20-åring i 2016. Så kom de mørke tankene..

VG - 20 jan 21 kl. 13:05

Forlenger den sosiale nedstengning i Oslo i to uker

Byrådet i Oslo forlenger de aller fleste smitteverntiltakene, men gjør lettelser for barn og unge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 45 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt