NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 23:03

NRK - 26 april 21 kl. 04:37

Oscar-pris til dansk filmklipper

Danske Mikkel E.G. Nielsen fikk Oscar-pris for sin redigering av filmen «Sound of metal» Det er første gang at en dansk filmklipper mottar en Oscar, ifølge DR. Nielsen takket blant annet for dansk filmstøtte. Filmen handler om en trommeslager som mister hørselen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mikkel, Oscar, DR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oscar-pris, til, dansk, filmklipper
NRK - 05 mai 21 kl. 03:50

Oscar-refs til norsk kinobar

Oscar-akademiet i USA tar juridiske skritt mot Odeon kino i Oslo som har kinobaren «Oscar's Bar». Akademiet mener kinoen skor seg på varemerket til filmprisen, skriver Finansavisen. Odeon kino sier at navnet er fra kjedens grunnlegger, Oscar Deutch..

NRK - 26 april 21 kl. 03:37

Ingen Oscar-pris til Hammer

Det ble ingen Oscar-pris til regissør Anders Hammer for sin kortdokumentar «Do not split». En dokumentar som handler om protestene i Hongkong og som retter oppmerksomheten blant annet mot hvordan ytringsfrihet og pressefrihet er truet i landet..

VG - 26 april 21 kl. 03:31

Tårevåt dansk Oscar-vinner til sin avdøde datter: – Denne er til deg!

Den danske regissøren Thomas Vinterberg kunne natt til mandag jubel for Oscar for filmen «Another Round»..

NRK - 26 april 21 kl. 05:30

Oscar-pris til Frances McDormand

Skuespilleren Frances McDormand vant Oscar-prisen i kategorien beste kvinnelige skuespiller, for sin rolle i filmen «Nomadland»..

Aftenposten - 24 april 21 kl. 22:30

Om ett døgn kan Anders Hammer vinne Oscar. Her er våre spådommer for kvelden.

Vi unner Anders Hammer en Oscar-pris, men hvor gode sjanser har han? Og hvem fortjener å vinne årets priser?.

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 12:10

Dansk politi pågrep 13 terrormistenkte. Fant ingredienser til bombe.

Dansk politi sier de har funnet både våpen og ingredienser til å lage en bombe under etterforskningen av den dansk-tyske….

NRK - 26 juni 21 kl. 11:04

Larvik var dansk i tre år

Medan resten av landet var svensk, var Larvik dansk. Det viser nye og hemmelege dokument som for første gong har kome til Noreg frå Riksarkivet i København. Ei heilt spesiell avtale vart inngått då Noreg skifta frå dansk til svensk eigarskap i 1814..

NRK - 15 mars 21 kl. 12:34

Planer om dansk vaksineproduksjon

Danmarks regjering er i samtaler med fondet Novo Nordisk om å starte vaksineproduksjon på dansk jord. Det danske handelsdepartementet opplyser om vaksineplanene i en epost til avisen Berlingske. Novo Nordisk Fonden bekrefter overfor avisen at de drøfter muligheten for å etablere vaksineproduksjon i landet med regjeringen.

NRK - 15 feb. 21 kl. 09:32

Dansk økonomi krympa kraftig i fjor

Dansk økonomi krympa med 3,7 prosent i 2020, viser nye tal frå Danmarks Statistik. Nedgangen i bruttonasjonalproduktet er den største i Danmark sidan finanskrisa. Koronapandemien har prega dansk økonomi i fjor..

VG - 14 mars 21 kl. 10:24

Dette er forventningene til de norske filmskaperne før Oscar-nominasjon

Flere norske filmer er på kortlista til å bli Oscar-nominert. Forventningene er store før den endelige nominasjonslista blir annonsert mandag 15. mars..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 30 minutter siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 45 minutter siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 1 time siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt